Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no tak jak instaluje clienta z g-sro to mi pisze ze nie mozna zainstalowac bo to legend 3 czy jakos tak :/

wlaczam instalke pisze please wait i mi jakies cos wyskakuje i dupa;/

xxx

Opublikowano

no ja wiem ze bedzie na tym emulatorze ale jaki ma zwiazek g-sro z psro ( niech na temat g-sro pisze w temcie g-sro)

Oj dobra, widzę ze ci idzie nieźle zabawa w modka ^^.Przecież nic się nikomu nie stanie jak tu napisze -.-.

Opublikowano

Przeczytałem cały temat i projekt Pax-a wydaje mi sie bardzo interesujący. Przeczytalem cały temat i własnie dlatego zgłaszam się do bety. Co do wymogów wydaje mi się nie uzasadnione że należy miec dużo postów, może jestem nowy na tym forum :) Jak najbardziej dalej zgłaszam swoją kandydaturę i mam nadzieję o pozytywne rozważenie jej :) Pozdro.

Ps. Jak coś pm me

Opublikowano

Z gory mowie Ci, ze sie nie dostaniesz ;) Nawet za to : "Rzycze" ... :) Watpie za pax bedzie bral "dzieci" na bety

Opublikowano

emm... to jest ta rekrutacja nadal ? jesli tak to czy jest jakis wzor podania ? moglbym napisac co tam chcecie ^^

edit ; przestudiowalem ostatnie strony i napisze Ci podanie na forum emulatora... nick... tradycyjnie mofat666 :)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Pomocnik
Opublikowano

Potrzebujemy zdolnych movie makerów , jeśli znasz się na robieniu filmów i interesujesz się grą silkroad , zapraszam do złożenia podania na forum projektu Sea. Do podania proszę dołączyć link do profilu na youtube abyśmy mogli ocenić twoje zdolności .Wymagana znajomość Sony vegas i trochę wolnego czasu . Proszę nawet nie startować z filmami z windows movie makera ;) .

Opublikowano

Witam, przesledzilem bardzo dokladnie caly temat. Jestem doswiadczonym graczem w silkroad'a i mysle nad postawieniem priva na emu Pax'a ktorego bardzo podziwiam za wytrwalosc w jego pracy. Niestety nie znam sie zabardzo na stawianiu serverow, ale mam ogolny wzglad na to. Mam pare pytan:

1. Server ktory wykupie bedzie hostowal Pax, czy ja dostane tylko pliki i bede musial sam hostowac wszystko?

2. Czy jest mozliwosc wykupienia 1000 slotow? (wnioskuje ze Pax hostuje ale sie nie znam i nie jestem pewien)

3. Jak ja na tym zarobie robiac tak, zeby bylo w 100% legalnie? Tzn stawiajac server i placac za pliki i sloty + miesiecznie za update, jaki ja bede mial zysk i jak mi sie zwroci wydana kasa?

Najlepiej gdyby wypowiedzial sie sam Pax, albo osoba ktora sie na tym bardzo dobrze zna.

Pomocnik
Opublikowano

Witam, przesledzilem bardzo dokladnie caly temat. Jestem doswiadczonym graczem w silkroad'a i mysle nad postawieniem priva na emu Pax'a ktorego bardzo podziwiam za wytrwalosc w jego pracy. Niestety nie znam sie zabardzo na stawianiu serverow, ale mam ogolny wzglad na to. Mam pare pytan:

1. Server ktory wykupie bedzie hostowal Pax, czy ja dostane tylko pliki i bede musial sam hostowac wszystko?

2. Czy jest mozliwosc wykupienia 1000 slotow? (wnioskuje ze Pax hostuje ale sie nie znam i nie jestem pewien)

3. Jak ja na tym zarobie robiac tak, zeby bylo w 100% legalnie? Tzn stawiajac server i placac za pliki i sloty + miesiecznie za update, jaki ja bede mial zysk i jak mi sie zwroci wydana kasa?

Najlepiej gdyby wypowiedzial sie sam Pax, albo osoba ktora sie na tym bardzo dobrze zna.

1. ty musisz hostować .

2.nie , nigdy nie będzie takiej mozliwości , max slotów przy pełnej optymalizacji będzie 500 , na dzień dzisiejszy max slotów to 200.

3.Jeśli chcesz traktować swój server jako źródło zarobku możesz się rozczarować jeśli zrobisz to źle . Możesz zrobić tylko system dotacji i nagrody , ktoś może powiedziec że to kupno sprzedaż , ale w polskim prawie jest to darowizna .

Jeśli zastosujesz się do moich wskazówek szansa na jakiekolwiek problemy spada prawie do zera .Ale jak będziesz się reklamował jak debil nawet na joymax.com to ryzyko wzrasta wiadomo .Z tego co mi wiadomo joymax niezajmuje się takimi pierdołami , międzynarodowy proces nie jest rzeczą tanią . Jak zaczniesz zarabiac jak Ecsro (co nigdy nie nastąpi) możesz się trochę obawiać.

Opublikowano

Czyli jeszcze bede musial placic okolo 500zl za dedyka co 3 miechy... ? a co do zarobkow chodzi mi tylko o to, zeby zwracalo mi sie za stawianie serva, nie chodzi mi o gigantyczne kwoty. A jesli bym sie namyslil na postawienie wszystkiego, to zaoferowalbys mi jakas pomoc?

Pomocnik
Opublikowano

Czyli jeszcze bede musial placic okolo 500zl za dedyka co 3 miechy... ? a co do zarobkow chodzi mi tylko o to, zeby zwracalo mi sie za stawianie serva, nie chodzi mi o gigantyczne kwoty. A jesli bym sie namyslil na postawienie wszystkiego, to zaoferowalbys mi jakas pomoc?

jeśli chodzi ci o pomoc finansową to sam (wbrew powszechnemu mniemaniu) bogaty nie jestem. Jeśli chcesz postawić dedyka to pewnie trochę cię to będzie kosztowało ...Jak nie śpisz na kasie proponował bym normalnie odpalić sobie mały server na swoim kompie (server jest dobrze zoptymalizowany więc wystarczy z 2 mega żeby uciągnąć około 20/30 może nawet więcej osób )i przycinać z kolegami lub z mała społecznością fanów twojego servera . Napewno zadotują ci tyle że prąd i poniesione koszty , w tym na patche ci styknie (20 zł na miesiąc nie jest kosmosem), sądzę że na plus parę złotych zawsze wyjdziesz . W gratisie dorzucę ci parę slotów bo z jednego kraju jesteśmy ;)

Opublikowano

Bardziej chodzilo mi o pomoc ze strony technicznej czyli co jak zrobic, by gracze mogli "maniaczyc". Jesli mialbym robic priva, to juz takiego na 200 - 500 osob. Uzbieralbym pieniadze, ale chcialbym zeby zwracalo sie w taki sposob, zeby to bylo legalne. btw dzieli za gratis sloty.

Pomocnik
Opublikowano

Bardziej chodzilo mi o pomoc ze strony technicznej czyli co jak zrobic, by gracze mogli "maniaczyc". Jesli mialbym robic priva, to juz takiego na 200 - 500 osob. Uzbieralbym pieniadze, ale chcialbym zeby zwracalo sie w taki sposob, zeby to bylo legalne. btw dzieli za gratis sloty.

Zwracalności inwestycji ci nie zagwarantuję , a pomagam zawsze jak mogę od strony technicznej , wiadomo że nie prowadzę "za rączkę " bo niańką nie jestem ;) . Jednocześnie musisz być świadomy że serwer nie jest w pełni funkcjonalny , brakuje pewnych funkcji, są błędy , przez co nie jest tak atrakcyjny jak oficjalny serwer.

Opublikowano

aha.

czyli zakupione pliki posiadają 90lv Cap.

I jaką kwotę musiałbym wpłacić gdybym chciał pliki emulatora itp.

i czy jest możliwa wpłata PayPal?.

PW pax.

1290020186-U148832.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...