Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczy narazie nie jest za duzo ale caly czas ich przybywa :) od PL jest latwiejszy i przedewsystkim nie trzeba wydawac PLN bo wszystkie itemy sa do zdobycia w grze. Ja osobiscie polecam

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graczy troche ubyło, gra sie przyjemnie czekamy na porządne zareklamowanie serwera ! :)

Opublikowano

Serwer upada, cała topka odchodzi pisząc to na forum serwera. W godzinach szczytu rzadko kiedy gra te 100 osób.

Opublikowano

Dlatego, że serwery hard nie mają racji bytu. A już na pewno nie aż takie hardy, entuzjastów starego metina jest naprawdę niewielu. Przyglądałem się bacznie rozwojowi tego serwera, jednak kończy się tka jak myślałem.

Opublikowano

alez maja racje bytu, zobacz na ravie,concordie,balmore i inne tego typu topowe serwery hard... jak widac to zalezy tylko od ogaru adminkow.Gosc chyba myslal ze jak ma kilka tys subow na yt to bedzie mial po 2k ludzi online na serwerze ;d jak widac nic z tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...