Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIŚ O 16:00 ZOSTANIE DODANY BONUS YANG 100%, CZAS? PREZENT.

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poda mi ktoś mniej więcej ile ludzi tutaj gra?

Opłaca się grać od nowa?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mam kilka pytan

1.W ile wbije max lvl? (Mam ferie wiec dlugo gram)

2.Jak z ulepkami ciezko latwo? pali bardzo?

3.Jak z petami tylko is ?

Opublikowano

mam kilka pytan

1.W ile wbije max lvl? (Mam ferie wiec dlugo gram)

2.Jak z ulepkami ciezko latwo? pali bardzo?

3.Jak z petami tylko is ?

1. Jak się postarasz to w 3dni 200lvl :)

2. Zależy od szczęscia nie można narzekać

3. Pety można zdobyć na OX albo kupic za np 10b od gracza [wczoraj przy evencie yang 100% zarobiłem 50b]

Serwer polecam !

Opublikowano

EFJXtYp.jpg

JlfCG0D.jpg

FEcWMbq.jpg

FEP60Ky.jpg

Jak widać @DeluXess miał rację ponieważ administracja ma własne prywatne postacie oraz bonuje eq też zwykłym graczom (Delahoya, 10 min gry 186lv skille P) Na załączonych screenach widać też "sławną" gildię LubimyHot30 w której administratorzy mają swoje postacie. Niestety moim zdaniem takie sytuacje nie powinny mieć w ogóle miejsca ale jak widać już byle kto może mieć serwer prywatny. Serdecznie pozdrawiam wszystkich graczy którzy byli zaślepieni tym serwerem, może teraz przejrzycie na oczy.

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

EFJXtYp.jpg

JlfCG0D.jpg

FEcWMbq.jpg

FEP60Ky.jpg

Jak widać @DeluXess miał rację ponieważ administracja ma własne prywatne postacie oraz bonuje eq też zwykłym graczom (Delahoya, 10 min gry 186lv skille P) Na załączonych screenach widać też "sławną" gildię LubimyHot30 w której administratorzy mają swoje postacie. Niestety moim zdaniem takie sytuacje nie powinny mieć w ogóle miejsca ale jak widać już byle kto może mieć serwer prywatny. Serdecznie pozdrawiam wszystkich graczy którzy byli zaślepieni tym serwerem, może teraz przejrzycie na oczy.

Wczoraj wieczorem był włam na postać KizioRCK ;)

Opublikowano

Jaki włam jeśli SGM D0MIK jasno napisał na pw, że bonuje eq swojej priv postaci. Przecież nie da się podrobić rozmowy na PW z GM/SGM/GA i kimkolwiek z teamu.

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Jaki włam jeśli SGM D0MIK jasno napisał na pw, że bonuje eq swojej priv postaci. Przecież nie da się podrobić rozmowy na PW z GM/SGM/GA i kimkolwiek z teamu.

Wszystko się da.

e7yvbt.jpg

Tu jak pisał o te ID

w9h105.jpg

A tu ban ive, po prywatnej.

qpiauq.jpg

Co do dawania eq innym graczom, raczej nic z tego, bo po tym co zrobił Tahari nikt prócz kizia, i Alkoholica nie ma dostepu do komendy /i :))

Opublikowano

Może wstawiłbyś całe ss, a nie wycinane ??

Uu, ból dupy łapie?

Ssy robiłem scrshu aby pokazać je Kizio na GG, bo sytuacja wydawała się podejrzana. :>

Opublikowano

JAKIM CUDEM NA PIERWSZYM SSIE MA 2200 BRYŁEK, CHOĆ MI NA 130 LEVELU JEST CIEZKO UZBIERAC NA 1? (PRZEZ TO, przestałem grać, bo nie mam praktycznie na nic..)

Opublikowano

JAKIM CUDEM NA PIERWSZYM SSIE MA 2200 BRYŁEK, CHOĆ MI NA 130 LEVELU JEST CIEZKO UZBIERAC NA 1? (PRZEZ TO, przestałem grać, bo nie mam praktycznie na nic..)

Pisałem, był włam na postać sponsora KizioRCK, już mamy podejrzanego.
Opublikowano

Tym, że nikt nie ma dostępu do komendy /i to jest strasznie błędne tłumaczenie administracji, która próbuje tak jak na każdym serwerze bronić się tym argumentem, a co do czego widzę, że każdy ma implementor w bazie, czyli full prawa :D 

Bryłki dostał od administracji. 

P.S Żaden ból dupy chłopie, tylko teraz próbujecie odkręcać kota ogonem i kocopoły takie piszesz, że aż się czytać tego nie chcę. Szkoda jedynie porządnych graczy i uczciwych, którzy w pocie czoła pracują na to, aby być dobrym. 

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Tym, że nikt nie ma dostępu do komendy /i to jest strasznie błędne tłumaczenie administracji, która próbuje tak jak na każdym serwerze bronić się tym argumentem, a co do czego widzę, że każdy ma implementor w bazie, czyli full prawa :D 

Bryłki dostał od administracji. 

P.S Żaden ból dupy chłopie, tylko teraz próbujecie odkręcać kota ogonem i kocopoły takie piszesz, że aż się czytać tego nie chcę. Szkoda jedynie porządnych graczy i uczciwych, którzy w pocie czoła pracują na to, aby być dobrym.

Właśnie Ty chciałbyś być dobrym, lecz niestety nie możesz, gdyż zbyt mało wiesz.

Lecz ja nie muszę się niczym tłumaczyć men :P

Kończę konwersację z Tobą, "I nadal wmawiaj, że administracja dała bryłki graczom" Hej hej <3

Poproś Naida o ssa całej rozmowy, jak pisał że sobie lvl komendą wpisał. ;D i, że to jego postać "4Fun"

Opublikowano

Słabi jesteście, bo tłumaczycie się tak samo jak inni na innych serwerach, nigdy nie grałem na waszym serwerze i nigdy nie zamierzałem tam grać, lecz kara spotyka i was za oszustwa i machlojki jakie robicie na serwerze :) Kończysz ze mną konwersację bo? brak Ci odpowiednich argumentów ? Prawda jest taka, jak na ssach załączonych przeze mnie i każdy szanujący się gracz dostrzeże wasze kłamstwa i waszą nieuczciwość dotyczącą ich. Prosta kalkulacja, autentyczność ssów jest 100% i po prostu jesteście w czarnej dupie, bo gówno wypłynęło na wierzch. 

"Poproś Naida o ssa całej rozmowy, jak pisał że sobie lvl komendą wpisał. ;D i, że to jego postać "4Fun" 

a z tego zdania to już mam konkretny ubaw, lepszy jak po sensimilli ^^ 

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Słabi jesteście, bo tłumaczycie się tak samo jak inni na innych serwerach, nigdy nie grałem na waszym serwerze i nigdy nie zamierzałem tam grać, lecz kara spotyka i was za oszustwa i machlojki jakie robicie na serwerze :) Kończysz ze mną konwersację bo? brak Ci odpowiednich argumentów ? Prawda jest taka, jak na ssach załączonych przeze mnie i każdy szanujący się gracz dostrzeże wasze kłamstwa i waszą nieuczciwość dotyczącą ich. Prosta kalkulacja, autentyczność ssów jest 100% i po prostu jesteście w czarnej dupie, bo gówno wypłynęło na wierzch.

W czarnej dupie to jesteś Ty, bo gunwo tym udowodnisz, materiał zbierzemy z bazy i zobaczymy kto ma więcej dowodów :> Twoje pogadanki, że się tłumaczymy jak inni są mare imo teraz czuje się jak Bufu sprzedający baryłki na allegro, jakie to smute, cuż cry Ez.

A, czy grałeś na serwie cięzko udowodnić nie będzie :>

Oraz reszte rozmów z tej postaci też nie :))))

SmooGu, a więc loffki, kisski and gtfo ;*

Opublikowano

Chłopie jak chcesz się całować to idź do swojego chłopaka. 

Nigdy nie grałem na waszym serwerze, więc nie wiem co będziesz chciał udowadniać. Chyba, że znów zaimponujecie swoim talentem kłamliwości i oszustwa, dodacie fejk logi i IP z dupy i będzie, że to moje :D 

Wyprzedzam Cię o jeden ruch do przodu chłoptasiu. 

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Chłopie jak chcesz się całować to idź do swojego chłopaka. 

Nigdy nie grałem na waszym serwerze, więc nie wiem co będziesz chciał udowadniać. Chyba, że znów zaimponujecie swoim talentem kłamliwości i oszustwa, dodacie fejk logi i IP z dupy i będzie, że to moje :D 

Wyprzedzam Cię o jeden ruch do przodu chłoptasiu.

Chłoptasiu, mów do swoich "ziomeczków", wyprzedziłem Cię tym, że w porównaniu do Ciebie wiem, co możemy udowodnić i chcemy reszte screenów z tej postaci, co Ty na to, jeżeli dasz całą rozmowę która była z D0MIKIEM, przyznamy Ci racje, oraz to, że daliśmy baryłki komuś w grze ok? A co do fejków to, jednym wielkim fejkiem jest twoja teroria, prawie jak Albert Einstein, czyżby rewolucja się szykowała??
Opublikowano

Skoro piszesz kissski i loffki to jesteś chłoptaś to po raz, po drugie takie Twoje gadanie jest zbędę, bo wszystko widać czarno na białym na SS. Po co te durne posty zamieszczasz pisząc w nich ciągle to samo, próbując zamydlić oczy ludziom ? Myślisz, że ludzie są głupi i wciśniesz im te swoje banialuki o udowadnianiu, że te wszystkie przekręty wasze nie są prawdą i rzeczywiście sytuacje takie nie miały miejsca ? Proszę Cię :] nie rób z siebie więcej kołtuna. 

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Skoro piszesz kissski i loffki to jesteś chłoptaś to po raz, po drugie takie Twoje gadanie jest zbędę, bo wszystko widać czarno na białym na SS. Po co te durne posty zamieszczasz pisząc w nich ciągle to samo, próbując zamydlić oczy ludziom ? Myślisz, że ludzie są głupi i wciśniesz im te swoje banialuki o udowadnianiu, że te wszystkie przekręty wasze nie są prawdą i rzeczywiście sytuacje takie nie miały miejsca ? Proszę Cię :] nie rób z siebie więcej kołtuna.

Ty jesteś sam jak taki wielki kołtun :D

I jeden wielki przekręt, potrafisz przyznać się do swojej winy?, a może boisz się kolegi od którego masz te SS,y?

Może Ci zagroził, że nocy znów to zrobicie, i zachowujesz się jak jego piesek?

Obydwoje wiemy, że nie robiłeś ich Ty.

Niech ich twórca tu napisze, My wiemy kto to, niech teraz on pokaże swoje "jaja"

Neilvite mam tylko jedno zasadnicze pytanie czy konto o nicku Ive to twoja postać ?

Tak, konto Ive było moją prywatną postacią.

To, że jestem gm to nie znaczy, że nie potrafię przyznać się do prawdy. ;))

I pamiętaj, że [sGM] Ma takie same prawa jak Ty, i tez może mieć swoją prywatną postać. ;)

Nikt nigdy nie narzekał, że jest ona niewiadomo jak silna, bo 60% serwera śmiało złożyło by mnie w pvp, gdyż nie robiłem jak Tahari, nie miałem 5532523542 Baryłek.

Opublikowano

to patrz swój post wyżej dokładnie jest to #286 post :)

A tu ban ive, po prywatnej - twoje słowa!

to mam z tego rozumieć, że przeprowadziłeś rozmowe z Ive - czyli ze sobą :p

Opublikowano

Po co miałem przeprowadzać jaką kolwiek rozmowe ze sobą? :D zbanowałem swoją postać aby nie było jakiś chorych odchyleń gimbazy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...