Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze ze juz nawet strone polepszyliscie ;) A co do pvp, to narazie jest zbedne... beta testerzy i tak beda mieli inne zajecia

Pomocnik
Opublikowano

Cały czas czekam na zgłoszenia , najlepiej ludzi z liczbą postów powyżej 200 i dużą ilością czasu . Proszę napisać "zgłaszam się " lub coś w tym stylu ;)

Opublikowano

Pare postów wcześniej zgłaszałem swoją kandydaturę ale dla pewności napisze to jeszcze raz ;P

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Zgłaszam się :) Może nie mam 200 postów, ale zobaczymy.

Czas dzienny, który mogę poświęcić na emulator to około 5h.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Jak dostałem priva to jestem zaproszony?

#EDIT

Jeżeli on nie oznacza zaproszenia to zgłaszam się (po raz 2, wcześniej też pisałem o swojej kandydaturze), będę grać i raportować błędy w miarę moich możliwości xD

Po dłuższych namyśleniach nie mogę być beta-testerem, Pax niech moje miejsce zajmie kto inny. Nie mam tyle czasu na ile myślałem. Przepraszam za kłopot xD Na pewno w niedalekiej przeszłości zagram na jakimś serwerze postawionym na twoim emulatorze! Do wszystkich, niektórzy myślą że beta tester polega tylko na pograniu sobie chwilkę. Ten "zaszczyt" bycia testerem jest dla konsekwentnych osób, trzeba przebywać w grze i ciągle szukać błędów czy bugów. Ja z braku czasu odstąpiłem tego stanowiska.

Opublikowano

Dobra no może nie mam tych 200 postów :( ale mam mnóstwo wolego czasu a na forum to jestem już z 2 lata prawie :P

I jak coś to się zgłaszam :D

Jak mnie wybierzesz będę wdzięczny a jak mnie nie wybierzesz to się nie obrażę :D (chyba :P)

@Edit

OO widzę ze dostałem Pm i mnie chyba "przyjęli" :D

Seiran95.jpg

Opublikowano

To ja też się zgłaszam. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Dzięki za zapro ale mam sporo spraw na głowie i nie przysłużę się zbytnio w tej chwili, dam znać jeśli moja sytuacja się zmieni, pozdrawiam. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Fajnie się gra, ale z natłoku pracy nie będę jednak mógł brać udziału w twoim projekcie.

To niestety niezależne ode mnie. Tydzień ciężkich wykładów się szykuje...

Przepraszam,

podpisano Cain.

P.S. Jak coś to w czwartek lub piątek będę odpisywać.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Tak naprawde watpilem, ze wogole to bedzie dzialac... a tu dziala ^^ No musze pogratulowac porzadnej roboty ;)

Opublikowano

@up

znaczy "dziala" to za dużo powiedziane jest więcej do zrobienia niż mniej

mało różni się od sremu prócz tego że teraz jest naprawdę multiplayer

Pomocnik
Opublikowano

@up

znaczy "dziala" to za dużo powiedziane jest więcej do zrobienia niż mniej

mało różni się od sremu prócz tego że teraz jest naprawdę multiplayer

No rzeczywiście mało się różni , 30 tysięcy mobów to mała różnica , nie wspominając o innych rzeczach o których nawet nie zechciałes się przekonać , dwa razy zalogowałes się na beta testy na 5 minut po to żeby teraz gadać takie debilizmy ? , albo nie rozumiesz słowa "Beta testy" albo masz coś z głową . Udało ci się mnie wkurwić powyższym stwierdzeniem , gratuluję . Nie spodziewałem się tego po tobie bo jesteś modem , wpuściłem cie na server a po tym co mówiłeś mogłem cie olać , jak, widac lepiej bym zrobił .Nie zamierzam więcej odpowiadać na twoje posty .

Opublikowano

ludzie te Beta Testy to powazna sprawa a zeby smieszniej bylo to serwer sklada sie z emulatora (jeden wielki emulator ty ze lepszy niz sremu itp.) ale jezeli moga juz tam grac ludzie, sa moby i jako tako nie wywala error to jest juz polowa sukcesu

Opublikowano

dzis zostalo naprawionych wiele crashy i na stan ogolny w trakcie rozgrywki crashe jako tako sie nie pojawiaja ale sie zdarzaja.. mysle ze wciagu 8 miesiecy wyjdzie 1 beta

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

ja mam takie pytanie "wykupujac od ciebie emulator to dostaje ten emulator na jakis czas okreslony czy juz na zawsze"? i jeszcze jedno pytanie jak ktos kupi emulator to bedziesz tej osobie dawal pliki do ubdate czy juz np zeby dac se nowe tereny to juz sam bedzie musial se to zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...