Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro rosire potwierdza projekt i ma jego poparcie rowniez popieram ten projekt i o ile bedzie to mozliwe pomoc w beta testach :)

pliki osobiscie mysle ze wykupie gdy bedzie wszystko gotowe ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po przemyśleniach i przeczytaniu postów zmieniłem zdanie xD Mam nadzieje że wam się uda!!! Życzę powodzenia i myślę że wasz serwer stanie się jednym z lepszych private serverów :) Dawajcie na bieżąco znać jak wam idzie!

#DOWN

A no fakt, niedoczytanie xD

Admin Cienia
Opublikowano

Po przemyśleniach i przeczytaniu postów zmieniłem zdanie xD Mam nadzieje że wam się uda!!! Życzę powodzenia i myślę że wasz serwer stanie się jednym z lepszych private serverów :) Dawajcie na bieżąco znać jak wam idzie!

To nie będzie priv, tylko emulator na którym można postawić serwer. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Pomocnik
Opublikowano

@Xanter

nasze zdanie wyrobiło się po aferze z Ecsro ;).

Wkrótce na krótki czas zostanie otwarta "Open Beta". Otwarte testy zostaną zamknięte po wykryciu większości bugów(szacowany okres około 2 tygodnie) .Zostanie ona otwarta ponieważ chcę wykryć większość bugów przed pierwszym wydaniem , a także pokazać ludziom możliwości serwera . Beta zostanie otwarta w okresie 2-3 tygodni od teraz.Pod pojęciem "Open beta" należy rozumieć bezpłatna , jednak ilość miejsc będzie ograniczona z uwagi na to że nie mam czasu na administracje , osoby do beta testów zostaną wybrane z tego tematu i z pośród użytkowników forum SEA . :)

Opublikowano

No mam nadzieje ze tych bugow nie bedzie za wiele i zostana usuniete w jak najszybszym czasie. Zapewne jak wyjdzie juz normalna wersja i bedzie wszystko ladnie smigalo to wykupie pliki ;) Wiec, czekam z niecierpliwoscia na ta chwile

Pomocnik
Opublikowano

No mam nadzieje ze tych bugow nie bedzie za wiele i zostana usuniete w jak najszybszym czasie. Zapewne jak wyjdzie juz normalna wersja i bedzie wszystko ladnie smigalo to wykupie pliki ;) Wiec, czekam z niecierpliwoscia na ta chwile

Będzie śmigało ;) , wszystkich drobnych błędów nie zdążę usunąć , ale serwer będzie grywalny ;) potem poprawki będę wrzucał i nowe funkcje w formie aktualizacji .

Admin Cienia
Opublikowano

daj mi link do twoich filmow na yt czy cos bo tam pisales jak mozesz.;p

z gory dzieki ^^

Pierwszy post.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ktoś wczesniej napisał:dodaj skille do 70lvl i 9DG.

Popieram, skille powinny byc do 70, 9DG bez Euro.Chyba że skille 70+ sam stworzysz 10DG sam namalujesz(PS. nie znam się na tym, więc proszę nie krytykować)To bedzie ok.

A co do projektu:Wieże że Ci się uda

, jak skonczysz z checia kupie pliki.

Opublikowano

Hmm.. gram teraz na Isro jak by powstało i wbiłbym przypuścmy 50 lvl to latał by za mną sznurek nicków ,,Pogromca_pl'' i pisał ,, wiesz ty masz juz taki lvl a ja mam tylko 10 pomozesz troszke moze chodzmy na ongi Jaka to gildia polska ?? (xD)moge dojsc kup mi wilka hahahaha ;]

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

Slyszalem o psro, wiele osob mowi ze jak sie uda projekt to spadaja z csro ;]

Czemu nie?

Jak sie uda to bedzie fajnie.. a jak nie to nic sie nie stalo.. co tak narzekacie ^^

sygna1o.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Niemoge sie doczekac wydania open beta

Musicie poczekać jeszcze z tydzień lub dwa , chcę wyeliminować wszystkie poważniejsze bugi i dodać support wszystkich chińskich skili w szczególności passivów(jeszcze nie wszystkie skile działają np mana shield).Chcę pokazać że projekt jest warty wsparcia :) szczególnie tym debilom z EPVP(przepraszam za określenie ).Do zrobienia pozostało jeszcze trochę rzeczy od poważniejszych takich jak synchronizacja pogody, czasu dnia i nocy , po proste jak klikanie 100x "Quit" przez playera które trzeba zablokować ;)

Opublikowano

PAx rozumiem, że udostępnisz clienta kompatybilnego z Twoim sro? I Ty postawiasz sro na swojej maszynie czy na dedyku?

Pomocnik
Opublikowano

PAx rozumiem, że udostępnisz clienta kompatybilnego z Twoim sro? I Ty postawiasz sro na swojej maszynie czy na dedyku?

To na jakiej maszynie niema znaczenia dla graczy .szczegółowe instrukcje dostaną osoby zaproszone na beta testy.

Pomocnik
Opublikowano

Niestety w tym tygodniu testy nie zostaną otwarte z uwagi na dużą ilość błędów wykrytych przez betatesterów . W wyniku wykrycia poważnego błedu byłem zmuszony do wcześniejszego niż planowałem dodania zapisywania skili na pasku skili co musiało niestety wpłynąć na tempo prac . Planowany czas otwarcia to koniec przyszłego tygodnia .

Opublikowano

aby się zgłosić na beta trzeba tu dać znać czy wy sami będziecie wybierać ludzi i pw do nich wysyłać? ^^

btw. jestem chętny jak coś :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Pomocnik
Opublikowano

nie tylko ty ^^:D

Chętni niech się zgłaszają , to chyba naturalne że wybiorę tylko z osób zgłaszających chęć wzięcia udziału w testach ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...