Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj ludzie gadacie, ze uciekną bo za ciężko będzie, tak? A niech uciekają, przynajmniej zostaną gracze coś warci i nie tacy co lubią na łatwiznę w jeden dzień 250lv eq na 240 +9 itd...

A tak wgl. nie sądzę, że uciekną :) Jest wiele osób, którzy grają tylko na hardach ( na przykład ja ) Lub medium/hard, hard/medium ...

Nie mogę się doczekać startu :)) To już jutro! Dzisiejszy dzień szybko minie.

61911764369359525958.png

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj ludzie gadacie, ze uciekną bo za ciężko będzie, tak? A niech uciekają, przynajmniej zostaną gracze coś warci i nie tacy co lubią na łatwiznę w jeden dzień 250lv eq na 240 +9 itd...

A tak wgl. nie sądzę, że uciekną :) Jest wiele osób, którzy grają tylko na hardach ( na przykład ja ) Lub medium/hard, hard/medium ...

Nie mogę się doczekać startu :)) To już jutro! Dzisiejszy dzień szybko minie.

Tak i do 20.00 następnego dnia trzeba czekać ... jakby nie mogli wystartować o 17.00 np.
Opublikowano

Jak dla mnie to gdybyście zrobili dobrego mediuma, nawet easy mielbyście większe zainteresowanie niż nad tym "troszkę łatwiejszym globalem", administracja jest pewna i dużo osób by weszło (z samego tego faktu) i co najważniejsze większość by została, a nie odeszła (stanie się tak pewnie tutaj, nie bawię się w wróżkę ani w wróżbitę Macieja, ale będzie jak na Astium, z tym że tam ludzie narzekali również na egzorki.) i nigdy nie powróciła.

Większość osób narzeka na te zmianki, dodania i ItemShop i w sumie się nie dziwię bo mają rację, z takim "systemem" (tak, widziałem, że niby zostało to polepszone, ale wątpię żeby to dużo zmieniło) dodań/zmianek ludzie pewnie nie będą mogli sobie dać rady na BO, no chyba, że ktoś zainwestuje trochę w IS, wtedy to oczywiste, że da radę.

Przemyślcie to co robicie póki macie jeszcze troszkę czasu, bo jak serwer wystartuje to już może być za późno na zmiany, bo wątpię żebyście mieli duże zainteresowanie serwerem, tym bardziej, że nie widziałem praktycznie żadnej reklamy od "metinowskich jutuberów" prócz uzurpatora, który co prawda jest dobrą reklamą mając tam te parę tysięcy widzów, ale nie wystarczającą jak na tak ostrego harda.

Powodzenia życzę, ale ja nie zagoszczę.

Sam jesteś tak ten wróżbita Andrzej aby pier...cie trzy po trzy że nikt nie zagra i w koło ten sam temat

kiedyś był tylko PL i ludzie grali i sie cieszyli a teraz nic wam nie dogodzi ,

nie chce ci sie czekać na zmianki/dodania ? wydaj na is - nie stać cie na IS ? to idz na easy/medium lub stwórz własny serwer i nie zawracaj dupy po co te posty .. ?

Opublikowano

Start serwera tak jak w zapowedzi dalej? Czyli Sobota o 20?

Mam jeszcze pytanko co z butami wiatru? Będą na serwerze od początku gry?

Opublikowano

Sam jesteś tak ten wróżbita Andrzej aby pier...cie trzy po trzy że nikt nie zagra i w koło ten sam temat

kiedyś był tylko PL i ludzie grali i sie cieszyli a teraz nic wam nie dogodzi ,

nie chce ci sie czekać na zmianki/dodania ? wydaj na is - nie stać cie na IS ? to idz na easy/medium lub stwórz własny serwer i nie zawracaj dupy po co te posty .. ?

Masz rację, ludzie GRALI na PL'u bo wtedy nawet nie wiedzieli, że istnieje lub będzie istnieć coś takiego jak prywatny serwer (zależy o których czasach mówimy), teraz prawda jest taka, że większość ludzi przeszło na privy i mało kto został na PL'u (no i też przez update z nową mapą i lvlami, ale to już szczegół(przez to połączyli serwery)).

Jeżeli mówisz o początkach PL'a to to co mówisz nie ma sensu, wtedy ludzie odkrywali grę i nie mieli jak porównać globala do priva, na moim przykładzie gdy grałem na PL'u to wcale nie było to monotonne, wręcz fajne bo mało wiedziałem o tej grze i nie znałem żadnych privów, teraz po 6 latach grania w tą grę wiem o niej podejrzewam, że większość i taki serwer aka stary global nie robi na mnie dobrego wrażenia bo po co mam robić dokładnie to samo co parę lat temu?

A dobrych serwerów easy wcale nie ma, te co stoją teraz dobre są może tylko z początku, ale później administracja ma na graczy wyjebane i wprowadzają jakiegoś skromnego update raz do roku, tego nie można nazwać dobrym easy serwerem.

I nie, nie bawię się we wróżbitę, po prostu już grałem na dużej ilości podobnych, a nawet łatwiejszych serwerów (które też były hard) i zawsze kończyło się to tak samo, na początku "ALE DUŻO LUDZI, NIE MA WOLNYCH SPOTÓW", a po miesiącu nikt nie zostawał i ludzi zamiast przybywać to ubywało.

Mimo to życzę znowu powodzenia.

Opublikowano

O ludzie czemu im mówicie że lepiej jak by zrobili mediuma przecież mediumów jest dużo a takiego serwera jak ten narazie nie ma więc fajnie będzie na takim zagrać.Ze zmiankami jest teraz idealnie a napewno nie jest tak zrobione że ktoś w isie sobie zakupi 200zmianek i dodań i w 1 dzień 80lvl.Naprawdę nie wymuszajcie na administacji tego aby ułatwiali serwer jeśli jest dla was zatrudny to ok nie musicie grać ale dla mnie jest idealny więc tu zostane :)

Opublikowano

będzie client może dziś do jakiej 22 ? żeby można było pobrać na spokojnie ;D?

jutro przed 10 będzie włączona rejestracja i wystawiony klient.

spokojnie pobierzecie, będzie wystawiony na kilku hostingach.

Opublikowano

kiedy prezentacja ? bedzie perscien anty expa za free ?

Od tego na hardach są gildie.

To jest klasyczny hard...

Wątpię, że będzie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ten serwer szybko się znudzi bez jakichkolwiek minimalnych nowości gracze pograją a później powiedzą że nie ma co robić na serwerze i tyle serwer zacznie się wyludniać...

Opublikowano

Ten serwer szybko się znudzi bez jakichkolwiek minimalnych nowości gracze pograją a później powiedzą że nie ma co robić na serwerze i tyle serwer zacznie się wyludniać...

Od tego są aktualizacje.

Ten serwer jest jak najbardziej ciekawy, będzie się biło o biga ^^ (wygram ja)

Masz dość fajne pomysły, co prawda stare ale nie używane. Automatyczny turniej pvp, eventy .

Ja bym proponował jeszcze dodać weekendówki czyli raty w weekendy jak na sg jest. Dość dobra rzecz ;)

Zróbcie również na monarche wymagany lv 60+ do głosowania ew. 50 żeby multi nie było ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Od tego są aktualizacje.

Ten serwer jest jak najbardziej ciekawy, będzie się biło o biga ^^ (wygram ja)

Masz dość fajne pomysły, co prawda stare ale nie używane. Automatyczny turniej pvp, eventy .

Ja bym proponował jeszcze dodać weekendówki czyli raty w weekendy jak na sg jest. Dość dobra rzecz ;)

Zróbcie również na monarche wymagany lv 60+ do głosowania ew. 50 żeby multi nie było ;)

O weekendówkach pomyślimy :) Na pewno jeden z mnożników będzie na start podniesiony ;)

Co do monarchy, to głosowanie jest od 45 poziomu. Aby zagłosować, potrzebny będzie specjalny przedmiot, który będzie dropił z mobów tylko w czasie głosowania.

Mamy masę nowych questów, eventów i trochę contentu do wprowadzenia :) Mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kiedy forum będzie już dostępne i client hmmm

Forum ustawiamy, klient od 10 rano jutro, a TS3 już działa i kolega zaprasza - odpowie na wasze pytania ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mamy masę nowych questów, eventów i trochę contentu do wprowadzenia :) Mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej.

Zachęciłeś mnie :) No to co widzimy się jutro o 20.00 :)

@edit.

Ile będzie kosztował koń bojowy w is ?

Sprawdziliście czy da się bugować skrzynię ucznia? Czyli że można mieć ich pare w eq poprzez wypadanie jej na ziemie ?

Opublikowano

Ja skrzynie bym zamienił na takie coś.

Po wbiciu 10/20 itp lvl dostajesz itemy i pisze na chacie coś takiego:

Dostałeś nagrodę za dobicie 10poziomu. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Wtedy nie ma żadnych bugów, chociaż myślę że tak czy siak bug ze skrzyniami poprawili, lecz jeżeli chcecie klimat to wam powiem że między innymi one to spier*oliły ;)

Do tego niespodzianki mogły by być losowe, jeden dostanie to drugi to... ;)

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...