Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra w chuja mnie robić nie będziecie.

Wysłałem screena na PolinatoR'a z obrazą. Kinseya niby go zbanowała, niby ponieważ to wiadomość od niej:

82033215754318667141.png

Po przeczytaniu tej wiadomości przeze mnie o godzinie 15:30 postanowiłem sprawdzić czy PolinatoR'a czasem nie ma w grze. Więc jednak:

62785806981824683953.jpgNie wiem kto go odbanował, czy nie został w ogole zbanowany, ale od 11:58 nie minęło 24h.

Po wysłaniu tego ss'a do administracji zostałem oskarżony o podrobienie screena :D

Po tej akcji Neilvite próbował zrobić ze mnie debila i wlepili w końcu tego bana PolinatoR'owi, ale nie o 11:58 jak to napisała Kinseya, tylko dopiero po całej aferze o godzinie 17:51:

rb-tdrmdmhodpqgjbblpnnm.jpg

Czyli ukartowali to wszystko dopiero po tym jak zobaczyli ss'a którego im wysłałem, że PolinatoR był ONLINE.

Dostałem bana na forum oraz na TS. Szczerze nie polecam ze względu na administrację.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, ale w odniesieniu do reszty graczy, administracja nie jest zła. Fajnie się gra, dużo ludzi, ja osobiście polecam serwer i zapraszam, po prostu unikajcie wyzwisk bo ban 24h i potem głupie rzeczy wychodzą na jaw.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wysłałem screena na PolinatoR'a z obrazą. Kinseya niby go zbanowała, niby ponieważ to wiadomość od niej:

82033215754318667141.png

Po przeczytaniu tej wiadomości przeze mnie o godzinie 15:30 postanowiłem sprawdzić czy PolinatoR'a czasem nie ma w grze. Więc jednak:

62785806981824683953.jpgNie wiem kto go odbanował, czy nie został w ogole zbanowany, ale od 11:58 nie minęło 24h.

Po wysłaniu tego ss'a do administracji zostałem oskarżony o podrobienie screena :D

Po tej akcji Neilvite próbował zrobić ze mnie debila i wlepili w końcu tego bana PolinatoR'owi, ale nie o 11:58 jak to napisała Kinseya, tylko dopiero po całej aferze o godzinie 17:51:

Czyli ukartowali to wszystko dopiero po tym jak zobaczyli ss'a którego im wysłałem, że PolinatoR był ONLINE.

Dostałem bana na forum oraz na TS. Szczerze nie polecam ze względu na administrację.

hm? To ja robiłem tego SS bo Neilvite kazał mi sprawdzić czy ta osoba ma bana, tak więc pokazałem.

Opublikowano

82033215754318667141.png

Po nadaniu bana w bazie gracz musi zmienić mapę lub się wylogować, ewentualnie administracja musi go kicknąć.

Pewnie tego nie zrobili dlatego był jeszcze w grze chociaż gdy zrobi jedną z czynności o których napisałem to już nie wejdzie na grę.

Następnym razem poczytaj na dany temat zamiast pieprzyć głupoty bo tylko zajmujesz dupę administracji która by mogła coś pożytecznego zrobić na serwerze, np wprowadzić Katakumby.

0LsM05U.png

Opublikowano

Po nadaniu bana w bazie gracz musi zmienić mapę lub się wylogować, ewentualnie administracja musi go kicknąć.

Pewnie tego nie zrobili dlatego był jeszcze w grze chociaż gdy zrobi jedną z czynności o których napisałem to już nie wejdzie na grę.

Następnym razem poczytaj na dany temat zamiast pieprzyć głupoty bo tylko zajmujesz dupę administracji która by mogła coś pożytecznego zrobić na serwerze, np wprowadzić Katakumby.

Twoim zdaniem od 11:58 do 17:51 gracz nie wylogował się ani nie zmienił mapy?

Po co w ogóle wpierdzielasz się w nie swoje sprawy, o których nie masz pojęcia?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Twoim zdaniem od 11:58 do 17:51 gracz nie wylogował się ani nie zmienił mapy?

Po co w ogóle wpierdzielasz się w nie swoje sprawy, o których nie masz pojęcia?

Skąd masz pewność, że wykonał jakiś z tych ruchów? Zero pewności więc nie dyskutuj bo wyciąg z bazy mówi jasno, że gracz został zbanowany.

0LsM05U.png

Opublikowano

Skąd masz pewność, że wykonał jakiś z tych ruchów? Zero pewności więc nie dyskutuj bo wyciąg z bazy mówi jasno, że gracz został zbanowany.

Nie wiadomo kiedy, ale to nie ma akurat znaczenia.

Administracja przyjebała się do mnie o to, że podrobiłem ss'a, czyli według nich również taka sytuacja, że był online o 15:32 była niemożliwa.

Po 2 kim ty jesteś, że będziesz mi zabraniał dyskusji? Ha, śmieszny jesteś :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy, ale to nie ma akurat znaczenia.

Administracja przyjebała się do mnie o to, że podrobiłem ss'a, czyli według nich również taka sytuacja, że był online o 15:32 była niemożliwa.

Po 2 kim ty jesteś, że będziesz mi zabraniał dyskusji? Ha, śmieszny jesteś :D

To ja Ci się wpierdole w temat, robisz z Nas idiotów, a dobrze wiesz, że mamy rację. Przez Ciebie Kinseya przedłużyła Polinatorowi bana do 17~Bo myślała, że panel nie zadziałał.

Każdy wie, że o tej godz poli miał bana, więc gtfo i podrabiać ssy do Małysza nie tu !

Opublikowano

To ja Ci się wpierdole w temat, robisz z Nas idiotów, a dobrze wiesz, że mamy rację. Przez Ciebie Kinseya przedłużyła Polinatorowi bana do 17~Bo myślała, że panel nie zadziałał.

Każdy wie, że o tej godz poli miał bana, więc gtfo i podrabiać ssy do Małysza nie tu !

Jakiego Małysza co ty pierdolisz typie :D

Zapytaj się jakiegoś grafika czy chuj wie kogo jak nie wierzysz, że ten ss nie jest podrabiany. 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

MoŻliwe, ze nie został kickniety..

Nie można było tak od razu, tylko oskarżać mnie o podrabianie ss i banować na forum i ts?

Sprawy by nie było.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Miał bym Drop / event walentynkowy a było totalnie olane ;) Oj grabicie sobie ;*

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Chciałbym się dopytać, jak tutaj jest z expem ?

Skąd bronie 75 ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

SIEMANKO SIEMANKO MAM PYTANKO CO DZIŚ NA ŚNIADANKO.

btw. jak drop z metków 95 ?

Spoko dropi ;) dasz rade się dorobić.

Opublikowano

DZIŚ NA FORUM ROZPOCZĄŁ SIĘ KONKURS NA MISTERA/MISS SERWERA ALIEN2.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...