Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alkoholic na serwerze ludzie mówią, że masz prywatna postać w gildii Vision i pomagasz swoim. I skąd w top 1 wziął się Bogu007 z taka przewagą w jedną noc ( też jest z Vision ) ?

ogólnie śmierdzi tu gównem, jak admini maja prywatne postacie to po co grać? 4-ty czy 5-ty Wasz start i znowu klapa? czekam na odpowiedź

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Alkoholic na serwerze ludzie mówią, że masz prywatna postać w gildii Vision i pomagasz swoim. I skąd w top 1 wziął się Bogu007 z taka przewagą w jedną noc ( też jest z Vision ) ?

ogólnie śmierdzi tu gównem, jak admini maja prywatne postacie to po co grać? 4-ty czy 5-ty Wasz start i znowu klapa? czekam na odpowiedź

Nie, nikt nie ma prywatnej postaci.. Zresztą słuchaj, po co mi prywatna, jak i tak nie śmierdzę czasem? do szpitala jeżdżę codziennie i dostępny jestem gdzieś od 16 ;)

Opublikowano

Nie, nikt nie ma prywatnej postaci.. Zresztą słuchaj, po co mi prywatna, jak i tak nie śmierdzę czasem? do szpitala jeżdżę codziennie i dostępny jestem gdzieś od 16 ;)

no skoro nie masz czasu to może dlatego mówia ze sobie ulepy dajecie, nie odpowiedziales jak Bogu007 wbil tyle lvl przez 1 noc?

Opublikowano

Serwer wmiare ale np porazka jest z bonami - abs wbija 13 % i 15 % jest jaki w tym sens ? nie lepiej zeby wbijalo tylko 15 % albo blok w tarczy wbija 4 % ,a  takie bony to sa na serwerach hard a nie easy (moim zdaniem powinno byc jak na  wszystkich serwerach easy  ze blok 15 %) .Tak samo moim zdaniem jest przesada z tymi ulepami smoczymi ...i u npc powinna byc roska na magie bo szaman i sura maja spora przewage. -.- Podsumowujac na serwerze powinno zostac wprowadzonych pare zmian ... (te ktore wymienilem to tylko przyklady ,bo jest tego wiecej). ^_^

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serwer wmiare ale np porazka jest z bonami - abs wbija 13 % i 15 % jest jaki w tym sens ? nie lepiej zeby wbijalo tylko 15 % albo blok w tarczy wbija 4 % ,a  takie bony to sa na serwerach hard a nie easy (moim zdaniem powinno byc jak na  wszystkich serwerach easy  ze blok 15 %) .Tak samo moim zdaniem jest przesada z tymi ulepami smoczymi ...i u npc powinna byc roska na magie bo szaman i sura maja spora przewage. -.- Podsumowujac na serwerze powinno zostac wprowadzonych pare zmian ... (te ktore wymienilem to tylko przyklady ,bo jest tego wiecej). ^_^

jest tego duzo więcej, jeżeli miałby to byc serwer easy to dużo więcej...

Opublikowano

Zgadzam się up do serwera easy bardzo dużo brakuję . Ulepki lipa ale cóż ludzie którzy niewiadomo ile czasu mogą poświęcić na grę to i je zdobędą ale dla osób typu ja grający max 3h dziennie sprawia to nie lada wyzwanie więc mnie interesują serwery tylko typowo easy a ten taki nie jest więc odpada .

Opublikowano

Zgadzam się up do serwera easy bardzo dużo brakuję . Ulepki lipa ale cóż ludzie którzy niewiadomo ile czasu mogą poświęcić na grę to i je zdobędą ale dla osób typu ja grający max 3h dziennie sprawia to nie lada wyzwanie więc mnie interesują serwery tylko typowo easy a ten taki nie jest więc odpada .

uwierz, że gramy z ekipa kilka nocek i siedząc po 8-10h też jest bardzo cieżko, na serwerze jest tyle dzieciarni, że sam bossa lub metina nie ubijesz.

EDIT super rowne klasy full luda + kd +7 bije w bm'a 1.5k on we mnie przy rosce na magie i full abs na magie 12k woj mental przy full abs bije po 20k

EDIT2 dodam, że roski na magie sa tylko w IS na serwerze Easy...

Opublikowano

Poświęciłem około 4h na wbicie perf bonów w każdym itemie.

Idziesz 2 razy na smoka i masz ulepki na ulepszenie 1x itemu.

Opublikowano

Poświęciłem około 4h na wbicie perf bonów w każdym itemie.

Idziesz 2 razy na smoka i masz ulepki na ulepszenie 1x itemu.

to dobry jestes, jeszcze zalezy jakie dla Ciebie to perf bo mi np perf bron mixowalo 3 dni

Opublikowano

Chce nawiazac jeszcze do przerwy techniczej w ktorej zostalo poprawione m.in szklo intuicji.Dodali tego 200 sztuk bo wczesniej byla 1sz. i wszystko ladnie cacy ale dlaczego dali to szklo za 400kk ? o.O  (drozej sie chyba nie dalo) to jest tylko do pokazywania itemu a cena taka jak by nie wiem do czego to bylo ...nie lepiej zeby to kosztowalo np 200k ?. -.-

00381637475378013724.png
Opublikowano

Chce nawiazac jeszcze do przerwy techniczej w ktorej zostalo poprawione m.in szklo intuicji.Dodali tego 200 sztuk bo wczesniej byla 1sz. i wszystko ladnie cacy ale dlaczego dali to szklo za 400kk ? o.O  (drozej sie chyba nie dalo) to jest tylko do pokazywania itemu a cena taka jak by nie wiem do czego to bylo ...nie lepiej zeby to kosztowalo np 200k ?. -.-

dokładnie kosztuje prawie tyle co smocza łuska czy szpon ^^

Opublikowano

Zmniejszę :). Dałem x200 to i cena podskoczyła ;xxx

celowo unikasz odpowiedzi na temat Bogu007 i gildii Vision czy mi sie tylko wydaje?

Opublikowano

Dokładniej proszę ?

Pytałem w jaki sposób Bogu007 znalazł sie po 1 nocy top1 z tak ogromną przewagą mimo iż w tej topce go nie było?

Opublikowano

Był w topce niżej, sprawdzaliśmy gracza nic nie miał, a o co chodzi z tą gildią ?

Wiesz co? Ja juz nie ma pytań, jeżeli to prawda o Was to i tak sie nie przyznacie. Musze Ci powiedzieć, że wiele osób wierzy w to, ze gracie na prywatnych postaciach i czeka na to aż Wam się nogi powiną. Bez dowodów nic nie mogę więc będę przyglądał się z boku ;]

Pozdrawiam.

EDIT byłbym zapomniał tej nocy siedziałem na rankingu bo expiłem z kumplem i sprawdzalismy jak skaczemy i Bogu007 na pierwszych 6 stronach nie widziałem więc pozostawiam to Wam do przemyśleń :)

Opublikowano

Wiesz co? Ja juz nie ma pytań, jeżeli to prawda o Was to i tak sie nie przyznacie. Musze Ci powiedzieć, że wiele osób wierzy w to, ze gracie na prywatnych postaciach i czeka na to aż Wam się nogi powiną. Bez dowodów nic nie mogę więc będę przyglądał się z boku ;]

Pozdrawiam.

EDIT byłbym zapomniał tej nocy siedziałem na rankingu bo expiłem z kumplem i sprawdzalismy jak skaczemy i Bogu007 na pierwszych 6 stronach nie widziałem więc pozostawiam to Wam do przemyśleń :)

Co sugerujesz? Prywatnych postaci nie mamy, udowodnij Nam to to zwrócę honor :).

Opublikowano

Co sugerujesz? Prywatnych postaci nie mamy, udowodnij Nam to to zwrócę honor :).

nic nie sugeruje, nie mam dowodów ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...