Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

narazie jest 50 zł w przeliczeniu na pl , ale to się będzie zmieniało z biegiem czasu niestety , głównie dlatego że osoby które Dotowały wcześniej nie mogą czuć się poszkodowane , nie fer było by gdyby ktoś mógł poczekać sobie i dostać taniej bo za patche by nie zadotował , zresztą ja nie lece na ilość , im więcej serwerów prywatnych tym większe problemy dla mnie i większe ryzyko .W przyszłym miesiącu za wersję na 15 osób będzie trzeba zadotować 20 euro , nie jest to podyktowane moją chciwością czy złą wolą , po prostu chcę być fer w stosunku do ludzi którzy wspierają projekt .

UP. radzę ci wziąść mniej slotów , spróbować ,a potem ewentualnie zadotować za więcej slotów i otworzyć na poważnie .Kosztorys niestety musisz zrobić sam ;)

Pomocnik
Opublikowano

Czyli za 100 slotow place 135 euro czyli jakies 450 zl? xD

Wiesz, pisząc ten emulator nie myślałem o polakach , znam realia w tym kraju . Pozatym jeśli ktoś się zna na rzeczy wyciągnie z czasem spora kasę z serwera , ponieważ emulator jest dopracowywany i z każdym tygodniem jest dużo bardziej grywalny. Chyba masz pojęcie jak wielkie pieniądze można zarobić na item mallu , sp itp..ja rezygnuje z prowizji , dlatego tez taka kwota dotacji.

Edit: zawsze możesz kupić pliki podobne do ecsro za 20.000 Euro w przeliczeniu na złote to około 50.000.

Opublikowano

Hmm czyli jak kupie pierw 15 slotow dla testow zaplace okolo 50 zl to jak bede chcial kupic 60 slotow to musze placic za 60 slotow czy mniej o te 50 zl ktore wczesniej wydalem? jak kupie pierw 100 slotow za 135 euro i potem bede chcial miec 200 za 300 euro to bede musial zaplacic 300 - 135 czyli 165 euro, czy doplacam 300 euro?

Pomocnik
Opublikowano

Hmm czyli jak kupie pierw 15 slotow dla testow zaplace okolo 50 zl to jak bede chcial kupic 60 slotow to musze placic za 60 slotow czy mniej o te 50 zl ktore wczesniej wydalem? jak kupie pierw 100 slotow za 135 euro i potem bede chcial miec 200 za 300 euro to bede musial zaplacic 300 - 135 czyli 165 euro, czy doplacam 300 euro?

tak

Opublikowano

Ludziom nie chce się testować. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że się nie znam. :(

A tak w ogóle, to znaleźliście jakieś bugi? ^^

Czy może pykacie sobie jak na prywatnym serwerze bez zobowiązań? xD

85.jpg

Opublikowano

Cain

Oczywiscie znajdujemy, testujemy i jest gites. Sam zrezygnowałeś, jesli chcesz sprobowac ponownie to probuj. Nic nie zaszkodzi.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ja jestem chętny do testów ale wiem że nie wybiorą mnie więc nie będę Spamić

Powodzenia przy pracy z Emulatorem

PS. Ale to nie oznacza że nie chciałbym być testerem :D

co zauważyłem że w sumie tylko ci co są dłuugimi bywalcami na tej stronie są testerami oraz Moderatotzy ++ wyrzej ustawieni ludzie <_<

Opublikowano

@krzychu197 Ja nie jestem ważny na forum, i nie jestem wysoko ustawiony, a zostałem przyjęty. :)

Też nie jestem długim bywalcem. xD

85.jpg

Opublikowano

W sumie to ja bym mógł pomóc w odnajdowaniu bugów , jeżeli Pax zdecydujesz się dołączyć mnie do "grupy beta" to napisz na gg 1916284 lub pw napisz .

Opublikowano

Cain ale mi chodziło o te osoby co mają już poniżej 125 postów

Hm, posty to nie wszystko, można mieć 100 postów ze spamów i można mieć 50 postów z odpowiedzi które są godne uwagi ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...