Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

a teraz ja ci zadam pytanie Pax, czy jeżeli już wykupie od ciebie te pliki, to czy oferujesz pomoc w stworzeniu takiego servera ?

Dostarczam ci pliki i instrukcję z resztą radzisz sobie sam , nie jestem w stanie pomóc krok po kroku wszystkim którzy dostaną pliki server.

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż wiem że nie jestem takim "koks w Postach" xD ale zgłaszam ponownie moją kandydaturę w udziału w beta testach.

Mam 12 lat z powodu młodego wieku chcę podkreślić że nie jestem polaczkiem tak przynajmniej mówili w gildii...

Przeważnie gram w silka już od 16 po powrocie z szkoły wiecie obiad lekcję zrobię i dopiero na kompa <_<

W silka gram już 3 lata i gierka mi się nie nudzi brałem już udział w beta testach na rSRO i wyłapałem kilka bugów

Na emulatorze bym mógł poświęcać coś koło 4 h .

Jestem tylko na mpc forum w dziale Silkroad i w żadnym innym

Ostatnio mam bardzo dużo wolnego czasu i chcę to wykorzystać na łapaniu bugów. ^^

Pozdro Całą ekipę SEA emulator i beta testerów !

PS. Liczę na priva :P

Opublikowano

Zrobiłeś konto by wziąć udział w beta testach? ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Aktuane kursy walut. :]

http://kursy-walut.mybank.pl/

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Potrzebowaliśmy kilku testerow, wiec napisalismy ze macie skladac aplikacje. Jak wiecie pax musi z czegos zyc wiec jest opcja donate.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Dziwne...

xcoom to podaj linka do rejestracji :)

Bo my zostaliśmy wybrani przez samego Pax'a, można powiedzieć że Ci których wybrał to vip'y.

Opublikowano

Byliśmy ważniejsi od innych? Czy ja wiem? xD Spełnialiśmy wymogi które stawiał Pax. Szkoda że zbyt długo nie brałem udziału. ^^

85.jpg

Opublikowano

Nom, to była moja decyzja. Brak czasu mi doskwiera niestety.

P.S. Filmik ma fajny podkład muzyczny! xD

85.jpg

Opublikowano

Lakus jeśli podasz Hasło do mojej sieci zbanuje cię tu i zostaniesz zbanowany na mpc masz to jak w banku .

Napisalem tylko ze moge oddac konto, bo nie mam czasu na testowanie i zeby koles poczekal na twoja akceptacje... a Ty odrazu z takim czyms wyjezdzasz -.- Co ty myslisz, ze jak nie mam juz czasu testowac to rozwale odrazu cos odwale? ehh ...Poporstu rezygnuje, usuwasz moje konto i to wszystko ;)

Pax, troche wiecej wiary w uzytkownikow mpc :lol:

Opublikowano

Hah wiary?

co ty odpierdalasz wystaw to konto najlepiej na allegro czlowieku...

ten koles jest z Epvp z czego oni go wysmiali...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...