Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie za ciekawie sie gra,exp napewno nie jest 300% leci podobnie do pl praktycznie to samo tylko jest trudniej ulepszcze nie leca a graczy nie ma tak duzo w zwiazkuz tym cos wykuc na 9 to bedzie hardcor...

a od 20 do 30 expiac droplem tylko 1 zmianke i nie spotkalem zadnych autorskich questow 2-3 polowania

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jest nadal bug u stajennego ? Nie zabiera medalu tak tym sposobem na jednym medalu zrobiłem 8 poziom konia pozdrawiam pewnie bug na kamole też się pojawi :) ale to jeszcze czas.

Opublikowano

oo 5 zmianek w is kosztuje ponad 30 zl Hahahaha

ale niee serwer nie jest pod is nieee

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Nikt Ci nie karze kupować z is'a. TO jest dobrowolny zakup. Ale przyznam rację, zacząłem sciągać bo mam nadzieję że będzie dużo ludzi, ale jak zobaczyłem np. ile dostajemy "czaszek" (sm) za sms a po ile są przedmioty to waham się nad anulowaniem pobierania.

I jeszcze te bugi o których piszecie ;] Szkoda że są takowe, jak na serwer uzurpatora myślałem że ich nie będzie.

PS. Jakąś reklame macie większą ? Bo serwer wystartował tak "z nie nacka" .

Tak od siebie moge jeszcze zaproponować misję co 1/2lvl za które dostawałoby się po 2zmianki i dodania. Wiem że hard i wgl ale nie róbcie z tego pl'a .

Opublikowano

Dlaczego jest nadal bug u stajennego ? Nie zabiera medalu tak tym sposobem na jednym medalu zrobiłem 8 poziom konia pozdrawiam pewnie bug na kamole też się pojawi :) ale to jeszcze czas.

Jak to się będzie miało do graczy, którzy zaczną grę kiedy będzie naprawiony bug? Zaczynają później i maja ciężej, nie fair.

Początek i już bugi, nie lepiej było zrobić bete?

Dla jasności nie atakuje was, chciałbym aby wam się udało lecz już mnie trochę odstraszyliście.

Czekam na odpowiedź.

; )

Opublikowano

Jak to się będzie miało do graczy, którzy zaczną grę kiedy będzie naprawiony bug? Zaczynają później i maja ciężej, nie fair.

Początek i już bugi, nie lepiej było zrobić bete?

Dla jasności nie atakuje was, chciałbym aby wam się udało lecz już mnie trochę odstraszyliście.

Czekam na odpowiedź.

Bug teraz naprawiliśmy.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Przecież każdy wie, że gdy ktoś chce usunąć Księgi Umiejętności bez nazwy to usuwa daną umiejętność z skill_proto w MySQL.

W tym przypadku 6 skille od wojownika i ninji.

no właśnie nie każdy bo kodexior napisał do mnie :) o pomoc

Opublikowano

Wiedzialem,ze to nie przejdzie.Mogliscie uczyc sie na bledach innych serwerow typu astium.

Teraz Uzurpator boi sie nagrywac serii,ze wzgledu na duzy hejt.Tym serwerem zniszczyl sobie kanal na YT.

Opublikowano

Hejt czy żal dupę ściska tam wyżej ? Czemu długo nie postoi ? Uzurpator ma widzów, nie każdy hejtuje serwer. Myślę że tydzień i będzie druga Concord*a ta z początku uzurpatora. Oczywiście trzeba poprawić jeszcze kilka rzeczy np. ja bym dodał większy drop tych zmianek i dodań. Np. 100% z metka na 2 zmianki i 2 dodania.

Dodatkowo czytanie ku co 6h jak wejdzie i 2-4h jak spali. Fajnie jest pograć na 100% hard ale tak jak pisali wcześniej że jak ktoś będzie chciał pograć na hard 110% to idzie na pl'a. Tutaj wprowadziłbym jednak trochę dogodnień. Np. 50% na medal z metina. itp

Opublikowano

panie administratorze, ile graczy online na chwile obecna ? :)

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Niech chłopaki z administracji wzorują się troszkę World Of Metin2 a zrobią naprawdę fajny serwer hard dla graczy.

Uzurpator się przyłoży do konkretnej reklamy, przy okazji niech ściągnie kilku dobrych YouTuberów i sukces murowany.

Jeżeli byłby by jakieś problemy czy coś w ten deseń to zawsze służę pomocą.

(oprócz gotowego difa na widoczność graczy po dedzie bo to mi zabraniają rozdawać)

0LsM05U.png

Opublikowano

polecam zmniejszyć cenę resetu skili 200k to trochę za dużo najwyżej dajcie z 20-30k bo 200 to naprawdę przesada.

Opublikowano

bardzo polecam serwerek, przyjemnie się gra ;) a cd @up - po co? ma być tak jak na PL, a 200k to dostosowana cena do 3x yang :)

Opublikowano

Ponawiam pyt.Co z forum?

jutro będzie, tworzy się właśnie.

czekaliśmy długo za licencją, IPBoard miało jakieś problemy..

edit: jutro tzn. dziś (poniedziałek)

Opublikowano

Cóż można powiedzieć, że serwer jest fajny, chociaż na razie dużo nie osiągnąłem...

Łatwo wydropić KU, z metków dropią pelerynki itd...

Gra się bardzo przyjemnie!

Polecam i zapraszam na serwer!

@PS. Czemu jest offline? Jakaś przerwa techniczna? Chciałem sobie pograć bo spać mi się nie chcę a tu dupa :D

@Edit, wybaczcie już nie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...