Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

ja mam takie pytanie "wykupujac od ciebie emulator to dostaje ten emulator na jakis czas okreslony czy juz na zawsze"? i jeszcze jedno pytanie jak ktos kupi emulator to bedziesz tej osobie dawal pliki do ubdate czy juz np zeby dac se nowe tereny to juz sam bedzie musial se to zrobic?

W zależności od wersji , tylko wersja na 60 osób ma licencję terminową , reszta jest bezterminowa , dotujesz tylko co miesiąc 20 zł jeśli chcesz mieć najnowsze patche poprawiające błędy i dodjące nowe funkcje.

Dlaczego tak jest ?

dlatego że fizycznie nie jestem w stanie skończyć całego emulatora "na raz" a muszę za coś żyć żeby móc spędzać tyle czasu ile potrzeba na dokończenie go, wydaję wersje która posiada niedociągnięcia ale jest grywalna , można postawić na niej server .

Nowe tereny niedpstępne w kliencie 1.150 administratorzy mogą dodawać na własną odpowiedzialność edytując pk2 i robiąc spoty narzędziami które udostępnie ;) .

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgłaszam się, na forum jestem od 28 września 2007r, i uczęszczam tylko w dziale silkroad ;) zdarzało się w d2 chwilę ale to nic takiego he

I tak nie mam co robić, lepiej testować serwer niż grać w gry www ;D

przychodze ze szkoły po 15 i do 00:00 mam czas, więc na 100% się przydam i kilka bugów bym znalazł. Czekam na odpowiedz he;P pozdro

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

witam chcial bym sie zglosic do beta testow jestem na tym forum juz oddawna jednak nie mialem zamiaru nabijania sobie postow w silka gram od czasow samych chin nie chodze do szkoly bo skonczylem i cale dnie mam wolne z checiapomoge w odnalezieniu bugow pozdro

Opublikowano

Jezeli byla by jeszcze mozliwosc to tez bym chcial sie jeszcze zapisac do Betatestow!! :) z groy dziekuje :)

Opublikowano

witam chcialbym dolaczyc do twoich beta testow ... jestem graczem siedzacym przy kompie prawie pol dnia ... oczywiscie szkola jeszcze ... ale gram w silka od 4 lat i nie nudzi mi sie on ... Jak cos prosil bym o konto bede pomagal w wykrywaniu bledow .. i innych nie dociagniec na serverze :) pozdrawiam

Opublikowano

To dopiero pierwszy filmik... Będę starał się dodawać nowe ;).

moze sie dolacze ? ;) siedze w filmach kilka lat :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Podanie.

Mam 17 lat w silkroada gram od czasów początków serwera Greece.

jeżli ten projekt wypali chętnie dołącze do Beta testów

Powodzenia

1290020186-U148832.jpg

Bywalec
Opublikowano

Podanie

Lat 17

Silka gralem kiedy nie bylo jeszcze europy ;p jak cos to zawsze moge pomóc w testowaniu servera na kompie dziennie jestem z 3/4h myślę że jestem doświadczonym graczem silkroad wiem o co w tej grze chodzi ;p

Jeżeli PAX rozpatrzysz to podanie pozytywnie lub masz jakieś pytania pisz na priv

Opublikowano

moze sie dolacze ? ;) siedze w filmach kilka lat :P

Kręć co się da ;), tylko coś ciekawego.Żeby pokazać że to się trzyma kupy.

Opublikowano

a teraz ja ci zadam pytanie Pax, czy jeżeli już wykupie od ciebie te pliki, to czy oferujesz pomoc w stworzeniu takiego servera ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...