Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to jest kurwa serwer nie jakieś easy gówna, z zapowiedzi moge śmiało powiedzieć serwer roku 2014 2015 i następne 5 lat.

Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, polecam i będę grał!

Opublikowano

o której start ?

Na samej górze widnieje duzymi literami.

Planowany start: 25.01.2014 (Sobota) o 20:00

20:00

20:00

Enyłej, właśnie wróciłem z tułaczki po nowych tytułach i jak zawsze wracam do metina. Na serwer z pewnoscia wbije, tego mi trzeba, zwykly serwer metin2. Bez zbednych wydziwien z nie wiadomo czym co pewnie by mnie zniechecilo.

Polecam jak narazie po prezce, o ile IS nie bedzie przesadzony to bedzie spoko.

zhda.png

Opublikowano

forum juz chyba w budowie :) to bedzie serwer na dluga mete dawac mi juz sobote !! :P

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Jak na moje doświadczenie z graniem na hardach, to zbyt "ostry" ten hard. Wszystko spoko, ale nie wiem czy będzie duże zainsteresowanie takim hardem. Zagram, ale coś czuje, że będzie zbyt ciężko, a bliżej podobnie do globala, a jeśli tak to sory panowie, ale wolabym już na globalu grać. Co do servera nie ma co się bać jeden z lepszych techników w Polsce.

Opublikowano

Na moje zmienić te wartości bonusów z pl'a na takie jak są na Concordii, zmienić biologa z 12h na 6h, medale zmniejszyć czas czytania o połowę, to zagwarantowałoby trochę łatwiejszy początek, co się wiąże z tym, że będzie więcej chętnych do gry.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Na moje zmienić te wartości bonusów z pl'a na takie jak są na Concordii, zmienić biologa z 12h na 6h, medale zmniejszyć czas czytania o połowę, to zagwarantowałoby trochę łatwiejszy początek, co się wiąże z tym, że będzie więcej chętnych do gry.

do bonusów neutral , biolog to i tak jest dobrze 2 razy w ciągu dnia można czytać :) medale ? jakoś tam się zrobi tym bardziej że nie trzeba chodzić i robić tych dupnych misji .. expisz i po drodze czytasz medal więc lajt :D

//> jaka jest szansa tak wgl. na przeczytanie medalu ? ( jak spali to można jeszcze raz przeczytać czy za next czas. )

Opublikowano

jak dla mnie by bylo lepiej ze jak spali to i tak trzeba czekac, hard to hard ;p

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

do bonusów neutral , biolog to i tak jest dobrze 2 razy w ciągu dnia można czytać :) medale ? jakoś tam się zrobi tym bardziej że nie trzeba chodzić i robić tych dupnych misji .. expisz i po drodze czytasz medal więc lajt :D

//> jaka jest szansa tak wgl. na przeczytanie medalu ? ( jak spali to można jeszcze raz przeczytać czy za next czas. )

Czytanie medali jest co 8 godzin. Szansa - 100%. Za każdym razem przyjmuje.

Wartości bonusów są z PLa i nie chcemy raczej przy nich kombinować (tj max 2000 HP).

Jak na moje doświadczenie z graniem na hardach, to zbyt "ostry" ten hard. Wszystko spoko, ale nie wiem czy będzie duże zainsteresowanie takim hardem. Zagram, ale coś czuje, że będzie zbyt ciężko, a bliżej podobnie do globala, a jeśli tak to sory panowie, ale wolabym już na globalu grać. Co do servera nie ma co się bać jeden z lepszych techników w Polsce.

Dzięki za słowa uznania, ale pracujących na serwerem było więcej osób niż tylko ja :P Nie chcemy by gra przypominała tą na globalu. Postaramy się by w ogóle tak nie wyglądała! Eventy, specjalne funkcje u NPC, przedmioty, zdarzenia - i wiele więcej będzie decydowało o tym serwerze.

I to jest kurwa serwer nie jakieś easy gówna, z zapowiedzi moge śmiało powiedzieć serwer roku 2014 2015 i następne 5 lat.

Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, polecam i będę grał!

Dzięki ! :) Postaramy się was nie zawieść.

Wrócę tylko do domu to postaram się dodać coś do prezentacji, ale nic nie obiecuje.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja tam narazie nie wierze. Zbyt piękne to aby serwer długo postał. Parę miechów będzie 200+ i odechce się wam.

Oczywiście taki serwer to dla mnie marzenie, ale widziałem już mnóstwo takich i zazwyczaj nie ma na nim z kim grać.

Nie potrzebnie te szkatułki ze zmiankami moim zdaniem. Na PLu kiedyś zmianki czy dodania to było marzenie i jakoś się grało i nie narzekało.

Mam nadzieje że dropienie broni 30lvl będzie standardowe a nie w sklepie?

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja tam narazie nie wierze. Zbyt piękne to aby serwer długo postał. Parę miechów będzie 200+ i odechce się wam.

Oczywiście taki serwer to dla mnie marzenie, ale widziałem już mnóstwo takich i zazwyczaj nie ma na nim z kim grać.

Nie potrzebnie te szkatułki ze zmiankami moim zdaniem. Na PLu kiedyś zmianki czy dodania to było marzenie i jakoś się grało i nie narzekało.

jak narazie kontakt z adm. jest naprawdę świetny i mam nadzieje że to się nie zmieni

''Parę miechów będzie 200+ i odechce się wam.'' piszesz tu o graczach ? jak dla mnie na dzien na pewno nie spadnie online poniżej 400os. a na start bedzie z 1k na lajta ;D

co do fms :

http://i.imgur.com/1CD506u.png

1CD506u.png

nie będe pisał kolejnego postu bo znowu dostane 5 pkt;p

o ktorej bedzie forum i ts ?

(Wszystko będzie aktywne już w czwartek (23.01.2014))

czytajcie prezke a potem sie pytajcie ...

Opublikowano

o ktorej bedzie forum i ts ?

późnym wieczorem, ale jeszcze dziś.

nie ma rzeczy niemożliwych :)

bronie na 30 poziom dropią standardowo tak jak napisał up, nie są dostępne u handlarzy

Opublikowano

Serwer niczym się nie wyróżnia , może tylko tym , że mają zajebistą reklamę na youtube ...

reklama może i jest. Tylko dużo z jego widzów nie grała pewnie na pl, i po paru godzinach wyjdą:]

@ co do serwera to faktycznie nie ma za dużo nowości

@ co do dodań bonusów to mam nadzieje ze jest 100% na dodanie bonusu, bo jak nie to lipton. (raz na jakiś czas dropniesz szkate potem z niej dodanie i nie wejdzie Ci)

@ jak z zabezpieczeniem wh,nh. + mober hack.

@ global nie padnie a ten serwer bez graczy zamkną bez wahania. i włożone zł w is pójdą się je3ać.

* Na start może zawitam, czy na dłużej?

Opublikowano

1. Serwer ma świetną reklame (Uzurpator) i myślę, że tak jak rozsławił serwer Concordiamt2 to tak samo będzie i z tym serwerem

2. Dodania powinny wchodzić tak jak na PLu, bo serwer w końcu ma odzwierciedlać stary, dobry klimat :)

3. Dużo osób czekało na taki serwer w którym drop broni 30 lvl ze średnimi 30+ coś znaczy...

4. Nowości dla takiego klimatu są niespecjalnie potrzebne.

Ja zagram na 100% i czekam z niecierpliwością na start i zachęcam wszystkich do gry :)

571811439657432513510.png

Opublikowano

Po obejrzeniu filmów uzupatora, stwierdzam że ten serwer nie ma w ogóle sensu, już wolę iść na Globalnego niż grać na takim syfie. Drop zmianek, jest tak rzadki w 3 dni niby 5 skrzyń z bonami, ale daliście je do IS, więc pewnie bardziej opłacalne będzie je kupić niż samemu dropić, i znów na takim serwerze osoba wydająca sporo hajsu będzie lepsza. Prywatne serwery są po to by się przyjemnie na nich grało i było o wiele prościej niż na globalnym, a wy powiadacie że na innych prywatnych serwerach jest za prosto, dlatego zrobiliście taki serwer, który będzie odzwierciedlał stare klimaty PL, czyli zbieranie Fms +0 z sr 5, wszystkie itemki które mają przynajmniej 1 bonus etc. Ja wolę iść już na Globala i mieć pewność że pogram dłużej, bo temu serwerowi daje góra miesiąc na start być może będzie 1k, a potem systematycznie spadnie do 0 i serwer upadnie.

xD 

Opublikowano

Serwer bardzo mi się spodobał, na 100% zagram!

Btw; Ten interface zostanie? Bo nie jest za piękny, a z globala to już chyba nudny się zrobił według mojego zdania ;x

Opublikowano

Teraz tak patrzcie na to - Szansa na te szkaty z dodawaniem i zmiankami będzie mała - Więc będzie to lipa, żeby zabić tego azraela czy tam berana będzie trzeba +90 i to pare, a zanim ta topka będzie to będzie lipa - Czyli świadczy to o tym ze topka to będzie ''itemshop'' - Jeśli ktoś już naprawdę chce pograć to idzie na PLa - A a nie na jakimś privku - Stare klimaty nigdy nie powrócą nawet przez taki serwer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Jeśli zależy wam na serwerze to lepiej nie róbcie aż takiego gówna bo po paru dniach się to ludzią znudzi - Nie róbcie z tego takiego harda, bo jak ktoś chce harda to idzie na PLa... - Jeśli zależy wam na graczach to lepiej po zmieniajcie to trochę bo mówię wam ze to lipa będzie. - Jeśli nie chcecie nie słuchajcie się mnie,ale mówię długo dużo osób nie pogra. (To dla administracji) .

Teraz każdy pisze bo pisze,ale ogarnijcie to z innej strony,a nie.

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...