Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie, niestety szkoda, że administracja jest na takim poziomie, że dosuje swoich własnych graczy, a szkoda bo wydawało się być wszystko ok. ;)

@edit

Możecie grać ale na TS'a nie polecam wbijać. xD

Opublikowano

kiedy będzie naprawione DC i słyszałem, że do końca zeszłego tygodnia miało być WW ?

Opublikowano

macie zablokowana stronke ?

Tak ;//

Co do serwa... PRO jednym slowem PRO :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Prosze o pomoc, pobrałem clienta rozpakowałem pobrałem łatke wypakowałem do folderu " pack " i jak odpalam gre to wyskakuje mi bład i pisze " nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziolo speedtreert.dll. spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten stan." 

CO MAM ZROBIĆ ?! 

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Co do zuo ktore sie teraz odbylo jednym slowem dla mnie masakra ...140 lvl + byli na ch3 sprawdzilem i 140 lvl + jest 93 graczy .Ponizej 140 lvl byli na ch4 i sami sobie popatrzcie ile musialo byc osob na ch4 o.O rownowaga jak cholera.Wedlug mnie przedzialy powinny byc bardziej ogarniete ,tak samo np resp bossow w jednym miejscu gm zrespil 7 bossow i jeden gracz pod sciana sobie bil 7 bossow naraz a inna osoba bije 1 bossa bardzo  fajnie -.-  ...Tak samo GM napisal koniec zuo a za 5 min pisze sobie  jednak wam jeszcze troche zrespie ,zrespil kilka smokow i ludzie bili po 10 osob smoka i np jak bylo troche ludzi z innego krolestwa to inni bili z konia  odpychali tych co sa z innego krolestwa i na moich oczach ulepy kradli jak poje****.Jak dla mnie zuo ktore robicie powinno byc bardziej przemyslane i bardziej zorganizowane B) .

00381637475378013724.png
Opublikowano

Co do zuo ktore sie teraz odbylo jednym slowem dla mnie masakra ...140 lvl + byli na ch3 sprawdzilem i 140 lvl + jest 93 graczy .Ponizej 140 lvl byli na ch4 i sami sobie popatrzcie ile musialo byc osob na ch4 o.O rownowaga jak cholera.Wedlug mnie przedzialy powinny byc bardziej ogarniete ,tak samo np resp bossow w jednym miejscu gm zrespil 7 bossow i jeden gracz pod sciana sobie bil 7 bossow naraz a inna osoba bije 1 bossa bardzo  fajnie -.-  ...Tak samo GM napisal koniec zuo a za 5 min pisze sobie  jednak wam jeszcze troche zrespie ,zrespil kilka smokow i ludzie bili po 10 osob smoka i np jak bylo troche ludzi z innego krolestwa to inni bili z konia  odpychali tych co sa z innego krolestwa i na moich oczach ulepy kradli jak poje****.Jak dla mnie zuo ktore robicie powinno byc bardziej przemyslane i bardziej zorganizowane B) .

Nie dogodzi nikomu :P

Co do tego, że zrespie troche więcej to zrespiłęm metki bitwy na 15 poziom :))

Opublikowano

Nie dogodzi nikomu :P

Co do tego, że zrespie troche więcej to zrespiłęm metki bitwy na 15 poziom :))

Oczywiscie ze nie dogodzi sie kazdemu ale to co widzialem to "lekka" przesada i bylo az zal patrzec na to co sie dzialo :mellow:.I uwierz mi ze naprawde mozna lepiej zorganizowac zuo :).

00381637475378013724.png
Opublikowano

Oczywiscie ze nie dogodzi sie kazdemu ale to co widzialem to "lekka" przesada i bylo az zal patrzec na to co sie dzialo :mellow:.I uwierz mi ze naprawde mozna lepiej zorganizowac zuo :).

Tak jak pisał Neilvite, kurcze koledzy wszyscy ciągle srają się o eventy, próbujemy dogodzić. Jak nie ma eventu - źle, jak jest event mini - źle, jak jest mega zuo - źle. Czy ciągle ktoś będzie o coś srał?

Opublikowano

Dodajcie pd do dropu z metkow na mapach 95i wyzej bo bez tego expic sie nie da..

lecą z nich pd ;]

Opublikowano

Prosze o pomoc, pobrałem clienta rozpakowałem pobrałem łatke wypakowałem do folderu " pack " i jak odpalam gre to wyskakuje mi bład i pisze " nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziolo speedtreert.dll. spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten stan." 

CO MAM ZROBIĆ ?! 

wklej speedtreert.dll z innego klienta.

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...