Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że beta tester sprawdza czy w grze nie ma bugów

a pro po kiedy będą testy? za tydzień?

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czesc,

@Offtop

to ze ktos ma malo postow moze znaczyc ze nie chcial pisac nic wczesniej bo akurat moze go nie interesowalo.

@Topic

Ja osobiscie pamietam jak wchodzilem na forum Pax'a jakis rok a moze i jeszcze wiecej czasy temu jak ktos napisal wlasnie na tym forum o jego emulatorze. Wtedy nie wierzylem ze mu sie uda i do teraz szczerze mowiac nie wiem czy wierze. tak czy siak chcial bym skosztowac troche tego "zakazanego jablka" Joymaxu, oczywiscie jak Pax sie zgodzi aby sie przekonac. Pax nie namawiam ani nie spamuje Cie jak zobaczysz moja wypowiedz to mozesz mi napisac Prywatna wiadomosc napewno sie nie pogniewam.

PS. a tak moze namowil bys "aniolka" na zrobienie filmiku z PvP.

Pozdrawiam

Pomocnik
Opublikowano

Czesc,

@Offtop

to ze ktos ma malo postow moze znaczyc ze nie chcial pisac nic wczesniej bo akurat moze go nie interesowalo.

@Topic

Ja osobiscie pamietam jak wchodzilem na forum Pax'a jakis rok a moze i jeszcze wiecej czasy temu jak ktos napisal wlasnie na tym forum o jego emulatorze. Wtedy nie wierzylem ze mu sie uda i do teraz szczerze mowiac nie wiem czy wierze. tak czy siak chcial bym skosztowac troche tego "zakazanego jablka" Joymaxu, oczywiscie jak Pax sie zgodzi aby sie przekonac. Pax nie namawiam ani nie spamuje Cie jak zobaczysz moja wypowiedz to mozesz mi napisac Prywatna wiadomosc napewno sie nie pogniewam.

PS. a tak moze namowil bys "aniolka" na zrobienie filmiku z PvP.

Pozdrawiam

Niestety pvp jeszcze niema .Nie chodzi o to że nie mam pakietów , pakietów mam na praktycznie wszystko , chodzi o to że pakiety to najłatwiejsza sprawa w emulatorze , prawdziwym problemem jest silnik gry (game engine),w przypadku pvp problemem jest Dmg system , nie jest on na poziomie umożliwiającym prawdziwe ekscytujące i miarodajne pvp , a z czystej siepaniny chyba nikt nie będzie zadowolony .Nie jestem lyzerk żeby pokazywać w filmikach funkcje które w rzeczywistości tylko wyglądają ładnie a nie działają, to tak jak postawić papierowy radiowóz przy drodze , z daleka wygląda jak prawdziwy , ale jak podjedziesz bliżej widać że lipa, ja nie stawiam papierowych radiowozów ;) .

Pomocnik
Opublikowano

nikt nie odpowiedział mi na pytanie <_< kiedy testy? :huh:

Proponuję ci cofnąć się trochę w tym temacie i przeczytać moje wcześniejsze wypowiedzi , myślę że znajdziesz w nich odpowiedź ;)

Opublikowano

No no wierze że wam się uda z tym emulatorem i też mam nadzieje że joymax nie dorwie się wam do dupy ^^ Jeżeli szukasz beta testera mogę nim zostać i pokazać youtube że ten emulator to nie fake

super partia kurwo

Pomocnik
Opublikowano

W dniu dzisiejszym zdecydowałem się przymknąć trochę drzwi do beta testów , na tyle że wezmę tylko ludzi którzy wydadzą mi się najbardziej godni zaufania .Liczba osób zostanie zredukowana do niezbędnego minimum (25). W wyniku zdażeń zaszłych dzisiejszej nocy jestem zmuszony zaostrzyć systemy bezpieczeństwa z tąd też redukcja z planowanych 100 do 25 osób .Mimo okoliczności Data pierwszego wydania emulatora nie ulega zmianie proszę wszystkie osoby które Dotowały o nie niepokojenie się.

Opublikowano
W dniu dzisiejszym zdecydowałem się przymknąć trochę drzwi do beta testów , na tyle że wezmę tylko ludzi którzy wydadzą mi się najbardziej godni zaufani.

czyli dobrze całują w dupe ;)

PS:nie zdziwiły mnie twoje problemy

VB to problematyczny język statystycznie coś powinno działać a nie działa

Pomocnik
Opublikowano

czyli dobrze całują w dupe ;)

PS:nie zdziwiły mnie twoje problemy

VB to problematyczny język statystycznie coś powinno działać a nie działa

Moje problemy wynikają z ataku , nie z problemów z programowaniem . Jedna z osób którą wpuściłem na testy gdyż zamówiła server okazała się idiotą . Dzięki braku zabezpieczeń na komputerze tej osoby z także z powodu jej głupoty (w tym także mojej nieodpowiedzialności)jeden z użytkowników epvp dopuścił się ataku na mnie , który zakończył się sukcesem . Jednak dzięki mojej reakcji a także głupocie i ignorancji atakującego żadne pliki prawdopodobnie niezostały zkradzione(człowiek ten myślał że jest to nieco zmieniony server C , ponieważ udało mu się wejść tylko na parę minut i niezdążył prawie nic zobaczyć ) w wyniku czego na 99 % pliki niezostały skradzione.Grupa współpracujących ze mną ludzi namierzyła już Ip atakującego i sprawdzą czy udało mu się przechwycić jakieś pliki . Do ataku doszło o 1 w nocy.

Opublikowano

acha chciałbym podkreślić że hakerstwo nie jest jak w filmach wiec przyjmijmy że ci nie wierze.

Przed atakiem trzeba sie przygotować np:musiał byś mieć backdoora

bo włączenie cmd jebnięcie głową w klawiaturę nie zaatakuje ci microsoftu

większość exploitów jak np:kath działa tylko na lan

i tu nasuwa sie pytanie nie masz firewalla masz tak ważne dane że to aż ciekawe ze nie masz go ?

a epvp.pl czy de ?

do tego z góry wiesz ze z epvp

Grupa współpracujących ze mną ludzi namierzyła już Ip atakującego

na to za późno przyjmijmy ze dobra zdobędziecie jego ip

jeżeli ma zmienne IP to gówno go namierzycie

Ubiegam twoja odp:

wiem że np:neostarada ma spis twoich adressów ip.

Niestety mimo iż ipv4 daje zajebiscie dużo kombinacji to już komuś zostało jego ip przypisane

nie udowodnicie mu tego ze to on

@down

no comment

->

<- informacje

Opublikowano

Odpowiem ci epvp.de. Jeden z beta testerow kupil wejsciowke oczywiscie brak zabezpieczonego kompa i ktos mu sie wlamal i mial jego passy itd . Wbił sie na serva ale z przekonaniem ze to przerobione csremu wiec nie zchakowal i dobrze. Jak sie w*urwilem.

1334497071-U17330.png

Pomocnik
Opublikowano

acha chciałbym podkreślić że hakerstwo nie jest jak w filmach wiec przyjmijmy że ci nie wierze.

Przed atakiem trzeba sie przygotować np:musiał byś mieć backdoora

bo włączenie cmd jebnięcie głową w klawiaturę nie zaatakuje ci microsoftu

większość exploitów jak np:kath działa tylko na lan

i tu nasuwa sie pytanie nie masz firewalla masz tak ważne dane że to aż ciekawe ze nie masz go ?

a epvp.pl czy de ?

do tego z góry wiesz ze z epvp

na to za późno przyjmijmy ze dobra zdobędziecie jego ip

jeżeli ma zmienne IP to gówno go namierzycie

Ubiegam twoja odp:

wiem że np:neostarada ma spis twoich adressów ip.

Niestety mimo iż ipv4 daje zajebiscie dużo kombinacji to już komuś zostało jego ip przypisane

nie udowodnicie mu tego ze to on

Nie jest ważne dla mnie czy mi wierzysz czy nie , Osobiście niejestem hakerem tylko programistą ,niemam doświadczenia jeśli chodzi o włamywanie się, nigdy mnie to nieinteresowało , mam ludzi od od tego . Niestety wszystko stało się w nieodpowiednim momęcie w wyniku mojej nieuwagi , niebyłem dość ostrożny, normalnie mam włączone 3 zapory , w tamtym czasie funkcjonowała tylko jedna , niechodzi o to żeby udowodnić ale o to żeby zniszczyć ewentualne dane które mógł pobrać.Włamanie trwało 7 minut , server ma 500 mb więc dużo raczej niepobrał , chociaż wątpie że wogóle coś pobrał w związku z podejściem jakie miał . a użytkownik był z epvp.de

Opublikowano

no faktycznie dziwne że normalnie masz aż 3 zapory

po nie pewnym zastanowieniu zasięgnąwszy rady 3 kolegów stwierdzam że nie da się włączyć 3 zapór

gdyż będą tworzyć konflikt tak jak antywirusy

jeżeli możesz proszę nie pisz ze masz np że masz w pandzie i systemowego bo systemowy jest automatycznie wyłączany przez windows

Pomocnik
Opublikowano

no faktycznie dziwne że normalnie masz aż 3 zapory

po nie pewnym zastanowieniu zasięgnąwszy rady 3 kolegów stwierdzam że nie da się włączyć 3 zapór

gdyż będą tworzyć konflikt tak jak antywirusy

jeżeli możesz proszę nie pisz ze masz np że masz w pandzie i systemowego bo systemowy jest automatycznie wyłączany przez windows

Jeśli używasz Pandy to gratuluje wyboru programu antywirusowego(chociaż myśle że miałeś na celu obrażenie mnie), czy ja powiedziałem jak łącze się z internetem i że te 3 zapory są na jednym komputerze ?. Niewiem co masz na celu najeżdżając na mnie bez przerwy .Uważasz że jestem idiotą , albo dzieckiem to napisz to wprost , bo takie gadanie robi się już powoli nudne .

Z tymi postami ludzi nie jest tak że wybiorę ludzi jak to nazwałeś "wchodzących w dupę" , niemam potrzeby rozgłosu na każdym możliwym forum i bycia "uwielbianym" .Jeśli byś zwrócił uwagę postuję tylko na waszym forum(jeśli chodzi o polske) i głównie z waszego forum chcę wziąść ludzi to testów , a muszą się zgłaszać bo przecież pmów na ślepo wysyłał niebędę .

Opublikowano

ale sam mi dajesz ku temu powody

nie znasz skrótu np

jasne że nie chcesz rozgłosu dlatego nie reklamowałeś swojego forum na s-o.pl na "jebanym szlaku" (może kiedyś ale jednak)

Up miał być sarkastyczny

PS:stwierdzam tylko fakt ze wasze wypowiedzi czasem się nie pokrywają nie che mówić w czym jeszcze sie nie pokrywają

na tym skończmy rozmowę bo wybuchnie kłótnia

Pomocnik
Opublikowano

ale sam mi dajesz ku temu powody

nie znasz skrótu np

jasne że nie chcesz rozgłosu dlatego nie reklamowałeś swojego forum na s-o.pl na "jebanym szlaku" (może kiedyś ale jednak)

Up miał być sarkastyczny

PS:stwierdzam tylko fakt ze wasze wypowiedzi czasem się nie pokrywają nie che mówić w czym jeszcze sie nie pokrywają

na tym skończmy rozmowę bo wybuchnie kłótnia

Niechcę używać skrótu "np." w zaprezentowany przez ciebie sposób .

Nie jesteś w stanie sprowokować mnie do kłutni ani do wulgarnej rozmowy swoimi wypowiedziami ^^, masz rację że wypowiedzi czasami się niepokrywają , cały czas siedzę w kodzie i zaniedbuje trochę testerów, do tego jeszcze ten atak po którym byłem zmuszony zmienić sposób komunikacji a także wiele innych rzeczy .Dobrze że napisałeś co miałeś na wątrobie , może wpłynie to pozytywnie na twoje samopoczucie i samoocenę. ;)

Opublikowano

Ludzie to jest forum na temat botow itp. a nie klotnie na temat kto jaki jest i co kto umie ... (a mi jednak sie wydaje ze pomysl z tym polskim sro wypali i bedzie smigal )

Opublikowano

omg jak bysmy gadali o samych botach...raz na 2 lata by cos napewno napisal po 2 masz dzialy o botach do gadania ...

hacki do silka ? nie ma i nie bedzie nigdy.

Opublikowano

Ciekawie.. Mam pytanie do paxa

Pewnie nie mam szans na betatesta <czemu się nie dziwie> ale czy później moglibyśmy dostać jakieś filmiki z betatestów

Jestem bardzo ciekawy jak to będzie wyglądać

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...