Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pdkami z metinow 40+ mozna handlowac?

Zmianki/dodania sa dostepne tylko ze skrzyni ucznia/is?

Edytujecie nagrody z misji biologa?

Nagrody są inne

Zmianki i dodania ze skrzyn bonusów a lecą z mobow 20+

pd mozna handlowac i rekawicami

517981403547547309333.jpeg

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer coraz bardziej denerwuje. Przy 5 dniu grania mogę stwierdzić:

- szansa na przeczytanie Ku graniczy z cudem (4x Aura nieprzeczytana, 3x Instr. Oswajania nieprzeczytana, 2x zęby spalone na woj, 3x Błogo na buff nieprzeczytane)

- bony bardzo ciężko wydropić, a jak wydropią to jest chyba z 30% szans na wejście (Z 7 dodań weszło 3, 3x spaliło 5b)

Myślałem, że będzie o wiele więcej osób, jednak się rozczarowałem. Sam zostanę na serwerze i zobaczę jak się będzie rozwijał, ale w/w kwestie powinna Administracja naprawić. Pozdrawiam :)

owd7.png

Opublikowano

Serwer coraz bardziej denerwuje. Przy 5 dniu grania mogę stwierdzić:

- szansa na przeczytanie Ku graniczy z cudem (4x Aura nieprzeczytana, 3x Instr. Oswajania nieprzeczytana, 2x zęby spalone na woj, 3x Błogo na buff nieprzeczytane)

- bony bardzo ciężko wydropić, a jak wydropią to jest chyba z 30% szans na wejście (Z 7 dodań weszło 3, 3x spaliło 5b)

Myślałem, że będzie o wiele więcej osób, jednak się rozczarowałem. Sam zostanę na serwerze i zobaczę jak się będzie rozwijał, ale w/w kwestie powinna Administracja naprawić. Pozdrawiam :)

Czo?! nie ma 100% na dodanie bonu przy takim dropie? bk. Ku jak ku na pl tez slabo wchodza przeciez.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Śmieszą mnie osoby które marudzą że jest trudno ... Ja gram bmem exp leci mi jak krew z nosa fms +7 z ktorego dmg jest śmieszne ale to jest ten klimat z ludźmi da się pogadać, spokojnie wszystko kupisz... Jest organizacja! Kto widział w ostatnich latach lura na expie ? Albo wspólne Expienie na BO? Bo ja to pamiętam jedynie z pla kiedy było wszystko do osiągnięcia dla tych którym się chce ;0 Więc nadal uważam że ten server jest bardzo dobry kilku rzeczy z starego pla brakuje ale nadrabia to nowościami także zapraszam serdecznie jeżeli ktoś chce się pobawić jak za dawnych lat !

banner5.gif

Opublikowano

Ludzie co mówią że jest trudno, no ale przecież są inne servery jak chcecie harda latwego macie balmore jak chcecie hard/medium macie mortalmt2 , jak chcecie medium macie np nervil jak chcecie easy macie xenox to ludzie o co wam chodzi... przecież możecie tam pójść

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Na serverze panuje taka atmosfera jakiej jeszcze na zadnym privie nie spotkalem a gralem na wielu.

Zapraszamy graczy do chunjo bo nas oczywiscie jest najmniej ale pamietajcie nie ilosc lecz jakosc sie liczy :P

bedzie duzo miesa armatniego z kolegow z jinno i shinso :)

Opublikowano

W ktorym krolestwie wiecej osob shinsoo czy jinno?

Skoro nie ma pierscienia TP to wole byc w krolestwie z najbardziej rozwinietym handlem czy teraz czy w przyszlosci.

zhda.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, jest już ON-Line.

Przepraszamy za utrudnienia, zostanie Wam to na pewno wynagrodzone!

Opublikowano

Mozecie dodać do npc zwoje powrotu ? 10stuk za 200k niema p. TEleportacji a to ulatwi komunikacje.

Pasuje dac 100% na wejscie bonów. I 90% na wejscie ku.

Co mysli administracja o dodaniu szkat serwerowych ? Cos jak hematy, z której možna mieć pd, rękawice, monetkę.

Opublikowano

Mozecie dodać do npc zwoje powrotu ? 10stuk za 200k niema p. TEleportacji a to ulatwi komunikacje.

Pasuje dac 100% na wejscie bonów. I 90% na wejscie ku.

Co mysli administracja o dodaniu szkat serwerowych ? Cos jak hematy, z której možna mieć pd, rękawice, monetkę.

lepiej nie bo będzie więcej botów niż graczy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Taka moja mała informacja do wszystkich ... Nie ku nie będzie lepiej wchodzić bo ty tego chcesz... NIe, nie będzie szkat z syfem jak na ravii itp Nie będzie lepszego expa nie dostaniesz stalki +9 i innych waszych zachcianek dobrze jest jak jest i przestańcie zaśmiecać temat waszym błagalnym płaczem bo tylko mi psujecie nerwy i zapewne nie tylko mi a do gry to nie wejdzie bo każdy wie że by to zje.. grę jaka aktualnie jest! ;]

banner5.gif

Opublikowano

serwer swietny, zapraszam naprawde ciekawie sie gra, maja robic jeszcze drobne poprawki dla lepszej gry, zapraszamy !!!

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...