Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam.

Na forum od prawie 3 dni staram się otrzymać pomoc od admina w sprawie błędu z odpaleniem klienta.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze. Dobrze, że się wcześniej dowiedziałem i sprzedałem eq+ konta.

Na serwerze są bugi z 100% ulepszaniem administracja nie umiejąc sobie z tym poradzić banuje mnie za słowa prawdy wysyłane na wołaj.

Nie grajcie tu ludzie, naprawdę nie opłaca się !

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze. Dobrze, że się wcześniej dowiedziałem i sprzedałem eq+ konta.

Na serwerze są bugi z 100% ulepszaniem administracja nie umiejąc sobie z tym poradzić banuje mnie za słowa prawdy wysyłane na wołaj.

Mowie powiesz jaki to bug ? Ciekaw jestem:D

Opublikowano

Wykorzystałeś, a potem chciałeś sprzedawać go za PLN. Pokazałeś kolegom, a koledzy Cię wkopali.

Jaka szkoda. Cała gildia poszła za tobą i została zbanowana.

Bugi naprawiamy jak najszybciej możemy. Próbujemy też dodawać minimum 2 questy w tygodniu (wychodzi jak wychodzi).

Słuchamy graczy przez forum i TS.

Oto ostatnie zmiany wprowadzone przez nas na serwerze:

CHANGELOG - MORTIS (14.02.2014):- Dodanie Wzmocnienia Przedmiotu/Zaczarowania Przedmiotu z boss'ów: Ognisty Król, Zjawa Żółtego Tygrysa, Dziewięć Ogonów, Wódz Orków, Olbrzymi Żółw, Czerwony Smok- Dodanie Wzmocnienia Przedmiotu/Zaczarowania Przedmiotu z metinów: Pung-Ma, Ma-An, Tu-Young, Jeon-Un - Dodanie dropu Fasolki Zen z wszystkich metinów- Dodanie dropu Zwoi Egzorcyzmu z metinów- Zwiększenie dropu Skrzyń Amora i poprawienie dropu prezentów [WALENTYNKI]- Dodano drop broni na poziom 65 +4 z Groty Wygnańców (Atlantydy) - Zmieniono poziom ulepszeń dropiących przedmiotów z Groty Wygnańców (Atlantydy)- Zwiększono ilość wypadającego złota z Groty Wygnańców (Atlantydy)- Zwiększono drop z Azraela- Dodano 2 nowe questy: Tajemnicze Trzęsienia i Wojna o Loch Pająków (+70 Lv)- Dodanie dropu do Władcy Drzew

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zauważyliście topke 5 postacie 75lvl + zniknęły. Nie bez powodu. Administracja nie umiejąc usunąć bugu banuje bo są żałośni.

Kodexior nie ośmieszaj się, cała nasza gildia przestała grać 1/2 dni wcześniej bo ten bug odkryliśmy. Był bug na kamienie duszy, dało się je ulepszyć na +5 i +6 dawały 80% np. na wojowników.

Kolega który to odkrył odrazu ze mna poszedł to zgłosić. Every czyli Krzysiek powiedział, że dostanie VIP'a za odkrycie tak ważnego bugu. Nie dostał przez kolejne 3 dni.

Jak śmiesz w ogóle pisać coś do mnie? Koledzy mnie wkopali? ciekawe kto skoro nikt już tam nie grał a ja sprzedałem eq/konto jako ostatni ;*

PS: Zbanowaliście niesłusznie 2 osoby które kupiły konto. Dlaczego? Bo nie umieliście zainterweniować/naprawić tego bugu.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Zauważyliście topke 5 postacie 75lvl + zniknęły. Nie bez powodu. Administracja nie umiejąc usunąć bugu banuje bo są żałośni.

Kodexior nie ośmieszaj się, cała nasza gildia przestała grać 1/2 dni wcześniej bo ten bug odkryliśmy. Był bug na kamienie duszy, dało się je ulepszyć na +5 i +6 dawały 80% np. na wojowników.

Kolega który to odkrył odrazu ze mna poszedł to zgłosić. Every czyli Krzysiek powiedział, że dostanie VIP'a za odkrycie tak ważnego bugu. Nie dostał przez kolejne 3 dni.

Jak śmiesz w ogóle pisać coś do mnie? Koledzy mnie wkopali? ciekawe kto skoro nikt już tam nie grał a ja sprzedałem eq/konto jako ostatni ;*

PS: Zbanowaliście niesłusznie 2 osoby które kupiły konto. Dlaczego? Bo nie umieliście zainterweniować/naprawić tego bugu.

Przestaliście grać bo odkryliście buga... A może by tak buga zachować w tajemnicy, przejść się do GM/GA/TECH i zgłosić? Poszliście, zgłosiliście i zamiast czekać, postanowiliście go wykorzystać i się wzbogacić. Mało tego, śmiałeś jeszcze wejść na grę i SPRZEDAĆ mi tego buga... Kto tu się ośmiesza?

Bug jest naprawiony, a ty masz nadal ból dupy o postać. To, że ją zbanowaliśmy to teraz tylko i wyłącznie twój problem.

Opublikowano

Naprawiony? Jakoś jestem teraz na grze i działa dalej. Śmieszny jesteś. Gdybyście dotrzymali słowa z tym vipem za poprzedni bug nie było by sytuacji.

Bug kupiła pewna osoba za 50 ziemniaków i niedawno to sprawdziła i działa dalej. 

Ja nie mam pretensji za bana gościu, mam wysrane na ten serwer bo jest tak pobugowany, że już fubon ma mniej dziur w zębach niż wy w kliencie.

Ogólnie na serwerze grało się fajnie, lecz z godziny na godzinę odchodzili gracze a wy z tym nic nie robiliście. 3  bugi zostały zgłoszone ani 1 nagrodzony. Dlatego wzbogaciłem się na własną rękę, miałem takie prawo całe eq zostało sprzedane. A wy co? Zbanowaliście biedaka który kupił moje eq bez powodu. Dlaczego? Bo nie wyeliminowaliście bugu i istnieje dalej. Ponadto istnieją inne bugi na serwerze związane z expem/dropem itp.

W 1 dzień dało się mieć około 10 zatrutych, stalek. Kolczyki na 200 ataku i na 200 obrony. Nie okłamuj ludzie.

Powinniście odbanować tego gracza.

PS: Nie kłam biednych graczy, że bug został naprawiony bo gunwo zrobiliście. Lepiej jest dodać coś na serwer niż usunąć stare błędy? Spoko, powodzenia na przyszłość.

DLA POZOSTAŁYCH: NIE GRAJCIE NA SERWERZE JEST NA NIM PEŁNO BUGÓW, ADMINISTRACJA TOTALNIE SOBIE NIE RADZI.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Ins1de

Oj zal Ci tyłek ściska bo jechałeś na bocie i dostałeś bana? :)

Mam nadzieję że na każdym serwerze tak z Tobą i tym Twoim kolegą LifeIsDeath postąpią :)

Jesteście bandą żałosnych kretynów, którzy bez bota albo buga nawet 50 poziomu by nie wbili :)

Teraz bedziesz rozsiewał plotki itp aby odstraszyć ludzi ale wiedz że nie wszyscy są tacy głupi jak Ty i w to uwierzą, pozdrawiam!

Serwer polecam w 100% !
Swietna atmosfera, dobry kontakt z administracją na Ts'ie

Jedyny minus to słaba reklama ale wiem że z tym sobie poradzi.

JA TU GRAM! A TY?! WPADAJ DO NAS...!

Opublikowano

Naprawiony? Jakoś jestem teraz na grze i działa dalej. Śmieszny jesteś. Gdybyście dotrzymali słowa z tym vipem za poprzedni bug nie było by sytuacji.

Bug kupiła pewna osoba za 50 ziemniaków i niedawno to sprawdziła i działa dalej. 

Ja nie mam pretensji za bana gościu, mam wysrane na ten serwer bo jest tak pobugowany, że już fubon ma mniej dziur w zębach niż wy w kliencie.

Ogólnie na serwerze grało się fajnie, lecz z godziny na godzinę odchodzili gracze a wy z tym nic nie robiliście. 3  bugi zostały zgłoszone ani 1 nagrodzony. Dlatego wzbogaciłem się na własną rękę, miałem takie prawo całe eq zostało sprzedane. A wy co? Zbanowaliście biedaka który kupił moje eq bez powodu. Dlaczego? Bo nie wyeliminowaliście bugu i istnieje dalej. Ponadto istnieją inne bugi na serwerze związane z expem/dropem itp.

W 1 dzień dało się mieć około 10 zatrutych, stalek. Kolczyki na 200 ataku i na 200 obrony. Nie okłamuj ludzie.

Powinniście odbanować tego gracza.

PS: Nie kłam biednych graczy, że bug został naprawiony bo gunwo zrobiliście. Lepiej jest dodać coś na serwer niż usunąć stare błędy? Spoko, powodzenia na przyszłość.

DLA POZOSTAŁYCH: NIE GRAJCIE NA SERWERZE JEST NA NIM PEŁNO BUGÓW, ADMINISTRACJA TOTALNIE SOBIE NIE RADZI.

Jakbyś był dojrzały psychicznie, to byś odszedł z serwera nie mówiąc nic nikomu i tyle. Niestety, nie przeszedłeś jeszcze tego etapu i musisz rozpętywać gównoburzę o coś co ZOSTAŁO już naprawione.

Jeżeli bug jest znaleziony, to zostaje naprawiony. Wiem, że trochę czasu poświęciłeś na grę, a teraz dostałeś bana i się "mścisz". To zrozumiałe. Lecz jeśli nie chcesz wyjść na dzieciaka, lepiej zamilcz i odejdź w spokoju.

Opublikowano

Nam nic po banie mistrzu, skoro eq sprzedane? Po co mam mieć ból dupy, związany z czystymi kontami? xD  Kolega 2x UP nie wiesz o co chodzi, to nie dodawaj swoich 3 groszy, bo sie jedynie ośmieszasz. Kodex, serwer wypuściliście niedopracowany, Baronka szkoda gadać ( w komnacie 2 baronki i 5-6 elit. królowej pająków, z której dropiły kolce 300 deff, 200 ataku, bronie 75, stalki itp. Grota, która ma exp z PL'a, praktycznie całkowity brak dropu itemów w grocie, dropiące kd+2 z mobów, możliwość ulepszania kd do +6 u seona. Jak widzisz, masa niedociągnięć, a o bugu na ulepszanie nie wspomnę. I wy jesteście profesjonalistami? A o zbanowaniu niewinnych dwóch ziomków co eq kupili, to aż mi ich szkoda, że przez waszą głupotę i BRAK profesjonalizmu, stracili PLN  ;)

Opublikowano

Nam nic po banie mistrzu, skoro eq sprzedane? Po co mam mieć ból dupy, związany z czystymi kontami? xD  Kolega 2x UP nie wiesz o co chodzi, to nie dodawaj swoich 3 groszy, bo sie jedynie ośmieszasz. Kodex, serwer wypuściliście niedopracowany, Baronka szkoda gadać ( w komnacie 2 baronki i 5-6 elit. królowej pająków, z której dropiły kolce 300 deff, 200 ataku, bronie 75, stalki itp. Grota, która ma exp z PL'a, praktycznie całkowity brak dropu itemów w grocie, dropiące kd+2 z mobów, możliwość ulepszania kd do +6 u seona. Jak widzisz, masa niedociągnięć, a o bugu na ulepszanie nie wspomnę. I wy jesteście profesjonalistami?

Dokladnie Filip jedziesz  serwer nie moze wypalic z takimi bugami jakie są !! Dobrze ,że gry nie zaczołem ,a mialem własnie to robic!

Opublikowano

Serwer wygląda jak mój pierwszy serwer na plikach raina z game 2k11 z widocznym lvl koło nicku. Chciałem zagrać ale jak wszyscy psizą, że is jest drogi i w dodatku pełno bugów. To ja podziękuję za taki serwer.

Opublikowano

Ins1de

Oj zal Ci tyłek ściska bo jechałeś na bocie i dostałeś bana? :)

Mam nadzieję że na każdym serwerze tak z Tobą i tym Twoim kolegą LifeIsDeath postąpią :)

Jesteście bandą żałosnych kretynów, którzy bez bota albo buga nawet 50 poziomu by nie wbili :)

Teraz bedziesz rozsiewał plotki itp aby odstraszyć ludzi ale wiedz że nie wszyscy są tacy głupi jak Ty i w to uwierzą, pozdrawiam!

Serwer polecam w 100% !

Swietna atmosfera, dobry kontakt z administracją na Ts'ie

Jedyny minus to słaba reklama ale wiem że z tym sobie poradzi.

JA TU GRAM! A TY?! WPADAJ DO NAS...!

Na jakim bocie kochany? w 3 dni zdołałem zrobić to co cała topka robiła 2 tygodnie. 3 dni mi wystarczyły żeby wbić 75lvl. Za co bana dostałem? Za to, że na wołaj pisałem ludziom aby tu nie grali.

Kodexior tylko się ośmieszasz. Ja nie dojrzały emocjonalnie? Kpina, nie mszcze się bo bez mojej zemsty serwer nie miał przyszłości.

Nie okłamuj ludzi, że dobry kontakt z administracją na TS3 bo to nie prawda. Czekałem 6h żeby zgłosić bug i nikt się nie zjawił.

Nie grajcie tu ludzie oni was robią w balona, bug nie został naprawiony. A jak nie wierzycie to zaczne gre i zrobie 2 trutke na +9 i wam gały wyjdą.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Skończyłem z Tobą dyskusję, @Up.

Na serwerze uaktualniliśmy Kalendarz Eventów!
Zapraszamy do zapoznania się z nim na stronie głównej serwera oraz poniżej!

f1G8XjT.png

Opublikowano

Ins1de i TheReturn, DEADLY was pozdrawia leszcze :) Ins1de jechałeś na WH w v2 więc co Ty pierdolisz, że jesteś jakiś pro? w 3 dni 75 wbiłeś i co?

I chodziłeś ze zbroją na 18?

Fms+2 13sr? xD

POZDROOOOOOO LESZCZU

serwer polecam :)

2ntwai9.gif

Opublikowano

Na wh ? hahahah cioto chyba pomyliłeś adresy mam jeszcze demko na Ciebie jak ty na WH grałeś. Żal dupe ściska bo lepsze eq w 3 dni miałem niż ty w 2 tygodnie. Biedny DEADLY skończył grę bo przepustka do groty 8kk ;(( ojojoj strasznie droga. Za takie kłamstwa to powinni Cie wpier*olić do próżni i nawrzucać Cyklonu B i byś się smieciu nauczył. Jesteś żałosnym kłamcą i tego nie zmienisz. Wymyślaj sobie co tam chcesz.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

W każdej chwili moge wrzucić ale zobaczymy co Gównexior powie :)

wyprzedź go i pokaż co masz nam do pokazania, bo jestem ciekaw ;]

Opublikowano

Ale tutaj oni kręcą, że sprzedali konto. Normalny czlowiek by napisał raz i miał w dupie, bo i tak juz na serverze nie gra, a oni dalej placz, jaki chujowy itp. Co do Waszego sprzedania kont to też widze, że sciema, bo piszecie co drugi post " Zbanowaliście osoby, które kupiły konta za pln" 

Jestem tego zdania, że jak koncze gre wystawiam opinie na temat serwera i ide dalej, a nie płacze, bo sobie wmiawiam, że sprzedalem konto to może "GA" mnie odbanuje.

Opublikowano

rozłączyło mnie z internetem, jak wróciłem to kolega który miał zostać wynagrodzony zdążył uciec,

nie zdążyłem niestety zapisać sobie jego nicku, nie przyszedł upomnieć się o Status VIP który zgodnie z obietnicą bym mu nadał

P.S bug został naprawiony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...