Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to dobry jestes, jeszcze zalezy jakie dla Ciebie to perf bo mi np perf bron mixowalo 3 dni

Branza: 2.5k hp, 15% magia, 10 lud, 10 przeszywka czy tam kryt, nie pamiętam i 15% do pż.

Kolce: 4x15%, 10 lud

Naszyjnik: 4x15%, 2.5k pż

Szmaragd: Miecze, dwuręka, sztylety 15%, strzały 13%, 2.5k pż

Butki: Tak samo jak szmaragd

Sztyleciki: 12 zr, 12 siła, 10 kryt, 10 lud i lipa

Hełmik: 10 otrucie, 20% regeneracja pż, 10 lud, 15 magia,

Tarcze 4x: nno, 12 zr, 12 siła, 10 lud :):)

Opublikowano

Powiedzcie mi tylko czy to ten serwer Welesa co był dawno dawno temu? Co max lvl był 180? ;D

ja grałem na tym pierwszym Alienie ale nie pamiętam kto tam był adminem bo to chyba ich 3-4 start ;]

Opublikowano

Odnośnie Bogu007 to on tej nocki miał 138 lvl i expił chyba z godzinę zanim nie wbił 139, potem poszedłem spać, była 24 gdzieś, nie ma opcji żeby tak szybko wbił. A administracja niech sobie gra na prywatnych postaciach, tylko niech nie gra w jakiejś gildi złożonej z normalnych graczy.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Odnośnie Bogu007 to on tej nocki miał 138 lvl i expił chyba z godzinę zanim nie wbił 139, potem poszedłem spać, była 24 gdzieś, nie ma opcji żeby tak szybko wbił. A administracja niech sobie gra na prywatnych postaciach, tylko niech nie gra w jakiejś gildi złożonej z normalnych graczy.

Chory jesteś? On wczoraj rano miał 190+...

Opublikowano

Moze mi ktos dac ss gdzie wystepuje bos na mapie 95? nie moge ch*ja znalesc ;P

@ EDIT

dodajcie  drop pd'ka na mapkach 95+ bo strasznie ciezko sie expi

Opublikowano

Moze mi ktos dac ss gdzie wystepuje bos na mapie 95? nie moge ch*ja znalesc ;P

@ EDIT

dodajcie  drop pd'ka na mapkach 95+ bo strasznie ciezko sie expi

na forum jest :) 

Opublikowano

gildia zlozona z adminow nie dajacych sobie ulepek tylko, żeby grali jak zwykli userzy to super sprawa by byla jakbysmy mogli sie zmierzyc na rownych szansach z kims kto to  wymyslil ;]

@ sory, ze tak napisałem ale sie spiesze :D

Opublikowano

gildia zlozona z adminow nie dajacych sobie ulepek tylko, żeby grali jak zwykli userzy to super sprawa by byla jakbysmy mogli sie zmierzyc na rownych szansach z kims kto to  wymyslil ;]

@ sory, ze tak napisałem ale sie spiesze :D

Nie ma gildii, składającej się z teamu naszego. Nikt nie ma prywatnej postaci po sprawie z Taharii'm

ONLINE ZA 3 MINUTY

Poprawione:

-Komnata Minotaura

-Drop Wachlarza Zbawienia

-Autopot PE u NPC

-Zmniejszona cena Szkła

Opublikowano

Co z roską na magie? Widziałem w is'ie że jest 50szt, czy tylko w is można ją zdobyć? I ile daje oraz na jaki czas?

Opublikowano

Co z roską na magie? Widziałem w is'ie że jest 50szt, czy tylko w is można ją zdobyć? I ile daje oraz na jaki czas?

pisane bylo roska na magie tylko w ISie :D ladny mi serwer

zhda.png

Opublikowano

No z tego co mi wiadomo jest tylko z isu (straszna lipa ze tylko is 8S) i jak widzialem w sklepach powystawiane to max widzialem roske 15 %. (mozliwe ze jest 20 % ale pewny nie jestem) i czas jest chyba taki jak wszystkie inne roski ze 10min to max :) .

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serwer dopracowany, ( NARAZIE ) stabilny, Ciągle udaskanalany. Naprawdę mi się podoba ;) Gdyby nie to że jest pod IS :/

Zielona roska TYLKO I WYŁĄCZNIE W IS to przesada.

Serwer naprawdę dobry ale odradzam ze względu na zieloną only is. Dla mnie to niewybaczalne :(

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer dopracowany, ( NARAZIE ) stabilny, Ciągle udaskanalany. Naprawdę mi się podoba ;) Gdyby nie to że jest pod IS :/

Serwer naprawdę dobry ale odradzam ze względu na zieloną only is. Dla mnie to niewybaczalne :(

Hmm, pomyślimy nad dodaniem dropu np z berana / mino itp :).

//Otwarci na wszelkie propozycje 

Opublikowano

dopracowany? jak bm stoi w pvp to nie odswieza postaci i hity przestaja wchodzic, jest masa bugow ( drobnych ale niestety sa )

Hmm, pomyślimy nad dodaniem dropu np z berana / mino itp :).

//Otwarci na wszelkie propozycje 

na serwerze easy to powinny byc jak reszta rosek tym bardziej, ze BM bije jak pojeba.ny przy full abs

EDIT Dlaczego po biologu nie dodaje zadnych bonusów? i helm z IS tez nie dodaje tego 10 luda + jest tylko na 7 dni na serwerze easy... totalna porazka

rozumiem, ze serwer musi sie utrzymac ale kurwa w tym IS wszystko macie nawet autopoty te duze, i itemy ktore wg nie dzialaja

Opublikowano

dopracowany? jak bm stoi w pvp to nie odswieza postaci i hity przestaja wchodzic, jest masa bugow ( drobnych ale niestety sa )

na serwerze easy to powinny byc jak reszta rosek tym bardziej, ze BM bije jak pojeba.ny przy full abs

EDIT Dlaczego po biologu nie dodaje zadnych bonusów? i helm z IS tez nie dodaje tego 10 luda + jest tylko na 7 dni na serwerze easy... totalna porazka

Spokojnie, napisz te bugi do poprawy to na pewno się nimi zajmę :).

Co do roski na magię , prawdopodobnie dodamy.

Opublikowano

Spokojnie, napisz te bugi do poprawy to na pewno się nimi zajmę :).

Co do roski na magię , prawdopodobnie dodamy.

no to zacznij od tego ze jak sie postac nie rusza to jej nie odswieza bo to denerwuje jak po chwili zadne hity nie wchodza

i moze jeszcze sprawdz dokladnie biologa bo nie dodaje bonow

Opublikowano

Dokladnie zgadzam sie w tym w 100 % ,ja jak na swoj lvl mam perf eq i wszystkie pvp z bm przegralem  -.-  ...A mam full na magie i full miecze.Podobnie jest z szamanem tez jest mocny ,jestem ZA dodaniem roski na magie do npc wkoncu to serwer easy a nie hard.Jeszcze radze zrobic cos z bonami np blokiem bo wbija 4 % bez przesady tak jak pisalem pare postow wczesniej bony o takich wartosciach sa na serwerach hard a nie easy :mellow:.

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...