Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORTIS [Dedyk] [Hard]

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz się meczycie a oni wprowadzą zmiany na serwerze by ludzie grali i będzie łatwiej sie grało.
@ marmurki nie dropia:/
============================

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server wporzo ale taką propozycją sypnę.. jestem za usunięciem zwoju zmiany profesji (całkowicie, z eventów itd. też) z gry. Bo to jedyne co mi tutaj przeszkadza, nie bd sensu grać BMem bo ktoś sb wbije 75 i zmieni z wepka ;f

polecam, polecam^^

Opublikowano

Podsumujmy.

Serwer super, ale ale żeby nie bylo za idealnie, dodania zmianki to masakra jakaś, troszke większy ten drop skrzyneczek by się przydał.. rozumiem klasyka metina ale nie zapominajmy dalej że to PRYWATNY SERWER :)

Konia robi się super, nie ma z tym problemu, można zrobić go jednym medalem nie wiem czy to bug...

Exp drop (oprócz skrzynek) jest wyśmienity ;)

Tylko te bonusy są wielkim minusem, można by było dodać drop tych skrzynek z metinów lub jakieś dodania zmianki po 2-3 sztuki z metinów...

(OD 20 LVLA LECĄ, EXPIĄC 20-24 MIAŁEM DWIE SKRZYNKI I DOSTAŁEM Z NICH 2X PO 100K)

4/5 oceniam

Pozdrawiam

STIFLONDA

Opublikowano

Jestem pod mega wrażeniem, w końcu coś w stylu OLD SCHOOL z nutką świeżości, naprawdę polecam.

Dużym plusem jest to, że wszystko jest dostępne w grze a nie w itemshopie.

Opublikowano

Świetny pomysł, aczkolwiek ciężko utrzymać oldschool w tych czasach. Mimo wszystko, życze powodzenia z serwerem ;)

Opublikowano

"Serwer nie jest jeszcze otwarty" wtf? Ch1 ON a taki komunikat. Jakieś sprostowanie?

@Kodexior

Wybaczam :P :D

4692787228.png

Opublikowano

Przepraszamy za chwilowe wyłączenie. Ma to związek z bugami, już je naprawiamy. Dajcie nam chwilkę czasu :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Przepraszamy za chwilowe wyłączenie. Ma to związek z bugami, już je naprawiamy. Dajcie nam chwilkę czasu :)

o ktorej forum bedzie aktywne?

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

Czy tutaj są kompletnie nie edytowane misje z pla? bo robiłem narazie te początkowe i dostaje się dokładnie to samo co na plu a szkoda bo myślałem że będą nowe misje ;/

Opublikowano

narazie nie ma sklepow, bo nie oplaca sie handlowac teraz, skoro za pare dni ceny wzrosna, wiec jaki sens sprzedac aure teraz za 500k jak pozniej bedzie warta 1kk ?

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Niech ktoś z założycieli serwera się wypowiedzą ile osób online w godzinach szczytu czyli np. o tej godzinie co teraz.

Opublikowano

Hard roku :} W dodatku reklama u uzurpatora :}

Ile osób w godzinach szczytu ?

Fajnie się gra ?

Są bugi ?

Serwer na dłużej czy tydzień ?

Fajnie że jest stary klimat.

Opublikowano

Niech ktoś z założycieli serwera się wypowiedzą ile osób online w godzinach szczytu czyli np. o tej godzinie co teraz.

Jak niżej.

Hard roku :} W dodatku reklama u uzurpatora :}

Ile osób w godzinach szczytu ?

Fajnie się gra ?

Są bugi ?

Serwer na dłużej czy tydzień ?

Fajnie że jest stary klimat.

1. 350 wczoraj było. Dzisiaj nie sprawdzałem.

2. Pewnie ;D

3. Są. Naprawiamy.

4. Na dłużej.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

podpowiedź jak to naprawić pisz na pw :) widze ze masz pliki terenzo :D hehehe

Przecież każdy wie, że gdy ktoś chce usunąć Księgi Umiejętności bez nazwy to usuwa daną umiejętność z skill_proto w MySQL.

W tym przypadku 6 skille od wojownika i ninji.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...