Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętni niech się zgłaszają , to chyba naturalne że wybiorę tylko z osób zgłaszających chęć wzięcia udziału w testach ;) .

Jestem chętny.

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arej to chyba ma być emulator a nie żaden server więc nie wiem co te raty miały znaczyć :P . Na beta chyba to jest nie potrzebne :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

@Up

Na czas open testow bedzie postawiony server i wy bedzie mogli sprawdzac go i zglaszac bugi.

Poniewaz to da mozliwosc wydania jak najleszego 1 wydania. Mam nadzieje ze rozumiecie :P

1334497071-U17330.png

Opublikowano

no tak ale mi chodzi o tą wypowiedź :P

Raty bedą exp x2 a sp x4.

Polskiego media narazie nie ma.

czy na beta ma to jakieś wielkie znaczenie jaki raty ? ;P Przecież nikt tam nie będzie bił lvl tylko sprawdzał jak emulator działa.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano

Czytając te posty odnoszę wrażenie że beta będzie na jego kompie, potem emulator będzie na sell.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Proponuje żebyś wybrał kilku ludzi do testów, bo wszystkich nie będziesz brał o.O.Bo ładny spamik się robi, jak to xcoom napisał...

Pomocnik
Opublikowano

Proponuje żebyś wybrał kilku ludzi do testów, bo wszystkich nie będziesz brał o.O.Bo ładny spamik się robi, jak to xcoom napisał...

z 15 -30 osób zaproszę na początku , więc myślę że większość się załapie , na razie zbytnio nie mam czasu żeby wybierać ludzi . I tak pewnie zapraszał będę na bieżąco ponieważ większość wejdzie tylko po to żeby zobaczyć z ciekawości , a nie żeby grać na poważnie , a ja potrzebuje sprawdzić wytrzymałość Emulatora .

Opublikowano

mam pytanie.

czy polowa z was specialnie sie zalogowala zrobila konto do tego tematu bo widze polowa to nie ma 50 postow nawet 10...

szuka ludzi do testow odrazu sie zrobil zlot nowych uzytkownikow...ale to tylko moje zdanie ;d

Opublikowano

mam pytanie.

czy polowa z was specialnie sie zalogowala zrobila konto do tego tematu bo widze polowa to nie ma 50 postow nawet 10...

szuka ludzi do testow odrazu sie zrobil zlot nowych uzytkownikow...ale to tylko moje zdanie ;d

Zobacz sobie kiedy dołączyli ;).

Opublikowano

Zobacz sobie kiedy dołączyli ;).

a pisali cos ?

temat otwarty i nagle zaczolem sie udzielac :D

oto mi chodzi ;p

Opublikowano

ja się zarejestrowałem rok temu ale tematy nie były interesujące a psro to coś B)

Admin Cienia
Opublikowano

Rozmawiajcie chociaż na temat bo będę sypał warny, większość tych co tu się zgłasza nie ma pojęcia lub ma mylne mnie manie o osobie nazywanej beta testerem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...