Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA!!! ADMINISTRACJA PODBLOKOWAŁA POŁOWE GRACZY I W ŻADNY SPOSÓB NIE MOŻNA SIĘ ZALOGOWAĆ A TO PRZEZ TO, ŻE GDY BYŁY DDOSY NA SERWERZE ONI PODBLOKOWALI NAWET IP ZWYKŁYCH GRACZY A NAWET NA DODATEK KAŻDY NA SERWERZE KLNIE NA KAŻDEGO WULGI NIESAMOWITE A ONI NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBIĄ WSZYSTKO OLEWAJĄ. PORAŻKA NIE POLECAM!!!

Opublikowano

a druga polowa nie moze sie zalogowac

pzdr 600

proszę sprawdzić teraz :)

NIE POLECAM SERWERA!!! ADMINISTRACJA PODBLOKOWAŁA POŁOWE GRACZY I W ŻADNY SPOSÓB NIE MOŻNA SIĘ ZALOGOWAĆ A TO PRZEZ TO, ŻE GDY BYŁY DDOSY NA SERWERZE ONI PODBLOKOWALI NAWET IP ZWYKŁYCH GRACZY A NAWET NA DODATEK KAŻDY NA SERWERZE KLNIE NA KAŻDEGO WULGI NIESAMOWITE A ONI NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBIĄ WSZYSTKO OLEWAJĄ. PORAŻKA NIE POLECAM!!!

już można logować, zastanów się co Ty za bzdury piszesz - nikt z administracji celowo nie zablokował graczy.

Opublikowano

Max 250 online mają,ale ok :)

Serwer jest spoko jednak powinny być niektóre rzeczy w is jak koń 11 poziom za 50zł nawet,albo żeby przyspieszyć oddanie biologa :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

hahahhahahahahah widze nie rozumiesz ideologii serwera , jak dla mnie jezeli chcesz wszystko miec w item shopie :)

o to wlasnie chodzi na serwerze nie gra 250 tylko 500-700 jak pisalem , wszystko co w item shopie mozna lajtowo zdobyc w grze, serwer naprawde dobry i graczy ciagle przybywa :)

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Mozna w IS kupic sama rekawice zlodzieja na 7 dni czy tylko pakiet?

pakiet, ale na 7dni on jest bodajże za 11zł (sms)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

hahahhahahahahah widze nie rozumiesz ideologii serwera , jak dla mnie jetes zerem jezeli chcesz wszystko miec w item shopie :)

o to wlasnie chodzi na serwerze nie gra 250 tylko 500-700 jak pisalem , wszystko co w item shopie mozna lajtowo zdobyc w grze, serwer naprawde dobry i graczy ciagle przybywa :)

Człowieku weź tutaj nikomu kitu nie wciskaj że gra tyle osób max 300 osób tutaj gra ale to max ... powiedz mi gdzie jest te 500-700 osób ? HAHAHAHA

Ale serwer polecam tylko ta liczba graczy ... nie dla mnie .. jak na harda takiego to powinno być minimum 1.5k ludzi

Opublikowano

Chhyba się wbije na serwer.

Jak sie oglada te filmy Uzurpatora to takiego "smaka" robi zeby se pograć że masakra:D

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Serwer jest spoko jednak powinny być niektóre rzeczy w is jak koń 11 poziom za 50zł nawet,albo żeby przyspieszyć oddanie biologa :)

Więcej osób ;)

To by całkowicie zniszczylo serwer jesli w is bylby bojowiec itp.

Opublikowano

A ja ci powiem, że jest więcej graczy. Twoje serwery nigdy nie dobiły i nie dobiją 250, może gdyby je robił kompetentny człowiek lecz tak nie jest.

No i bardzo dobrze że nie ma syfu w is, o to chodzi i tak ma być.

Co do serwera, zapraszam do chunjo a co do samej gry super się gra ataki to nic ^^ nie ma większych problemów a ludzi tylko więcej!

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Człowieku weź tutaj nikomu kitu nie wciskaj że gra tyle osób max 300 osób tutaj gra ale to max ... powiedz mi gdzie jest te 500-700 osób ? HAHAHAHA

Ale serwer polecam tylko ta liczba graczy ... nie dla mnie .. jak na harda takiego to powinno być minimum 1.5k ludzi

na ta chwile jest tylko 1 serwer hard ktory ma ponad 1,5k graczy.

Opublikowano

na ta chwile jest tylko 1 serwer hard ktory ma ponad 1,5k graczy.

Tutaj wypowiadamy się o tym serwerze a nie o innych :) Serwer Polecam graczy jest bardzo dużo .

Opublikowano

Mam problem z wlaczeniem clienta, włączam i nic sie nie dzieje ;)

Ogólnie czuje się tą atmosfere dopiero po wejsciu na serwer;)

Gram jakies 2h i juz sobie wybonowałem butki 4b 2k hp i dropnalem fmsa ulepszajac go na 7 pomyslnie :)

Zapraszam, duzo ludzi!

Opublikowano

Czytanie KU na tym serwerze jest trudniejsze niż na plu. Na PLu jest bodajże 30% na przeczytanie tutaj nie wiem czy jest 20%. 7x z rzędu palone KU przypadek? Być może ale jak pytam więcej osób prawie każdy ma tak samo jak ja. Totalna porażka. Kolejna sprawa to Lochy małp to też jest przegięcie nawet nie ma przejścia tp do lorda itp. czyli na ten fajny spot w trudnym lochu żeby po dropić a jak komuś koń zdechnie taki bojowiec podajmy to gdzie ma kupic zioło?

Opublikowano

Serwer mogę polecić w ciemno mimo tego, że jest to nasza konkurencja. Konkretna ekipa, Every z Kodexiorem, z tym drugim miałem okazje współpracować jeszcze parę lat temu na X-Worldzie ;) Powodzenia z serwerem chłopaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...