Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam serwera ze względu na to, że administracja reklamuje się "jak nooby" na innych forach serwerów metin2.

PODAJ TWOJE FORUM, TEŻ CI ZESPAMIE, JAK TAK BARDZO SIĘ TEGO DOMAGASZ, ŻE AŻ TU PISZESZ. [To nie administracja, a gracze, którzy nie raz powtarzają, że ten serwer ma coś w sobie ;)] My ich do tego nie zmuszamy :))

A, I:

9j2mo0.jpg

POLECAM, 600 OSÓB ONLINE I ROŚNIE.

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tydzien temu bylo 300 i graczy online , a teraz jest 730? ladnie licznik podkrecilisice ;)

wejdź do m1 na serwer ;)

Opublikowano

bylem na serwerze i w miastach pustki.Nie wiem gdzie wy macie te 700 os.

aa i jeszcze jedno- przestancie sie reklamowac na innych privach

To chyba nie na tym serwerze byłeś :))

Opublikowano

Popatrz sobie na informacje, ciągle ktoś expi, ciągle wbija level, ciągle ktoś zaczyna :)

i co z tego? w m1 jest bardzo malo osob , a pobodno gra 600-700 .

Licznik jest podkrecony i tyle , jestem pewny na 100%.

Nagle z 300 graczy robi sie ponad 600 a w m1 i tak malutko osob .

Opublikowano

Nie polecam serwera z powodu amber i domika którzy cały czas reklamują się na forach innych serwerów. 

Oj tam Gordonix, nie smutaj. To, że na Dreikonie jest nudno i nie ma co robić, to nie znaczy, że u Nas też. :D

To, że forum Wam ktoś zespamił to nie moja wina ;>

Opublikowano

Oj tam Gordonix, nie smutaj. To, że na Dreikonie jest nudno i nie ma co robić, to nie znaczy, że u Nas też. :D

To, że forum Wam ktoś zespamił to nie moja wina ;>

Nie "ktoś" tylko ty i ta rozpruta Amber, nawet na swoim głównym koncie "DOMIK" -> dowód masz w zbanowanych na forum dreikona. Ja rozumiem Polak, Polakowi  musi zawsze dowalić by on został z niczym, no ale bez przesady, nawet w metinie musicie chamsko reklamować kosztem innych serwerów ? Macie miliony innych reklam do wykorzystania. 

xD 

Opublikowano

Nie "ktoś" tylko ty i ta rozpruta Amber, nawet na swoim głównym koncie "DOMIK" -> dowód masz w zbanowanych na forum dreikona. Ja rozumiem Polak, Polakowi  musi zawsze dowalić by on został z niczym, no ale bez przesady, nawet w metinie musicie chamsko reklamować kosztem innych serwerów ? Macie miliony innych reklam do wykorzystania. 

co sie dziwisz, ich serw jest pod IS to musza jakos hajs kosic, graczy malo i ubywa, ze nawet na reklame w postaci LP nie stac ich u Wezziego (talerz zupy ew. płyta FIRMY mu wystarczy) to musza spamic po forach

jak wyjdzies z ktorejs mapy za poozno to hulaj do IS po przepustke bo nie wbijesz na mape, nie wbijesz lvla i koniec z twoja postacia

zhda.png

Opublikowano

Serwer jest naprawdę ciekawy lecz dla początkującego gracza jest ciezko  zdobyć 6/7 bony nie wykładając ani zł na IS

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

co sie dziwisz, ich serw jest pod IS to musza jakos hajs kosic, graczy malo i ubywa, ze nawet na reklame w postaci LP nie stac ich u Wezziego (talerz zupy ew. płyta FIRMY mu wystarczy) to musza spamic po forach

jak wyjdzies z ktorejs mapy za poozno to hulaj do IS po przepustke bo nie wbijesz na mape, nie wbijesz lvla i koniec z twoja postacia

Serwer pod is? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie ma ludzi? 800 wczoraj w dzień.

A co do przep, to po 20 w sklepie stoi, za niską cene + lecą prawie z każdego metka :))

Rozpruta to jest wiesz kto ;> Smutne jest to, że u Was ubywa u Nas przybywa, i tego się trzymaj bo tak będzie :>

Sio z tego tematu z tym gunwnianym serwerem na którym wszystko w 4 dni można ogarnać

Serwer jest naprawdę ciekawy lecz dla początkującego gracza jest ciezko  zdobyć 6/7 bony nie wykładając ani zł na IS

2h dropu na pająkach v2 i masz 4b :>

a z tego co wiem 6/7 bony po 100kk chodzą:>

Opublikowano

Nadal nie ma katakumb? :D

Już są :> tylko restart serwera przy next update jest potrzebny ;*

Opublikowano

Czy tylko mi nie działają obrazki w prezce? moglibyście to poprawić?.
Czy bon silny na mistyki działa w późniejszych fazach gry np. na jakiegos bossa?

sygnatura.png

Opublikowano

Czy tylko mi nie działają obrazki w prezce? moglibyście to poprawić?.

Czy bon silny na mistyki działa w późniejszych fazach gry np. na jakiegos bossa?

Nieumarłe działają na all : >

Obrazki działają normalnie : >

Opublikowano

Na kiedy planujecie restart wraz z poprawkami tj. katakumby?

To już kwestia dokończenia łatki na lvl, czyli wejdzie taki mega update ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...