Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=dl-G_WF9cT8&feature=c4-overview&list=UUd0ZhYLdCZwJ55d21SsfAGA Tutaj filmik macie jak jeszcze ktoś nie widział , no jak dla mnie to serwer będzie idealny , bardzo chciałbym żeby grało na nim dużo ludzi i bedzie zajebiście .

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer na 100% wbijam z ekipą, tylko teraz mam parę pytań:

1. Czy jesteście w stanie pokazać tabelkę z bonusami (jakie wartości wchodzą itd.)

2. Czy na start otrzymujemy jakieś pelerynki, czy nie ?

3. W ile wbijemy 30 lvl ? 61 lvl ? oraz 75 lvl ? Chodzi mi o czas gry np. 10h zakładając, że jesteśmy średnio-zaawansowanymi graczami.

4. Czy będą powiększone spoty ?

5. Czy jest gotowy IS ? Jeśli tak, to można prosić o jakiegoś ss co się będzie w nim znajdować ?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

nie moge sie juz doczekac :)

cos czuje ze przebije inne znane hardy. zalezy od reklamy tez ;]

ja wbijam !!!

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Nie zagram , cały czas te HARD'y a zapewne ktoś będzie expić tydzien wbije jakiś lv i serwer padnie a typ zmarnuje czas !

nOfAmE

Opublikowano

Nie zagram , cały czas te HARD'y a zapewne ktoś będzie expić tydzien wbije jakiś lv i serwer padnie a typ zmarnuje czas !

Właściciele ConcordiaMT2 otwierają ten serwer, która już stoi dłuższy czas i mogę napisać wam że serwer jest wart uwagi.

Wielkie gratulacje dla Uzurpatora, nie wiem czy on o tym myślał ale gra zespołowa - to powinno być w tej grze na każdym serwerze a nie single player.

Pozdrawiam i życzę udanego startu :P

@edit; jedyna rzecz do bani to te skrzynie ucznia

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Może jakaś open beta 1-2 dniowa?

Odp:

Testy już się odbywały w zamkniętym gronie. Wyeliminowaliśmy najbardziej przeszkadzające w grze bugi, także nie potrzebujemy już pomocy.

Jest MoC :P nie mogę się doczekać Startu :D

// zróbcie może jakaś ankietę, ile osób zagra itp. :)

Opublikowano

z tego co wyczytałem to serwer bardzo pod IS .. wnioskuje to choćby nawet po zdobywaniu zmianek/dodań

Polecam serwer jedynie ze względu na to, że concordia stoi dobrze i dużo ludzi gra więc serw będzie stabilny (tak mi się wydaje)

Powodzenia

Opublikowano

Tracicie 30-40% graczy przez zmianki i dodania ktore sa albo w isie albo na eventach...

Rozumiem ze na np 45lvl do v2 mam isc z 5k pz i iglica +2?

Jak mozna dodac zmianki do isu , to juz jest przesada...

Opublikowano

z tego co wyczytałem to serwer bardzo pod IS .. wnioskuje to choćby nawet po zdobywaniu zmianek/dodań

Polecam serwer jedynie ze względu na to, że concordia stoi dobrze i dużo ludzi gra więc serw będzie stabilny (tak mi się wydaje)

Powodzenia

Tracicie 30-40% graczy przez zmianki i dodania ktore sa albo w isie albo na eventach...

Rozumiem ze na np 45lvl do v2 mam isc z 5k pz i iglica +2?

Jak mozna dodac zmianki do isu , to juz jest przesada...

Omg zmianki lecą ze szkatułek od 20 lvl ale rzadko , ludzie co wy piszecie wgl , serwer pod is ? normalnie jak kazdy serwer musi zarobic tak i ten musi , mi to w niczym nie przeszkadza i na pewno tego zdania są też inni , że są takie rzeczy w is . Tak musi być no i tyle .

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Czytajcie uważnie prezentacje, zmianki i dodania będą ze szkatułek co 10 lv ( skrzynie ucznia ), będą dropiły rzadko szkatułki z mobów, z misji będziemy je dostawać ( robienie kilku postaci, robienie misji i mamy bony... ) Eh dzieciaczky, wolę grać z tysiącem ogarniętych graczy niż z pięcioma tysiącami nie ogarniętych.

61911764369359525958.png

Opublikowano

Kolejny hard ? no bez przesady co Wy chceci mieć 100 osób na starcie ?

Dajcie już sobie siana z hardami lecz powodzenia życzę , prezentacja ładna server średni .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

100 graczy na start? Co Ty mówisz :D

Prezka ma 24h, a wejść już 2,5k.

Reklama u Uzurpatora ( 9k widzów )

Przecież na Concordii mało osób grało, on wbił i już pełno w jinno :)

Serwer jeden z lepszych moim zdaniem.

61911764369359525958.png

Opublikowano

Co wy macie do tego IS- a? Wpie*dalacie gruz, zajmujecie sie żebraniną, że macie taki BUL DUPY??? Ja sie ciesze, że wkoncu powstanie serwer dla bogatych a nie tylko dla ubogich polaczków co im 10zl na pd szkoda :)

Opublikowano

Mam takie pytanie odnośnie gry, bo chyba jeszcze takeigo nie było... Mianowicie, czy będzie powiększony resp metinów? Graczy będzie sporo, więc przydałoby się. :)

61911764369359525958.png

Opublikowano

Na serwer na 100% wbijam z ekipą, tylko teraz mam parę pytań:

1. Czy jesteście w stanie pokazać tabelkę z bonusami (jakie wartości wchodzą itd.)

2. Czy na start otrzymujemy jakieś pelerynki, czy nie ?

3. W ile wbijemy 30 lvl ? 61 lvl ? oraz 75 lvl ? Chodzi mi o czas gry np. 10h zakładając, że jesteśmy średnio-zaawansowanymi graczami.

4. Czy będą powiększone spoty ?

5. Czy jest gotowy IS ? Jeśli tak, to można prosić o jakiegoś ss co się będzie w nim znajdować ?

Tutaj są odpowiedzi od Uzurpatora na moje pytania, jeżeli kogoś by ciekawiły

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

co z tego że ze szkatulek jak szkaty będą dropic tak słabo że do 40 lv dropniesz 2

przeczytaj dokładnie a dowiesz się że dodania & zmianki będą też z misji , a tak wgl. jak szukasz serwera gdzie jest łatwo i masz wszystko u hand. to po co oglądasz wgl. takie prezki ? :D

Można wiedzieć kiedy będzie klient dostępny do pobrania :D ?

Opublikowano

Niezła maszyna 2k graczy ddosik i lezycie

lepiej już weźcie lepszego składaka

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Niezła maszyna 2k graczy ddosik i lezycie

lepiej już weźcie lepszego składaka

Z tego co pamiętam na Concordii też na starcie było 2k osób i ddosy szły i jakoś nie odczuwało się tego. :)

@Top:

Truta tylko ripper ? Czy z bossów typu beran też ?

@Edit:

Właśnie skoro to ma być 'old school' to czy wgl grota będzie ?

@Edit2:

A jednak macie rację, bo zaczynałem dopiero po 'początku końca' serwera Asti*m.

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...