Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytanka ode mnie:

1. W ile wbije max lvl?

2. Czy expiąc cały czas będę musiał robić postoje na dropienie, żeby miec eq, czy wpadnie razem z expieniem?

3. Klasy są zbalansowane w pvp?

4. Polecacie serwer?

Opublikowano

1. w 3dni na pdkach

2.jak nie zrobisz postoju to nie bedziesz miał a ulepszenie

3.Bm dominuje

4.Osobiscie nie polecam, zakończyłem tam grę przez administrację

Opublikowano

@Lexus, nie chce mówić na jakim serwerze Ty masz gma xD

Gdzie wszystko w 2 dni można osiągnąć :)

Ból dupy Was łapie, że nam ludzi przybywam Wam ubywa, a ja mam dowody na to co było dziś u Nas na forum, więc szczerze?

Wali mnie wasze zdanie na mój temat :)

Btw, a Ty jesteś dobrą administracją ? xD Bo z tego co pamiętam 90% Dr... miało z Ciebie pompe i mówili, że jesteś kompletnym nie ogarem :>

Na " tym serwerze" gdzie Lexus ma GM'a  nie można wszystkiego osiągnąć w 2 dni. Trzeba się namęczyć trochę aby coś osiągnąć i wbić ten maksymalny poziom jaki jest na serwerze a o eq wcale nie jest też łatwo. Trzeba chodzić na dungeony i dropić ulepszacze, żeby zrobić eq :).

A co do liczby graczy na serwerze mnie rozbawiłeś xD. Jakoś na "tym serwerze" ( Jak tak to napisałeś) właśnie jest coraz więcej graczy. :) Właśnie teraz o godzinie 20:25 jest 1100 graczy online a u was 677 i jakoś patrzę i nie ubywa graczy, wręcz przeciwnie dochodzą tam gracze, bo jest tam bardzo przyjemny klimat. 

Co do Alien2...

Ten serwer to kompletny nie wypał. Może grałem tam z 1 godzinę i stwierdziłem, że nie opłaca się tu grać .Mój kolega również tam grał i rozmawiałem z nim, jak się tam gra, on powiedział:

" Wszedłem, zagrałem 30 min i wyszedłem, totalne gówno". ^^

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Na " tym serwerze" gdzie Lexus ma GM'a  nie można wszystkiego osiągnąć w 2 dni. Trzeba się namęczyć trochę aby coś osiągnąć i wbić ten maksymalny poziom jaki jest na serwerze a o eq wcale nie jest też łatwo. Trzeba chodzić na dungeony i dropić ulepszacze, żeby zrobić eq :).

A co do liczby graczy na serwerze mnie rozbawiłeś xD. Jakoś na "tym serwerze" ( Jak tak to napisałeś) właśnie jest coraz więcej graczy. :) Właśnie teraz o godzinie 20:25 jest 1100 graczy online a u was 677 i jakoś patrzę i nie ubywa graczy, wręcz przeciwnie dochodzą tam gracze, bo jest tam bardzo przyjemny klimat. 

Co do Alien2...

Ten serwer to kompletny nie wypał. Może grałem tam z 1 godzinę i stwierdziłem, że nie opłaca się tu grać .Mój kolega również tam grał i rozmawiałem z nim, jak się tam gra, on powiedział:

" Wszedłem, zagrałem 30 min i wyszedłem, totalne gówno". ^^

Cieszymy się niezmiernie, ze grałeś u Nas 30min, jednak coś Cię przyciągneło :(

Opublikowano

Cieszymy się niezmiernie, ze grałeś u Nas 30min, jednak coś Cię przyciągneło :(

Chłopaku na Dreikonie każdy mnie znał ';D

Bo byłem Ciekawy, jak tam jest :)

Osobiście, nie życzę wam z serwerem źle. Jednak mnie ten serwer nie przypadł do gustu. Dla mnie to gówno za przeproszeniem  B). Każdy ma swoje zdanie. Ale z tego co widzę, większość graczy źle go ocenia  ;)

Życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu serwera :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Miła administracja, można fajnie spędzić czas. polecam ;)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Miła administracja, można fajnie spędzić czas. polecam ;)

No a największe przejawy tej "miłości" do graczy ukazują tym jak wchodzą prywatnymi postaciami i graczy napierdalają, po tym wyzywając ich jakimi to nie są noobami.

Proszę Cię gościu nie pierdol..

Opublikowano

No a największe przejawy tej "miłości" do graczy ukazują tym jak wchodzą prywatnymi postaciami i graczy napierdalają, po tym wyzywając ich jakimi to nie są noobami.

Proszę Cię gościu nie pierdol..

Tak jak rozdajemy "2200" Bryłek, nie wiemy, że to Ty byłeś na postaci Delahoya :D

Jak można dać sobie login taki jak nazwa na mpc forum mordo ?

Opublikowano

Od 14:10 - 15:10 100% expa

oraz dziś od 18 do 24 50% expa.

Opublikowano

Zapraszam dziś o godz: 18:00 na idola który odbędzie się na serwerowym ts3, oraz expa oraz drop yang o godzinie 20. Ile % będzie to tajemnica :P

Opublikowano

Gdzie mam się zgłosić w sprawie rekrutacji na TGM ?  :)

Jestem chętny na tę posadę na waszym serwerze,
grałem na oby dwóch odsłonach..
Nick : YoungCR7
Kontakt: GG:50133814
!

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Wbijam ! 

Obczaję co i jak bo serwer wygląda na fajny i ciekawy... 

Grałem na wcześniejszej odsłonie i było mega, zobaczymy co będzie tym razem ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...