Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież jest wirtualne .minecraft: %appdata%\Crystal-Launcher\.minecraft

A jak mam dodać swojego modpacka ????

bo wrzucam i coś mi nie działa 

Opublikowano

Do 13 Lipca nie będe miał prawdopodobnie dostępu do mojego komputera. Po tym czasie na pewno wrócę do tworzenia launchera.

Opublikowano

<--- Kocham te reklamy :D

Kasior_Mod_Pack_1.7.2 Nie działa!

:Błąd sumy kontrolnej paczki!<-- nie wiem co to. Pobierz od nowa paczkę lub zgłoś wadliwą paczkę:

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

Mi nie działa wersja 64 Bit mimo że mam tyle bitowy system. Na 32- bitowym gram wszystko działa , ale nie można zmienić ilości RAM :/ I fajnie jakbyście dodali paczki: Hexxit i Tekkit

Opublikowano

Jeśli ktoś miał problem z pobraniem launchera (antywirus wykrywał zagrożenie) to niech spróbuje pobrać launcher ponownie. Było to spowodowane tym, że NSIS (skrypt do tworzenia instalacji) był wykrywany jako zagrożenie przez to, że używał metody kompresji nieznanej dla niektórych mechanizmów. Zmieniono skrypt instalacyjny na InnoSetup. Ps. Odradzam używać NSIS innym użytkownikom.

Opublikowano

Ja uzywam addona do vs o nazwie install shield fajne ma gui do tworzenia i wszystko w vs wiec jest fajnie pracowac

Opublikowano

Jak chce wgrywać paczki to wyskakuje błąd 

"Błąd sumy kontrolnej paczki zasobów! Pobierz paczkę ponownie lub zgłoś wadliwą paczkę" Pobierałem każdą paczkę po 2 razy i ciągle to samo :(

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

jak chce pobrac paczki to wyswietla mi sie ciągle błą

,,Błą sumy kontrolnej paczki zasobów! pobierz paczkę ponownie lub zgłoś wadliwą paczkę"

Opublikowano

leszcz mi nie działa mi minecraft i pisze launcher wykrył błąd zalecam zmniejszenie lub zwiększenie ilości ram. Jeśli nic nie da zaleca się udostępnienie loga w pastebin loga zapisujesz i wciskajac ikonę dyskietki. :(

Opublikowano

Ostatecznie postanowiłem zabrać się za napisanie całego launchera "od zera". Oznacza to nowe API (większa wydajność launchera) i lepszy mechanizm pobierania paczek modów (będą one mniej ważyły :D).

EDIT: Jednak użyję części kodu z aktualnej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...