Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer troche trzeba sie nameczyc zeby zdobyc itemki ale chuy nie mozna sie poddawac wiec wbijac koxy shinsoo ;D

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Ile ludzi online w godzinach szczytu?

Warto zagrać?

55 ku do G?

1. 500+ w godzinach szczytu myślę, że będzie i cały czas przybywa.

2. Jeżeli lubisz się trochę potrudzić, żeby coś osiągnąć, to bardzo polecam, serwer dopracowany.

3. Tak, ale są stosunkowo tanie (Prócz Aury) :)

owd7.png

Opublikowano

jak z marmurami bo sie nie doczytałem a chciałbym archerem zagrać :3

Dobrze wypadają.

Śmiało można mentalem, czy tam nawet archerem popykać.

Ja nadropiłem 7 marmów na dzikusach expiąc od 20 do 30 LvL'a (Gdzieś 3-4h).

Tylko ja już nie gram, bo nie mam czasu.

Jakbym miał czas na pewno dalej bym kontynuował swoja rozgrywkę, bo serwer jest zacny.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Dlaczego jak pobrałem Clienta i go rozpakowałem brakuje większości plików?: rootów, ikonki .exe i innych

rooty są schowane ;-)

plik exe najprawdopodobniej usunął Ci program Avast, AVG bądź Comodo.

dodaj katalog z klientem do wyjątków swojego antywirusa

Opublikowano

Wbijać na serwer ludzi jest już masówka, rozwija się nie bywale, jak jest tyle osób to i kupić wszystko prościej co za tym idzie nie jest to takiś straszny hard. Obecnie TOP1 Hardów w tym kraju.

Opublikowano

rooty są schowane ;-)

plik exe najprawdopodobniej usunął Ci program Avast, AVG bądź Comodo.

dodaj katalog z klientem do wyjątków swojego antywirusa

Dalej nic nie działa, antywirus wyłączony dalej to samo.

Opublikowano

Serwer fajny polecam ! takich własnie trzeba. Idelany serwer coś ala PL o to właśnie mi chodziło...

Jak szukasz takiego serwera to idź na pl. -__-

Opublikowano

Jak szukasz takiego serwera to idź na pl. -__-

Jakbys nie wiedzial to PL obecnie ma posrane nowosci i jest praktycznie jak serwer Hard z itemami i wszystkim, mapami jak z Easy, a tutaj na serwie masz troche latwiejszego starego PLa.

zhda.png

Opublikowano

Dobrze wypadają.

Śmiało można mentalem, czy tam nawet archerem popykać.

Ja nadropiłem 7 marmów na dzikusach expiąc od 20 do 30 LvL'a (Gdzieś 3-4h).

Tylko ja już nie gram, bo nie mam czasu.

Jakbym miał czas na pewno dalej bym kontynuował swoja rozgrywkę, bo serwer jest zacny.

Dobry joke. Naprawde. Chyba gramy na zupelnie innych serwerach bo moje wrazenia sa zupelnie inne.

Zaden marmur mi nie polecial , a pozatym jesli nie masz 2x drop to mozna o czymkolwiek zapomniec. Exp2x i drop2 x aby cokolwiek osiagnac kosztuje 20-pare zlotych jesli chodzi o 7 dni tylko . Is jest cholernie drogi. Postawiony wg upodoban Uzurpatora? Mam wrazenie ze swoja osoba nakreca ten serwer, a pozatym pewnie traktuje granie jako swoja prace . Dzieki temu ze sciagnie graczy i jest jakims metinowym autorytetem ma swoje stale zrodlo dochodu. Nie chce mi sie wierzyc ze placi za is , skoro jest w administracji i ma money.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Dobry joke. Naprawde. Chyba gramy na zupelnie innych serwerach bo moje wrazenia sa zupelnie inne.

Zaden marmur mi nie polecial , a pozatym jesli nie masz 2x drop to mozna o czymkolwiek zapomniec. Exp2x i drop2 x aby cokolwiek osiagnac kosztuje 20-pare zlotych. Is jest cholernie drogi. Postawiony wg upodoban Uzurpatora? Mam wrazenie ze swoja osoba nakreca ten serwer, a pozatym pewnie traktuje granie jako swoja prace . Dzieki temu ze sciagnie graczy i jest jakims metinowym autorytetem ma swoje stale zrodlo dochodu. Nie chce mi sie wierzyc ze placi za is , skoro jest w administracji i ma money.

No brawo na stojaco dla Pana oczywistego.

Taki ZabQ ma 3x mniej subow od Uzu, ma bodajze 3,6 gdy Uzu ma 9 tysu coś. Taki ZabQ za SAME lets playe(nie pracuje, uczy sie) moze sb pozwolic na nowy DOBRY komputer wiec pomysl sobie ile za to dostaje Uzurpator. To oczywiste, ze Uzurpator gra z przymusu dla forsy i to jego "praca".

Teraz gdy juz wiesz to co kazdy gracz metina, ze lets play to nie przyjemnosc tylko praca takich ludzi mozesz skonczyc plakac? :P

Ludziom z 1k subow i to byle randomom oferowane jest z 25-50 zl za odcinek z tego co kojarze. Jak nie wiecej :)

zhda.png

Opublikowano

No brawo na stojaco dla Pana oczywistego.

Taki ZabQ ma 3x mniej subow od Uzu, ma bodajze 3,6 gdy Uzu ma 9 tysu coś. Taki ZabQ za SAME lets playe(nie pracuje, uczy sie) moze sb pozwolic na nowy DOBRY komputer wiec pomysl sobie ile za to dostaje Uzurpator. To oczywiste, ze Uzurpator gra z przymusu dla forsy i to jego "praca".

Teraz gdy juz wiesz to co kazdy gracz metina, ze lets play to nie przyjemnosc tylko praca takich ludzi mozesz skonczyc plakac? :P

Ludziom z 1k subow i to byle randomom oferowane jest z 25-50 zl za odcinek z tego co kojarze. Jak nie wiecej :)

Ale mnie nie obchodzi ile za to dostaje rozumiesz?. W protfele nie zagladam, bo mam to gdzies . Poprostu wyrazam swoja opinie o serwerze , zagralem troche i zamierzam zrezygnowac z tego serwa dla powodow wymienonych w moim poscie wyzej. Zreszta to kolejny serwer z udzialem Uzurpatora , a co sie stalo z Concordia ? Nie przynosila juz tak wysokich dochodow dlatego kolejny serwer, nowa topka o ktora kazdy bedzie sie bil, na otwarcie serwera wybrano tez date keidy wiekszosc ma ferie, z oczywistych powodow, to jest sposob na nowe money i biznes .

to gra stala sie udreka, prywatne serwery dobrze prosperujacym biznesem , wazne by miec serwerowa maskotke , wiem ze nikt za darmo nie bedzie oplacal serwera ale bez przesady to co teraz sie dzieje kolejne serwery i kolejne? co pol roku nowy serwer wydawac? przesada

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Przepraszamy za problemy występujące teraz na serwerze - jest on teraz atakowany, ale zostanie to wynagrodzone już niedługo =)

Ale mnie nie obchodzi ile za to dostaje rozumiesz?. W protfele nie zagladam, bo mam to gdzies . Poprostu wyrazam swoja opinie o serwerze , zagralem troche i zamierzam zrezygnowac z tego serwa dla powodow wymienonych w moim poscie wyzej. Zreszta to kolejny serwer z udzialem Uzurpatora , a co sie stalo z Concordia ? Nie przynosila juz tak wysokich dochodow dlatego kolejny serwer, nowa topka o ktora kazdy bedzie sie bil, na otwarcie serwera wybrano tez date keidy wiekszosc ma ferie, z oczywistych powodow, to jest sposob na nowe money i biznes .

to gra stala sie udreka, prywatne serwery dobrze prosperujacym biznesem , wazne by miec serwerowa maskotke , wiem ze nikt za darmo nie bedzie oplacal serwera ale bez przesady to co teraz sie dzieje kolejne serwery i kolejne? co pol roku nowy serwer wydawac? przesada

Concordia jest dalej nadzorowana i występują nad nią prace - tylko przez inną ekipę. Myślę, że nie ma to wpływu na oba serwery. Jeżeli chcesz ponarzekać na to, jak serwery metina się rozwijają - zapraszam do działu Metin2 - Serwery Prywatne. Załóż tam osobny temat i narzekaj.

Dużo słyszymy, że w ISie mamy mało rzeczy. Na naszym forum założony jest odpowiedni temat, w którym możecie się wypowiedzieć.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serw jak dla mnie dno total hard,już wolał bym na pl-u grać bo tam jest pewność ,że nikt nie zacznie selać itemków i ,serw nie padnie.Gdyby uzurpator na nim nie zagrał to byście mieli 10 graczy,gorąco nie polecam serw klapa.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serw jak dla mnie dno total hard,już wolał bym na pl-u grać bo tam jest pewność ,że nikt nie zacznie selać itemków i ,serw nie padnie.Gdyby uzurpator na nim nie zagrał to byście mieli 10 graczy,gorąco nie polecam serw klapa.

Ta, gówno nie 10 graczy. Nagrałeś się na łatwych serwerach to że to tak ujme tam wypierdalaj bo tu nie ma miejsca na takie miękkie faje jak ty.

Ja tam serwer polecam gra się bardzo fajnie :)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

byłeś na serwerze? nie gadaj, że mało ludzi bo nie ma gdzie expić, nawet w nocy :3

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

byłeś na serwerze? nie gadaj, że mało ludzi bo nie ma gdzie expić, nawet w nocy :3

Nie ma gdzie ? hahahahaha weź to że Ty tam grasz to nie musisz pierdolić głupot że jest dużo osób ... człowieku gra tam bardzo ale to bardzo mało osób ...

Sam bym pograł ale jak gra tam z 200-300 osób to ja podziękowałem

Opublikowano

Nie ma gdzie ? hahahahaha weź to że Ty tam grasz to nie musisz pierdolić głupot że jest dużo osób ... człowieku gra tam bardzo ale to bardzo mało osób ...

Sam bym pograł ale jak gra tam z 200-300 osób to ja podziękowałem

Żartujesz sobie chyba :> haha.

2ntwai9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...