Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby nerwy sięgają zenitu ? Nie wiem, że ludzie potrafią być tak perfidni i zacząć obrażać, tylko dlatego, że ktoś ma rację. Twój poziom intelektualny jest na strasznie niskim poziomie, widać to po Twoich "wypocinach". Myślisz, że mnie ruszają słowa takiego matoła jak Ty ? Tłumacz się dalej i karm ludzi tymi kłamstwami, tylko licz się z tym, że przyjdzie pora kiedy to wasi gracze was osądzą. Powodzenia :) 

fffa07173021ad6b.gif

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyżby nerwy sięgają zenitu ? Nie wiem, że ludzie potrafią być tak perfidni i zacząć obrażać, tylko dlatego, że ktoś ma rację. Twój poziom intelektualny jest na strasznie niskim poziomie, widać to po Twoich "wypocinach". Myślisz, że mnie ruszają słowa takiego matoła jak Ty ? Tłumacz się dalej i karm ludzi tymi kłamstwami, tylko licz się z tym, że przyjdzie pora kiedy to wasi gracze was osądzą. Powodzenia :)

Powodzenia, jak byś szukał kolegów, to wejdź do mnie na Ts Aliena, bo nie mam z kim pogadać. Szczerze? Te Twoje dowody gunwo mnie obchodzą,i to właśnie twoje marnew wypociny nic sensownego nie wnoszą dotematu. a nerwy mam tak silne, że wątpie abyś czymś mnie zgasił :D, ew Dosikiem ;d

CO KOLEGA POWIE NA TO?

jsklrr.jpg

11l7vrb.jpg

NADAL SUGERUJESZ ZE DAJEMY GRACZOM BRYŁKI?

Może jednak po tym ujawinisz prawdę ?:))))))))))))))

Opublikowano

Gówno Cię obchodzą, bo wiesz, że mam rację ;) 

I co to za rozmowa ? Znów pisałeś sam ze sobą, tak jak rozmawiałeś z Ive ( czyli z sobą, bo to była Twoja prywatna postać ? ) :D

Porażka totalna, już nie masz jakich chwytów się łapać, akt desperacji ? 

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Gówno Cię obchodzą, bo wiesz, że mam rację ;)

I co to za rozmowa ? Znów pisałeś sam ze sobą, tak jak rozmawiałeś z Ive ( czyli z sobą, bo to była Twoja prywatna postać ? ) :D

Porażka totalna, już nie masz jakich chwytów się łapać, akt desperacji ? 

Zaraz nagram CI film na Yt z archiwum GG, oraz datą i godziną abyś wypłakał przed komputerem rzekę.

I nie rób z ludzi idiotów, gdyż sam nim jesteś, myślisz, że dowodów nie nazbieram aby udowodnić Twoją zakłamaną osobe?

A btw, jestem jasnowidzem skoro pisałem wczoraj sam ze sobą na dzień dzisiejszy.

POLECAM:

iyo1v6.jpg

MAGIK D0MIK WE WŁASNEJ OSOBIE, OD DZIŚ PRZEPOWIADAM PRZYSZŁOŚC, 100B ZA PRZEPOWIEDNIE, BĘDĘ MIAŁ CO DAWAĆ GRACZOM.

Opublikowano

A czy napisałem, że rozmawiałeś sam ze sobą dzisiaj? Gubisz się chłopie i szukasz w szczegółach ratunku. Prawda jest tylko jedna. Oszustom nie próbuj udowodnić ich winy, bo najpierw oplują, zniżą Cię do swojego poziomu, a później będą próbować odkręcać kota ogonem. Niestety boli Ciebie to, że gracze dowiedzieli się jaką jesteście administracją, a teraz rzucając się na lewo i prawo próbujesz bronić was chwytając się tanich sztuczek. Mam wylewać łzy ? Z powodu, że pokazałem ludziom prawdę ? Podkreślam nie grałem i nigdy nie zamierzałem grać na waszym serwerze, ukazuję ludziom jednak prawdę o tym, że na darmo marnują czas i pieniądze na serwery gdzie do takich machlojek dopuszcza się "niby" uczciwa administracja, która w rzeczywistości jest tanią, sprzedają do tego mało inteligentną grupą osób, która potrafi tylko pyskować, a nic konkretnego do wniesienia nie ma i żadnych mocnych argumentów nie przedstawia. Nic co do tej pory nie wskazuję na to, abym miał powody do tego, by kłamać ludziom, bo nigdy tam nie grałem. Zrobiłem to z dobrej woli i w trosce o dobro graczy, bo kiedyś grałem w metina i wiem, co to znaczy grać na serwerze gdzie administracja jest sprzedajna i robi wszystko dla swoich korzyści, a nie korzyści graczy, którym tak dużo obiecuję. 

Kończę, bo szkoda mi pkt ostrzeżeń na koncie ;)

bye.

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

A czy napisałem, że rozmawiałeś sam ze sobą dzisiaj? Gubisz się chłopie i szukasz w szczegółach ratunku. Prawda jest tylko jedna. Oszustom nie próbuj udowodnić ich winy, bo najpierw oplują, zniżą Cię do swojego poziomu, a później będą próbować odkręcać kota ogonem. Niestety boli Ciebie to, że gracze dowiedzieli się jaką jesteście administracją, a teraz rzucając się na lewo i prawo próbujesz bronić was chwytając się tanich sztuczek. Mam wylewać łzy ? Z powodu, że pokazałem ludziom prawdę ? Podkreślam nie grałem i nigdy nie zamierzałem grać na waszym serwerze, ukazuję ludziom jednak prawdę o tym, że na darmo marnują czas i pieniądze na serwery gdzie do takich machlojek dopuszcza się "niby" uczciwa administracja, która w rzeczywistości jest tanią, sprzedają do tego mało inteligentną grupą osób, która potrafi tylko pyskować, a nic konkretnego do wniesienia nie ma i żadnych mocnych argumentów nie przedstawia. Nic co do tej pory nie wskazuję na to, abym miał powody do tego, by kłamać ludziom, bo nigdy tam nie grałem. Zrobiłem to z dobrej woli i w trosce o dobro graczy, bo kiedyś grałem w metina i wiem, co to znaczy grać na serwerze gdzie administracja jest sprzedajna i robi wszystko dla swoich korzyści, a nie korzyści graczy, którym tak dużo obiecuję. 

Kończę, bo szkoda mi pkt ostrzeżeń na koncie ;)

bye.

http://scr.hu/0s9x/qmsfh

BOŻE TY WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A JA NIE BOJE SIĘ WARNA, I Z KULTURĄ KAŻĘ CI SPIERDALAĆ ROBIĆ SYF GDZIE INDZIEJ BO JESTEŚ NUDNY, I SIĘ POWTARZASZ.

Opublikowano

SmooGu wyjdz z tego tematu ... po co śmiecisz nikt nikomu nic nie rozdawał ......

o proszę, dowody działają ?:P

Opublikowano

Kizio nie wkręcaj ludziom takiego fermentu, bo poproszę "DemolutioN'a" z freak2 o dowody jak rozdawałeś eq 6/7 którego nie było na serwie, perły paczkami po 200 sztuk i SM'y równowartości paruset złotu i skończy się Twoje stawianie serwerów.

Serwerów tego administratora jak najbardziej nie polecam, właśnie ze względu że najlepsze postacie PvP na serwerze należą do administratorów.
Robią serwery pod siebie, nie graczy. (Żeby mieć kogo ubijać, prostymi słowami)

Opublikowano

Kizio nie wkręcaj ludziom takiego fermentu, bo poproszę "DemolutioN'a" z freak2 o dowody jak rozdawałeś eq 6/7 którego nie było na serwie, perły paczkami po 200 sztuk i SM'y równowartości paruset złotu i skończy się Twoje stawianie serwerów.

Serwerów tego administratora jak najbardziej nie polecam, właśnie ze względu że najlepsze postacie PvP na serwerze należą do administratorów.

Z policji czy jaki ? :D.

To nie jest Kiziora serwer, on tylko sponsoruje.

Opublikowano

Urzekła mnie Twoja historia, powinieneś być moim naczycielem historii w gimbazie. Cieszymy się :>

Opublikowano

Pierwsze co Kochana Administracjo Alien2 Wykupcie sobie Reklame Płatną gdzieś a nie Reklamujecie na moim Forum serwer (

xxx/code]

) W każdym dziale gdzie może pisać użytkownik kochany wasz Global D0MIK Reklamował wasz serwer na naszym Forum i sobie tego nie Życzę to jest wasza reklama serwera ? Widać bardzo się interesujecie i bardzo chcę z tb pogadać o tej sytuacji na Ts3 Alkoholic :)

Opublikowano

Pierwsze co Kochana Administracjo Alien2 Wykupcie sobie Reklame Płatną gdzieś a nie Reklamujecie na moim Forum serwer (

forum.nemoria.pl

) W każdym dziale gdzie może pisać użytkownik kochany wasz Global D0MIK Reklamował wasz serwer na naszym Forum i sobie tego nie Życzę to jest wasza reklama serwera ? Widać bardzo się interesujecie  i bardzo chcę z tb pogadać o tej sytuacji na Ts3 Alkoholic   :)

Cieszy mnie to, że podbijasz nam temat.

Opublikowano

@Neilvite - albo Ty jesteś konkretnym kretynem, albo takiego z siebie robisz.

Pierw piszesz że Kizio jest jedynym GM z dostępem do Implementora, teraz że tylko sponsorem.

Idiotą nazywać możesz kogoś innego. Kiziu nie ma nic wspólnego z sf aliena. Ps Demetri nie ladnie tak po tym jak pomoglem Wam kiedyś :(:(
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNeilvite - albo Ty jesteś konkretnym kretynem, albo takiego z siebie robisz.

Pierw piszesz że Kizio jest jedynym GM z dostępem do Implementora, teraz że tylko sponsorem.

W której gimbazie uczą takiego czytania ze zrozumieniem?

Ze smogiem chyba razem kartkówkę na 1 napisaliście :<

Opublikowano

nie polecam serwera ze względu na to, że administracja reklamuje się "jak nooby" na innych forach serwerów metin2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...