Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoż sciagnolem nowego crystal lauchera bo aktualizacja nie dziala i mam 32 bitowa jave a chcielbym pobrac ale nie pobierac javy 64 bitow a kiedys mialem crystal laucher 32 bity i crystal laucher 64 bity a teraz mam tylko crystal laucher pomozesz czy nie? Jak trzeba to pobiore jave 64 bity .

Opublikowano

Mam problem, pobieram paczkę yogbox 1.6.4 i nagle mi przestaje pobierać, stoi w miejscu, czekałem 30 min i nic nie ruszyło, "stopy" w których jest zatrzymanie, jest w losowym % pobierania D:

1373299622-U667082.png

Opublikowano

Mam problem, pobieram paczkę yogbox 1.6.4 i nagle mi przestaje pobierać, stoi w miejscu, czekałem 30 min i nic nie ruszyło, "stopy" w których jest zatrzymanie, jest w losowym % pobierania D:

Ja mialem tak, ze pobieralo sie, nagle przestawalo dzialac wyskakiwal jakis error, ale po kilku probach udalo sie, cala paczka sie pobrala, takze... probuj.

Opublikowano

@leszczu8023

Skiny w NonCraft nie dzialaja, nawet jak zuploaduje sie skina i pelerynke wchodzi sie do MC i nie widze skina. Da rade jakos to naprawic?

@Edit
Zauwazylem, ze wzialem paczke na ktorej nie dzialaja skiny. Moglbys do wszystkich paczek zrobic moda na skiny?

Opublikowano

@ iDEIKER ja mam to samo jak chce asset recznie opbrac, servery przeciazane, bo jak widze z tego co autor mi wyslal plik assets.zip to mam na dropboxie mam error 509

Poczekaj godzinę, albo dwie

1373299622-U667082.png

Opublikowano

@ iDEIKER ja mam to samo jak chce asset recznie opbrac, servery przeciazane, bo jak widze z tego co autor mi wyslal plik assets.zip to mam na dropboxie mam error 509

Poczekaj godzinę, albo dwie

Tak i nadal to samo. Robiłem to z 50 razy. ale raz też miałem taki sam problem i napisałem tu i leszczu zrobił to moze jak wejdźe to naprawi :D

Opublikowano

Czyżby launcher upadł, i raczej szybko nie powstanie?

Launcher nie upadł. :D Co do assetów linki do nich staram się szybko naprawiać (taka naprawa zajmuje mi ok 5 minut :D).

UWAGA!

Każdy kto chce aby jego (lub jej :P) paczka została dodana do launchera niech najpierw stworzy plik CLP (ten z punktu 1.4) używając API:

http://crystal-launcher.tk/api/

Następnie wysyłamy ten plik do mnie na pw, na email, lub na fanpage podany na stronie.

Linki folderów z jedynie spakowanym Minecraftem lub folderem mods lub config będą ignorowane!

Opublikowano

Tak i nadal to samo. Robiłem to z 50 razy. ale raz też miałem taki sam problem i napisałem tu i leszczu zrobił to moze jak wejdźe to naprawi :D

i znowu to samo ... ;'(

Opublikowano

Mam problem z pobraniem paczek modów. Za każdym razem po pobraniu wyświetla mi się napis " Błąd sumy kontrolnej paczki zasobów! Pobierz paczkę ponownie lub zgłoś wadliwą paczkę." I tak za każdym razem z każdą paczką. Co mam zrobić w takiej sytułącji. ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...