Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
03.02.14r POPRAWIONE ZOSTAŁO:

1.Cukier dla konia u Sary

2.Szkło Instytucji x200 u NPC

3.Szybciej respią się Metiny w RedLesie

4.Szybszy resp Wróżki i Generałów

5.Szybszy resp Zjawy

6.Autopoty u NPC (trochę droższe)

7.Boss w redlesie szybciej się respi

01:15 ONLINE

-Poszukujemy 2 MODERATORÓW FORUM :)

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest Szkło INSTYTUCJI?

Pozatym Alien2? Aline2, ile razy to juz startowalo i sie wywalalo? Ponad 10 bedzie takze polecam gre tak jak zawsze wykruszy sie.

Nowe bossy? Nowe Metiny? Przeciez one sa na 90% serwerow.

zhda.png

Opublikowano

Pozatym Alien2? Aline2, ile razy to juz startowalo i sie wywalalo? Ponad 10 bedzie takze polecam gre tak jak zawsze wykruszy sie.

Alien i aline to dwa inne serwery..

Opublikowano

Alien2 i Aline2 to inne serwery ! :)

Nie faworyzujemy youtuberow tylko za dobre reklamy dajemy małe nagrody w postaci SM ;)

Teraz jest nowy klient wiec wirusów nie ma, możecie grac bez obaw ! :)

malo osob online ?

http://screenshooter.net/0556554/ujktonf

nie sadze.. :)

Wszelkie bugi staramy sie naprawiać tak szybko jak tylko potrafimy a ceny w IS spadły po ostatnim update

Pomoc macie prawie 24/7, kazdy stara sie jak moze.... jedni siedzą na ts, jedni w grze a inni na forum

Zapraszamy do gry ! ;)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Rozumiem, że szkło instytucji to nowość na serwerze? hahaha xD xD

A tak serio, nie gram tu, ale skoro gra tyle typa, to warto pograć ( może serwer nie padnie i nie będzie 20 odsłony )

Póki co mogę polecić, fajne nowości. Instytucja górą! facepalm.gif

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jedyne co na tym serwerze mnie wkurwia to exp jak na pojebanym mediumie ..

3% za spot z pd na 140 lvl wchodzac na new mape

http://www.youtube.com/watch?v=e6hCNFxSqEE&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Co jakiś czas widzę nowe prezki alien2.pl pod tą nazwą i inną. Widać, że robicie to pod hajs...

Cały czas wychodzą te samie śmieci! Potraficie tylko skopiować pliczki i zmienić nazwę? Jak zwykle tylko IS i po kilku dniach off. A potem co? Nowy serw!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Co jakiś czas widzę nowe prezki alien2.pl pod tą nazwą i inną. Widać, że robicie to pod hajs...

Cały czas wychodzą te samie śmieci! Potraficie tylko skopiować pliczki i zmienić nazwę? Jak zwykle tylko IS i po kilku dniach off. A potem co? Nowy serw!

To nie są pliki Aline.. ja pierdole.. ogarnij typie, to całkiem inny serwer. Tylko nazwa jest podobna, Aline a Alien to chyba nie to samo, nie? -.-

Polecam, bo jest co robić.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Kolego, nie rozumiemy się, Alien nigdy nie startował pod inną nazwą ;o.

Do końca tygodnia dodamy:

-WW

-Katakumby

-Jakieś poboczne questy.

Opublikowano

Kolego, nie rozumiemy się, Alien nigdy nie startował pod inną nazwą ;o.

Do końca tygodnia dodamy:

-WW

-Katakumby

-Jakieś poboczne questy.

Alkoholic, możesz wejść na ts'a? Czekam już ponad 24h na kogoś kto mógłby mi pomóc w sprawie przelewu (napisałem wiadomość na forum do Ciebie).

Co do serwera - ciężki trochę exp, o ulepki też trochę ciężko, z kasą też trochę krucho jeśli chodzi o ulepszania.

Ale gra się przyjemnie, serdecznie polecam.

Wbijajcie!

Opublikowano

Alkoholic, możesz wejść na ts'a? Czekam już ponad 24h na kogoś kto mógłby mi pomóc w sprawie przelewu (napisałem wiadomość na forum do Ciebie).

Co do serwera - ciężki trochę exp, o ulepki też trochę ciężko, z kasą też trochę krucho jeśli chodzi o ulepszania.

Ale gra się przyjemnie, serdecznie polecam.

Wbijajcie!

Już :). Przepraszam, ale dopiero od lekarza wróciłem.

Jak widać, na serwerze trochę osób jest, oby tak dalej :) ! ZAPRASZAM!

Opublikowano

Po wbiciu i graniu troche na serwie jest to medium a nie easy jak jest napisane, Zeby byl to easy powinno wszystko po trochu zostac poprawione - exp / drop / yang -.-.W sumie co do expa to moze zostac ale drop (przede wszystkim ulepek) i drop yang powinien ulec zmianie.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serwer medium . Jeśli ktoś myśli że easy i się napalił to szybko zmieni zdanie jak wbije na serwer i zobaczy co i jak .

zgadzam sie

te przepustki to przesada niestety

zhda.png

Opublikowano

to przepustki to dobry pomysł serwer po 1 musi się z czego utrzymać, nie są one tak drogie i na pewno dzięki nim nie ma aż tak zapchanych map :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...