Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile średnio graczy online?

Szkoda ze na serwerze są pety i wierzchowce ponieważ kiedyś na pl jak chciało się być kozakiem w expie to robiło się militara a tutaj będzie się miało w to wyrąbane bo są wierzchowce.

Opublikowano

wierzchowce nie sa dostepne w grze, tylko od czasu do czasu na eventach , plus to ze te wierzchowce nie beda pewnie na jakis strasznie dlugi okres czasu :)

graczy online ? w m1 coraz wiecej shopw, naliczylem dzisiaj ponad 35 , nie ma problemu zeby cos sprzedac/kupic, i tak jeszcze duzo osob nie wystawia sklepow bo dopiero sie rozkreca serwer, widac ze graczy przybywa niz ubywa, ciezko czasem o spota, na wolaczu ciagle spam :)

tak na oko 500-600 online i ciagle przybywa, nie widac zeby liczba graczy malala :)

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Ludzi coraz wiecej. polecam.

Odpowie ktos z administracji ? CZy jestescie za zmienieniem czasu czytania ku z co 24 na co 4/6 h ? I tak potrzeba 55k a egzo drogie.

albo dodajcie drop egzo do metkow 15+ i 70% na drop

Opublikowano

drop egzo by zniszczyl magie tego serwera :) jestem raczej za zeby czytac KU co 4/6h i bylo 50% szansy na pomyslne czytanie

WarRocK Player 

Opublikowano

Ludzi coraz wiecej. polecam.

Odpowie ktos z administracji ? CZy jestescie za zmienieniem czasu czytania ku z co 24 na co 4/6 h ? I tak potrzeba 55k a egzo drogie.

albo dodajcie drop egzo do metkow 15+ i 70% na drop

Mimo iż nie jestem z administracji napiszę, nie nie nie.... znów chcecie serwer spier*lić? zrobi się 2 ra*a & ba*ora? medium? to jest hard dla graczy z 'jajami' i tylko taki gracz sobie poradzi.

Serdecznie zapraszam gra się przyjemnie, w końcu pojawił się porządny serwer hard.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

jak dla mnie dobra cena , w ciagu tygodnia z dropem/expem mozna naprawde sporo wbic ;p

WarRocK Player 

Opublikowano

Drop na 14dni za 24zl a drop jest o wiele lepszy wręcz można się sporo na ''chapać''. Zapraszam na serwer bo mega ludzi coraz więcejjjjjjj i to sporo więcej a będzie tylko lepiej . :)

Dzisiaj event polegający na wymianie KU za take ku co nie widać nazwy KU. O 20. ;)

Opublikowano

Drop na 14dni za 24zl a drop jest o wiele lepszy wręcz można się sporo na ''chapać''. Zapraszam na serwer bo mega ludzi coraz więcejjjjjjj i to sporo więcej a będzie tylko lepiej . :)

Dzisiaj event polegający na wymianie KU za take ku co nie widać nazwy KU. O 20. ;)

A nie polega to czasem na wymianie dowolnego ku na instrukcje?

ZR_o79.gif

Opublikowano

@bijacz1:

Tak, na tym polega :)

@Topic:

ZAPRASZAM NA SERWER! MEGA <3

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Polecam ponownie ! :) Coraz więcej ludziska ^_^ Oby uzurpator zrobił taką reklamę jak na Concord* :] Fajnie się gra, jedyne co gryzie to ceny u handlarki w przedmiotach specjalnych np. egzo które powinno kosztować 1kk, i reszta rzeczy przez pół.

Szkoda że jedna dłoń jest za 600k ? Pasowałoby dodać stak tych dłoni np. 10dłoni za 1kk.

Opublikowano

k9xfs6.jpg

codziennie coraz wiecej shopow !!!!!

ten event od 20;00 do ktorej trwa ?

WarRocK Player 

Opublikowano

x Najlepszy serwer Metin2 w Polsce / Armia JP

Chyba przeżytek.

Serdecznie polecam serwer, miło się spędza czas ;)

Polecam ponownie ! :) Coraz więcej ludziska ^_^ Oby uzurpator zrobił taką reklamę jak na Concord* :] Fajnie się gra, jedyne co gryzie to ceny u handlarki w przedmiotach specjalnych np. egzo które powinno kosztować 1kk, i reszta rzeczy przez pół.

Szkoda że jedna dłoń jest za 600k ? Pasowałoby dodać stak tych dłoni np. 10dłoni za 1kk.

Taki stak bez sensu, mają być one dla tych co je stać. Tak jest dobrze. Egzo po 1 są.

Opublikowano

Coś wypieprzyło z serwera i zostaniesz połączony.

Ok minusik dla Uzurpatora.

Odpalam TS bo mnie gildia zaprosiła (nie używałem go z rok)

Dostałem kicka żadnego wyjaśnienia nic

Potem dostałem bana powód ELO

Dowiedziałem się że używałem whispera, nawet o tym nie wiedziałem, prosiłem o PW Uzurpatora nie napisał...

Nawet nei odpisał na moje pw.

Jak już kickujesz szanowny Panie wszystko moge to może jakiś powód, hmm? :)

Opublikowano

Coś wypieprzyło z serwera i zostaniesz połączony.

Ok minusik dla Uzurpatora.

Odpalam TS bo mnie gildia zaprosiła (nie używałem go z rok)

Dostałem kicka żadnego wyjaśnienia nic

Potem dostałem bana powód ELO

Dowiedziałem się że używałem whispera, nawet o tym nie wiedziałem, prosiłem o PW Uzurpatora nie napisał...

Nawet nei odpisał na moje pw.

Jak już kickujesz szanowny Panie wszystko moge to może jakiś powód, hmm? :)

Sam bym Ciebie kicknął tylko mnie wyprzedził, a whispera użyłeś 2 razy i do tego nick zmieniłeś.

Opublikowano

Sam bym Ciebie kicknął tylko mnie wyprzedził, a whispera użyłeś 2 razy i do tego nick zmieniłeś.

Myślałem że dostałem kicka za nick bo miałem KVRWV...

Mówie że nie byłem świadomy tego że używam -.- napisalibyście WHISPER OFF za powód i spoko wyłączam...

Po co można napisać ELO

Opublikowano

Polecam serwer. Naprawde fajnie się gra ludzi jest dużo czat aż tętni życiem :) Zapraszam wszystkich którzy lubią klimaty hard.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...