Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze względu na niekompetentną administracje  oraz chamskie spamowanie na lepszych, konkurujących serwerach.

Jak widać po opinii gracze również serwera nie polecają ;)

Podkręcony licznik, przygłupy w administracji, rozdawanie eq dla znajomych.

Na serwerze nie grałbym z powodów oczywistych - niedługo padnie, ale bonusy wymienione wyżej zapewniają wam jeszcze szybszy upadek.

D0MIK nie musisz odpisywać, i tak już jesteś pogrążony jak również serwer na którym jesteś GM i twoje wybielanie tutaj nic nie da. 

Kilka postów z ostatnich stron:

Po zachowaniu administracji, nie za bardzo mi sie chce tutaj grac.

co sie dziwisz, ich serw jest pod IS to musza jakos hajs kosic, graczy malo i ubywa, ze nawet na reklame w postaci LP nie stac ich u Wezziego (talerz zupy ew. płyta FIRMY mu wystarczy) to musza spamic po forach

jak wyjdzies z ktorejs mapy za poozno to hulaj do IS po przepustke bo nie wbijesz na mape, nie wbijesz lvla i koniec z twoja postacia

EFJXtYp.jpg

JlfCG0D.jpg

FEP60Ky.jpg

Jak widać @DeluXess miał rację ponieważ administracja ma własne prywatne postacie oraz bonuje eq też zwykłym graczom (Delahoya, 10 min gry 186lv skille P) Na załączonych screenach widać też "sławną" gildię LubimyHot30 w której administratorzy mają swoje postacie. Niestety moim zdaniem takie sytuacje nie powinny mieć w ogóle miejsca ale jak widać już byle kto może mieć serwer prywatny. Serdecznie pozdrawiam wszystkich graczy którzy byli zaślepieni tym serwerem, może teraz przejrzycie na oczy.

Dobra w chuja mnie robić nie będziecie.

Wysłałem screena na PolinatoR'a z obrazą. Kinseya niby go zbanowała, niby ponieważ to wiadomość od niej:

82033215754318667141.png

Po przeczytaniu tej wiadomości przeze mnie o godzinie 15:30 postanowiłem sprawdzić czy PolinatoR'a czasem nie ma w grze. Więc jednak:

Nie wiem kto go odbanował, czy nie został w ogole zbanowany, ale od 11:58 nie minęło 24h.

Po wysłaniu tego ss'a do administracji zostałem oskarżony o podrobienie screena  :D

Po tej akcji Neilvite próbował zrobić ze mnie debila i wlepili w końcu tego bana PolinatoR'owi, ale nie o 11:58 jak to napisała Kinseya, tylko dopiero po całej aferze o godzinie 17:51:

rb-tdrmdmhodpqgjbblpnnm.jpg

Czyli ukartowali to wszystko dopiero po tym jak zobaczyli ss'a którego im wysłałem, że PolinatoR był ONLINE.

Dostałem bana na forum oraz na TS. Szczerze nie polecam ze względu na administrację.

Licznik podkręcony, serwer pod IS.

Nie polecam !

Tydzien temu bylo 300 i graczy online , a teraz jest 730? ladnie licznik podkrecilisice  ;)

Nie polecam serwera z powodu amber i domika którzy cały czas reklamują się na forach innych serwerów. 

Alkoholic na serwerze ludzie mówią, że masz prywatna postać w gildii Vision i pomagasz swoim. I skąd w top 1 wziął się Bogu007 z taka przewagą w jedną noc ( też jest z Vision ) ?

ogólnie śmierdzi tu gównem, jak admini maja prywatne postacie to po co grać? 4-ty czy 5-ty Wasz start i znowu klapa? czekam na odpowiedź

Myślę, że nie trzeba wiele dodawać. Grają tu ludzie, i ludzie tez serwer oceniają. Jak widać po opiniach - serwer nie jest ani dobrze zrobiony (między innymi te słynne roski na magię w itemshopie ^_^ ), ani nie ma dobrej, a nawet poprawnej administracji.

Odradzam serwer :)

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Lexus, nie chce mówić na jakim serwerze Ty masz gma xD

Gdzie wszystko w 2 dni można osiągnąć :)

Ból dupy Was łapie, że nam ludzi przybywam Wam ubywa, a ja mam dowody na to co było dziś u Nas na forum, więc szczerze?

Wali mnie wasze zdanie na mój temat :)

Btw, a Ty jesteś dobrą administracją ?xD Bo z tego co pamiętam 90% Dr... miało z Ciebie pompe i mówili, że jesteś kompletnym nie ogarem :>

Opublikowano

Nie polecam !

Eq z navi oraz GM  rozdaje itemy !

EQ Z NAVI?XDDDDDDDDDDDD

JAK TU NAWET NAVICAT NIE JEST ZAINSTALOWANY LOL xD

Albo inaczej, daj ssa navi z datą, i nazwą serwera to Ci rację przyznam:D

Opublikowano

Choopie ahh tak to jest nie dac Ci moda na forum :(

Dasz Navi :D?

Jak złoże podanie na moda to dostane?:/

Opublikowano

Pogramy zobaczymy, póki co na serwerze gra się w miarę przyjemnie lecz ciekawią mnie te ssy pokazane przez graczy wyżej.

sygnatura.png

Opublikowano

Myślimy co dodamy w mega update ;-) !

Proponuje jakiś dungeon na mniejszy lvl np. komnata rycerskiego pająka od 75 lvla :]

Można także dodać drugiego bossa na mape od 95 lvla gdyż 1 boss na mapie przy tylu graczach to za mało :)

sygnatura.png

Opublikowano

Gra archerem ma tu sens? Chodzi o exp/bossy/pvp.

Tak, nie będziesz miał problemu.

Opublikowano

Administracja nie trzyma się regulaminu, dają bany bez podstaw.

Gdy się daje komuś bana to należy ją najpierw nagrać.

Pozdrawiam.

PS. wydałem na IS przeszło 60 zł ledwo kupiłem peta i mnie zbanowali za nic.

graphic.png

Opublikowano

Z tym OX'em to daliscie dupy...

Administracja nie trzyma się regulaminu, dają bany bez podstaw.

Gdy się daje komuś bana to należy ją najpierw nagrać.

Pozdrawiam.

PS. wydałem na IS przeszło 60 zł ledwo kupiłem peta i mnie zbanowali za nic.

Proszę o uzasadnienie dlaczego ox Wam się nie podobał? Bo nie potraficie czytać, "Zbroja z czerwonej" a nie z czarnej ;)? I odpadacie.

A co do banów, już były płacze na ten temat, bany za nic nie sa rozdawane ;)

Opublikowano

Proszę o uzasadnienie dlaczego ox Wam się nie podobał? Bo nie potraficie czytać, "Zbroja z czerwonej" a nie z czarnej ;)? I odpadacie.

A co do banów, już były płacze na ten temat, bany za nic nie sa rozdawane ;)

Bylo pytanie "Czy brylka ma wartosc 500kk?", a po przejsciu na Tak wywalilo wszystkich. Sprawdzilem specjalnie pozniej i brylka w sklepie kosztuje 500kk.

I pytania z kosmosu... Np. o imie jednego z Administratorow, rozumiem, chcieliscie dodac pytania co do serwera, ale bez przesady... Juz lepsze bylyby pytania dotyczace swiata- to tak moim zdaniem.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Bylo pytanie "Czy brylka ma wartosc 500kk?", a po przejsciu na Tak wywalilo wszystkich. Sprawdzilem specjalnie pozniej i brylka w sklepie kosztuje 500kk.

I pytania z kosmosu... Np. o imie jednego z Administratorow, rozumiem, chcieliscie dodac pytania co do serwera, ale bez przesady... Juz lepsze bylyby pytania dotyczace swiata- to tak moim zdaniem.

baryłka, pisało .. Prosimy czytać ze zrozumieniem a nie będzie żalu do Nas. Pytania muszą być podchwytliwe ;-).

Owszem są, jednym dajecie UNBANY a innym nie. 

Nie macie nagrania to odbanujcie a nie lecicie w chuja.

Hmm, nikomu nie dajemy UB. 
Opublikowano

baryłka, pisało ..

Więc napisz nam ile kosztuje "Baryłka".

Głupie pytania, jeżeli nie ma takiego itemu jak baryłka to się nie daje takiego pytania szczególnie, że bryłki są powszechnie znane jako własnie baryłki dzieki bal*orze :)

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszamy na tłuste raty expa dropu i yang z okazji tłustego czwartku od 15:00

Opublikowano

Więc napisz nam ile kosztuje "Baryłka".

Głupie pytania, jeżeli nie ma takiego itemu jak baryłka to się nie daje takiego pytania szczególnie, że bryłki są powszechnie znane jako własnie baryłki dzieki bal*orze :)

oj.. Baryłki nie ma, Wy nie rozumiecie. Pytanie podchwytliwe, dlatego osoby, które nie umieją czytać nie przejdą. Widzicie ? Na serwerze nawet uczymy czytać :)

//TŁUSTE PROMOCJE W IS NA DOŁADOWANIA SMS !!!

Opublikowano

oj.. Baryłki nie ma, Wy nie rozumiecie. Pytanie podchwytliwe, dlatego osoby, które nie umieją czytać nie przejdą. Widzicie ? Na serwerze nawet uczymy czytać :)

//TŁUSTE PROMOCJE W IS NA DOŁADOWANIA SMS !!!

Ale barylka to tez czesto uzywane okreslenie na Bryle Zlota. Tak samo jakby napisac czy Stalka +9 ma 144 defa? No i nie, bo takiego itemu nie ma.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

mam pytanie.   czy wam  tez wam tak czasami laguje gre?  domyslam sie ze to przez ataki.  uciazliwe jest to...^^

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...