Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahhahahahahhahahhahahahahha :D pozdro z podłogi

Sam smiechlem jak chuuu XDDDDD no kurde adminie wypowiedz sie :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

Sam smiechlem jak chuuu XDDDDD no kurde adminie wypowiedz sie :D

Jeżeli osoba zaznaczy, że ma mniej niż 13 lat, wyskoczy taki komunikat.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeżeli osoba zaznaczy, że ma mniej niż 13 lat, wyskoczy taki komunikat.

Oł czyli pewnie zaznaczylem :D moge cos z tym zrobic teraz?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Oł czyli pewnie zaznaczylem :D moge cos z tym zrobic teraz?

Wyczyść ciasteczka i zarejestruj się ponownie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Plusy

+ Kazdy nie bedzie biegal w itemach perfect

+ Itemy z bonami sa cos warte

+ Serwer na dluzsza mete

+ Serwer sie juz rozwija, dzisiaj o 13;00 jest 20 sklepow, sadze ze jak powracaja ze szkoly to bedzie okolo 40-50 :)

+ Przyjemnie sie gra, powoli czuje klimat pl

Minusy

- Szczerze ja zadnych nie widze :)

wbij na serwer to sam dokladniej ocenisz :)

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Mega server oraz administracja, gra sie swietnie graczy przybywa multum.

Administrator raczyl SPECJALNIE tp sie do mnie na servie zebby oddac mi sztabki ktore zbugowalo warte 150k wiec wielki podziw dla Kodexa.

Mimo ze poczatek roku to server expicki 2014 roku.

Opublikowano

Serwer mega ! Przypominają się czasy, kiedy dropiło się kawałki klejnotów żeby zrobić eq na +5, dropiło ku z metinów, odbijało spoty. Dziś nawet kilka osób już szukało ekipy na pomoc w robieniu bojowego konia. Jednak nie jest tak kolorowo :) Na forum się nie mogę zarejestrować, więc napisze kilka uwag/propozycji dot. serwera poniżej, i myślę że administracja wykaże chociaż trochę zainteresowania serwerem i odpowie.

- zmniejszyć ceny u handlarki w przedmiotach specjalnych, 600k za poty speeda to za dużo, do 20lvl mamy 200-300k a nieraz chciałoby się gdzieś szybko dojechać. Z 600k myślę na 150/200k max ! tak samo z autopotami, dłońmi krytyka itp. Wiem że to hard ale też bez przesady. Niech z 1/2kk zejdzie do 500k już będzie milej.

- dodać drop egzo z metinów od 5lvl (20% na drop)

- zwiększyć drop szkatułek z bonusami, miałem 20lvl i ani jedna nie dropła, gracze pisali że do 35lvl+/- dropiły im po 1-3szkaty. Czyli 3bonusy na 35lvl ? Słabo. Rav*a czy concord*a, są hardami ale nawet tam jest łatwiejszy dostęp do zmianek/dodań.

- zwiekszyć drop z metinów (5-99 lvl) bo nic oprócz KU nie leci. Na wiekszych lvl poleci kd +3/4 ale nic poza tym.

- dodać do dropu z metinów szkatułkę z bonusami, 100% na drop.

- zmniejszyć koszt ulepszania itemów u kowala o 50% lub zwiększyć drop yang o 50%.

- Dodanie do handlarki 200x zwój powrotu za 500k, nie ma pierścienia tp a nieraz są misje które wymagają ciągłego biegania. I wkurza bieganie od m1 do m2 itd. W dodatku poty speeda (60ruchu) są drogie i nie każdego stać.

- dodanie dropu medali konnych do metinów od 10lvl metina, wystarczy 25%

- dodanie kilku misji fabularnych lub polowań na małe lvl, nie piszcie że od 60/70 się zaczynają bo narazie nie ma chyba nawet 45-50lvl na serwerze. Za takie misje można byłoby dostać pd 30min, pelerynki itp.

- dodanie dropu kd +0-3 z metinów od 5lvl (90%) które można potem wymienić na pelerynki u NPC w m1, tak jak na Concord*, nie było problemu z pelerynkami, ale i tak były coś warte.

- zwiększenie dropu monet/rękawic/pd z metinów o 10% bo na 50metinów mam tylko 3monetki.

Wiem że będzie hejt że to hard a nie easy, ale po co psuć taki fajny klimat nudą ? Narazie jest ok, za 20lvl skończy się tak zwana "darmowa gra" jak to na pl. Że osoba która nie wydała złotówki, nie osiągnie już nic. Tutaj będzie tak samo, coś tak czuje, a przecież to hard, jest łatwiej . Bo jak mamy iść na orki/v1/v2 jak do 30lvl mamy 3bony ?

Mam nadzieję że administracja wykaże się zainteresowaniem i odpowie, w dodatku prosze o aktywację konta na forum nick na forum gEk

Opublikowano

Serwer mega ! Przypominają się czasy, kiedy dropiło się kawałki klejnotów żeby zrobić eq na +5, dropiło ku z metinów, odbijało spoty. Dziś nawet kilka osób już szukało ekipy na pomoc w robieniu bojowego konia. Jednak nie jest tak kolorowo :) Na forum się nie mogę zarejestrować, więc napisze kilka uwag/propozycji dot. serwera poniżej, i myślę że administracja wykaże chociaż trochę zainteresowania serwerem i odpowie.

- zmniejszyć ceny u handlarki w przedmiotach specjalnych, 600k za poty speeda to za dużo, do 20lvl mamy 200-300k a nieraz chciałoby się gdzieś szybko dojechać. Z 600k myślę na 150/200k max ! tak samo z autopotami, dłońmi krytyka itp. Wiem że to hard ale też bez przesady. Niech z 1/2kk zejdzie do 500k już będzie milej.

- dodać drop egzo z metinów od 5lvl (20% na drop)

- zwiększyć drop szkatułek z bonusami, miałem 20lvl i ani jedna nie dropła, gracze pisali że do 35lvl+/- dropiły im po 1-3szkaty. Czyli 3bonusy na 35lvl ? Słabo. Rav*a czy concord*a, są hardami ale nawet tam jest łatwiejszy dostęp do zmianek/dodań.

- zwiekszyć drop z metinów (5-99 lvl) bo nic oprócz KU nie leci. Na wiekszych lvl poleci kd +3/4 ale nic poza tym.

- dodać do dropu z metinów szkatułkę z bonusami, 100% na drop.

- zmniejszyć koszt ulepszania itemów u kowala o 50% lub zwiększyć drop yang o 50%.

- Dodanie do handlarki 200x zwój powrotu za 500k, nie ma pierścienia tp a nieraz są misje które wymagają ciągłego biegania. I wkurza bieganie od m1 do m2 itd. W dodatku poty speeda (60ruchu) są drogie i nie każdego stać.

- dodanie dropu medali konnych do metinów od 10lvl metina, wystarczy 25%

- dodanie kilku misji fabularnych lub polowań na małe lvl, nie piszcie że od 60/70 się zaczynają bo narazie nie ma chyba nawet 45-50lvl na serwerze. Za takie misje można byłoby dostać pd 30min, pelerynki itp.

- dodanie dropu kd +0-3 z metinów od 5lvl (90%) które można potem wymienić na pelerynki u NPC w m1, tak jak na Concord*, nie było problemu z pelerynkami, ale i tak były coś warte.

- zwiększenie dropu monet/rękawic/pd z metinów o 10% bo na 50metinów mam tylko 3monetki.

Wiem że będzie hejt że to hard a nie easy, ale po co psuć taki fajny klimat nudą ? Narazie jest ok, za 20lvl skończy się tak zwana "darmowa gra" jak to na pl. Że osoba która nie wydała złotówki, nie osiągnie już nic. Tutaj będzie tak samo, coś tak czuje, a przecież to hard, jest łatwiej . Bo jak mamy iść na orki/v1/v2 jak do 30lvl mamy 3bony ?

Mam nadzieję że administracja wykaże się zainteresowaniem i odpowie, w dodatku prosze o aktywację konta na forum nick na forum gEk

Cene potkow mozna by zmiejszyc, reszta propozycji na nie. Tu nie chodzi o to zeby miec cale wybonowane eq na 30 lvlu i samemu expic i wszystko samemu.. To jest prawdziwy hard :)

ZR_o79.gif

Opublikowano

Prawdziwy hard, ale bez przesady żeby nie było Cię stać na poty u NPC ! :O

55ku do G, ku czytamy co 24h tak ? Egzo tylko npc, czemu nie może być 20% na drop z metina ? 55egzo wydropić to i tak jest jakieś wyzwanie.

Tak samo zmianki, na innych hardach są średnio dostępne czyli można je wydropić fajnie nawet a tutaj nie.

Nie hajtuje, bo gram tutaj i grał bd, ludzi przybywa już pewnie z 400+, ale pasuje to pozmieniać bo niektórych taki hard odstrasza ;x

Tak samo pelerynki, fajnie jest wyzbierać drop z metina 5lvl np. średnio 1/2kd i mamy za to 5pelerynek u npc w m1 ;]

Opublikowano

Prawdziwy hard, ale bez przesady żeby nie było Cię stać na poty u NPC ! :O

55ku do G, ku czytamy co 24h tak ? Egzo tylko npc, czemu nie może być 20% na drop z metina ? 55egzo wydropić to i tak jest jakieś wyzwanie.

Tak samo zmianki, na innych hardach są średnio dostępne czyli można je wydropić fajnie nawet a tutaj nie.

Nie hajtuje, bo gram tutaj i grał bd, ludzi przybywa już pewnie z 400+, ale pasuje to pozmieniać bo niektórych taki hard odstrasza ;x

Tak samo pelerynki, fajnie jest wyzbierać drop z metina 5lvl np. średnio 1/2kd i mamy za to 5pelerynek u npc w m1 ;]

Dobrze jest,nie kazdy bedzie latal ze skillami na g/p.

Po co ci pelerynki? Zawsze mozesz szukac lura.

Nie robcie z tego serwera mediuma i tak jest latwo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Forum jest obecnie atakowane.

Serwer gry i stronę główną udaje nam się obronić -- nie ma problemów z grą (mam na myśli cofki, lagi)

W piątek 31 stycznia, uruchomiony zostanie Dzień Książki, w którym będziecie mogli wymienić swoje księgi na losowe instrukcje u NPC Soon!
Przeciągnij swoją księgę na NPC a on ją wymieni na instrukcję!

Do zobaczenia w grze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...