Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory ludzie że zadam dosyć banalne pytanie, ale kiedy czerpiecie fun z gry kiedy bocicie całą stamianą? Gracie czasami manualnie czy tylko bot&bot? Jest jakiś większy motyw poza tym żeby komuś skopać tyłek?

Pytam ot. bo zawsze zastanawiało mnie jak to jest że chce wam się tylko patrzeć jak ten bot wam chodzi i poza tym... :D, poza tym gz. dla wszystkich za wytrwałość :). Sam może niedługo dołączę do topicu.

Opublikowano

Sory ludzie że zadam dosyć banalne pytanie, ale kiedy czerpiecie fun z gry kiedy bocicie całą stamianą? Gracie czasami manualnie czy tylko bot&bot? Jest jakiś większy motyw poza tym żeby komuś skopać tyłek?

Pytam ot. bo zawsze zastanawiało mnie jak to jest że chce wam się tylko patrzeć jak ten bot wam chodzi i poza tym... :D, poza tym gz. dla wszystkich za wytrwałość :). Sam może niedługo dołączę do topicu.

Szczerze? Sam kiedyś bociłem i to nic nie daje oprócz bana po kilku tygodniach/miesiącach i straconego ewentualnego hajsu na pacc.

Aktualnie warto postawić dicebota, do zarabiania realnych pieniędzy.

Opublikowano

@Jeawl

hmm, osobiście często stawiam bota żeby lv szedł w górę, nie będę całego życia siedział przed kompem, bot jest mi pomocny i tyle

ale jeśli mam czas i możliwości to preferuje team hunty - dają więcej radości czasem można porobić jakieś questy, wz czy skoczyć na bossy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@piotrkg

nwm jak innym, ale mnie długo się wczytują te screeny 

następnym razem spróbuj zapisać w formacie .JPEG powinno być lepiej =]

Tobie się chociaż wczytują ;d

Co do zdjęć ładnie ładnie :P

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

@o0mar0o

profit jest haha, jedziesz sobie na BBocie czy jakimś innym bocisz?

graphic.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCrisey

Dzisiaj zakupiłem premium casta także jak expię i pamiętam to włączam jednakże hasła to walnięcie głową w klawiaturę także.. xD

# hasło ustawiam na 'pl' jakby ktoś chciał ;x

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Po przerwie z Tibią powracam na razie only bot z paid skryptem od Solid Scripts.

Exp: 150-180k/h ( 2x )

Profit: 5-15k/h

#knight1 ma jeszcze msa,eda i palka głównie gram na MS&EK ale nie wiem czy nie grać jeszcze pallkiem

Balance: 2,2kk w samej kasie.

Outfits: full citizizen, i ten plague outfit ( tam gdzie trzeba plague mask i coś jeszcze )

EQ:

3844914149475831122358.png

Skills:

1467914149475831122358.png

2632514149475861122358.png

I mały hunt:

3678314149475861122358.png

Posiadam jeszcze 50 knighta z p setem/spike swordem i nie wiem gdzie go postawić - takie same serwery.

Również posiadam skończone 3 taski na piratów... Czy to nie takie dziwne?  466111407529114366506.png

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...