Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinniście zwiększyć minimalnie drop ulepszaczy bo jest tragiczny nic się nie da wydropić gorzej niż na plu..

Również dodajcie w lewym górnym roku ekranu na ile jeszcze został dany przedmiot zakupiony w is.

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powinniście zwiększyć minimalnie drop ulepszaczy bo jest tragiczny nic się nie da wydropić gorzej niż na plu..

Również dodajcie w lewym górnym roku ekranu na ile jeszcze został dany przedmiot zakupiony w is.

Z tymi przedmiotami to dziś będzie dodane w 100% (mam info od boga... poranny przekaz ;)

A drop ulepków fakt malutki bardzo, gra się całkiem przyjemnie

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dokladnie, te ulepszacze nie dropia prawie wgl, nawet takie zolcie na tygre nie leca. Ogolnie server na +

ZR_o79.gif

Opublikowano

Czy te lagi (Kolosalne) zostały wkońcu ogarnięte? na takich lagach to nie ma gry tutaj i nie ma co ukrywać że nikt chętnie nie bd przybywał na servie ;/

Opublikowano

-Kiedy forum?

- W jakim czasie wbiję 30 ?

- Bardzo podobny do PL-a?

-Dużo gro osób?

30 w 1 dzień gry

Nawet podobny do pl ;)

Dużo osób, mam nadzieje że przybędzie więc wbijaj ;d

kupie fms+9

Opublikowano

-Kiedy forum?

- W jakim czasie wbiję 30 ?

- Bardzo podobny do PL-a?

-Dużo gro osób?

1- forum ma być dziś

2- bez pd w 4h od 0 bez pdków expiąc

3-podobny w tych pozytywnych aspektach ;)

4- ludzie przybywa ;")

Opublikowano

Staramy się teraz wyeliminować błąd z cofaniem. Przepraszamy, ale przerwa może się wydłużyć do godz. 19:00.

Oczywiście, zostaniecie za nią wynagrodzeni :)

EDIT: Jednak włączymy, gdyż przerwę przeprowadzimy w nocy.

EDIT2: Chyba na noc nawet nie zrestartujemy bo problem naprawiliśmy xD

Pliki metina to jednak nieprzebyte imperium beki i wielkie księstwo pompy :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

-Ulepszacze lepiej dropią ?

- Jak to jest dokładnie z medalalmi i lochem małp ?

-

1. Tak, poprawiałem ;)

2. Dropią. Do lochu wchodzisz raz na godzine. Masz 20 minut na zabicie Kamiennej Małpy albo wydropienie medalu (w zupełności starcza). Jeżeli nie zdążysz to przenosi Cię do m1 i przemieniasz się w małpę :P (ot taka klątwa)

Opublikowano

Proszę naprawić Loch Małp w M2, NPC, który nas teleportuje, robi to w błędne miejsce, przez co od razu spawnujemy się w teleporcie powrotnym.

Opublikowano

Proszę naprawić Loch Małp w M2, NPC, który nas teleportuje, robi to w błędne miejsce, przez co od razu spawnujemy się w teleporcie powrotnym.

A teleport powrotny nie działa. Mi tam wszystko działa

Opublikowano

Teleport powrotny ma nie działać. Tak przecież działają dungeony - albo giniesz albo zabijasz bossa wygrywając całego dunga :)

Co do bugu z Lochem na pustyni - znam i naprawiony zostanie niedługo :)

Opublikowano

hard to hard, zeby miec pele trzeba sie nameczyc albo kupic :)

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

"Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta"

takie cos mi wyskakuje jak chce reje na forum xD Czo mam zrobic?

ZR_o79.gif

Opublikowano

"Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta"

takie cos mi wyskakuje jak chce reje na forum xD Czo mam zrobic?

hahhahahahahhahahhahahahahha :D pozdro z podłogi

Opublikowano

Teleport powrotny ma nie działać. Tak przecież działają dungeony - albo giniesz albo zabijasz bossa wygrywając całego dunga :)

Co do bugu z Lochem na pustyni - znam i naprawiony zostanie niedługo :)

a sa jakies dungeony nie chodzi mi o dt:D

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...