Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, bardzo fajna administracja, jak i również strona główna serwera. Polecam, zapraszam i powodzenia! <3

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja nawet nie umie odpowiedzieć na pytania graczy, odpisuje tylko wtedy gdy ktoś nie poleca serwera. 2 tygodnie max i administracji nie będzie ;-).

Nie polecam.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Zbyt hard, zmianki dopiero od wyzszego lvla?;/

A co na malym lvlu to już nie potrzeba zmianek zeby wybonowac na bo czy do v2?

1 ku z metka? skille na g mielibysmy wbijać 1 lub 2 miesiące?

Przemyslcie kilka spraw czy warto startowac z takim "PLem" ludzie graja na hardach dlatego ze jest troche latwiej ale jednak dalej jest to hard.

Moze exp macie szybszy niz na plu no ale jednak myslcie troche 50% osob przegladajacych prezke pomysli "Hmm 2 PL, nie chce mi sie"

Takie są fakty, nie warto startować z 2 PLem, pozatym obstawiam troszeczke małą liczbe osób na starcie :/

Zróbcie coś pod wzór Concordii a nie takie coś :D

Nie hejtujcie za to, poprostu wyrażam swoją opinie na temat serwera;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Przemyslcie kilka spraw czy warto startowac z takim "PLem" ludzie graja na hardach dlatego ze jest troche latwiej ale jednak dalej jest to hard.

Moze exp macie szybszy niz na plu no ale jednak myslcie troche 50% osob przegladajacych prezke pomysli "Hmm 2 PL, nie chce mi sie"

Takie są fakty, nie warto startować z 2 PLem, pozatym obstawiam troszeczke małą liczbe osób na starcie :/

Te zmianki mnie również troszkę martwią.

Jednak po głębszym zastanowieniu jest to również plus. Zmianka i dodanie będą miały jakąś wartość, tak samo przedmioty z pż. Mniej botów w m1 dropiacych zmianki i dodanie. Są plusy i minusy tego systemu, chętnie bym zobaczył filmiki przed startem na kanale uzurpatora, filmiki mogłyby rozwiać część wątpliwości ...

Opublikowano

Śmieszny to jesteś ty.

Zapewne ten serwer w ogóle nie wypali, tydzień max. Na globalu mam pewność, że moja postać nie przepadnie.

Co do rozwijania postaci:

''Śmieszny to jesteś ty.''

WoW ? twoje rozwijanie postaci ? pier.. o PL a dajesz jakies SS z tr....a #2

gdybyś chciał wiedzieć na 1 odsłonie serwera byłem w TOP ( 80+ ) zdązyłem sprzedac konto i za 5h serwer padł

więc prędzej padnie ten twój Syf

Opublikowano

Server ciekawy bardzo na pewno wejde tylko te zmianki troche mnie zasmucaja proponuje żeby miały mały % na drop z mobów. A z tymi ku to chyba nie zrozumiałem czyli że ze WSZYSTKICH metinów będzie po jednym ku?

PS: życze udanego startu server baardzo ciekawy :)

Opublikowano

Chcemy utworzyć politykę starego PL, mamy na myśli tutaj, że każdy item, który wydropimy z bonem takim jak np. 2k pż czy też 10 ludzi będzie miał wartość. Rozmyślaliśmy dosyć długo jak zrobić system zmianek. Jednak ciężko utworzyć wymienioną wyżej politykę gdy bony będą dropić standardowo. Nie będzie tak źle jak wam się wydaje! Bony będą wpadać do waszego ekwipunku dosyć często z misji, z skrzyń levelowych czy podczas eventów. I mieliśmy również założenia, żeby wzrosła wartość samego itemu+8/9, żeby bonowanie to była drugorzędna opcja. Co komu po itemku +5 wybonowanym? Lepiej jest mieć+9 i wtedy ewentualnie starać się o bony, wtedy właśnie użyć odłożonych bonów z misji itd.
Opublikowano

Server ciekawy bardzo na pewno wejde tylko te zmianki troche mnie zasmucaja proponuje żeby miały mały % na drop z mobów. A z tymi ku to chyba nie zrozumiałem czyli że ze WSZYSTKICH metinów będzie po jednym ku?

PS: życze udanego startu server baardzo ciekawy :)

Drop zmian i dodań będzie zbalansowany tak, aby nie powstał podział na klasy w grze, gdzie jedni gracze będą mogli się poszczycić zbonowanym ekwipunkiem, a inni co grają solo nie. Będziemy nim tak manipulować, aby każdy miał szansę zdobyć choć jedną zmianę lub bonus. Przypominam, że zmiany lub bonusy można też otrzymać z questów, dlatego warto je robić.

Te zmianki mnie również troszkę martwią.

Jednak po głębszym zastanowieniu jest to również plus. Zmianka i dodanie będą miały jakąś wartość, tak samo przedmioty z pż. Mniej botów w m1 dropiacych zmianki i dodanie. Są plusy i minusy tego systemu, chętnie bym zobaczył filmiki przed startem na kanale uzurpatora, filmiki mogłyby rozwiać część wątpliwości ...

Psst! Zobacz jego kanał :)

Zbyt hard - podoba mi się to określenie. Czyli możemy powiedzieć, że się wyróżniamy bo takiego serwera jeszcze nie było ;)

Drop ksiąg akurat na plikach jest szczerze powiedzmy - dziwny. Oczywiście, szansa na drop księgi jest równa 100%, lecz kiedy ta różnica poziomowa jest zbyt duża, to nie ma szans, aby coś zostało wyrzucone przez potwora/metina, prawda?

Proszę się nie bać, że to drugi PL. Nie mamy w założeniach, że to serwer dla wybranych czy na parę miesięcy. Zakładamy, że przetrwa długie lata :)

Administracja nawet nie umie odpowiedzieć na pytania graczy, odpisuje tylko wtedy gdy ktoś nie poleca serwera. 2 tygodnie max i administracji nie będzie ;-).

Nie polecam.

Przepraszam, że nie odpowiadałem. Byłem u fryzjera :P

Prezentacja nie zachwyca a nowosci jak na PL ale serwer kopiuj wklej nic nowego od siebie.

Proszę, kiedy serwer wystartuje - wejdź i zagraj. Nie chcę byś oceniał książki po okładce, lecz spróbował chociaż zagrać, bo to nie zaszkodzi prawda?

Prezentacja zaaktualizowana.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Chcemy utworzyć politykę starego PL, mamy na myśli tutaj, że każdy item, który wydropimy z bonem takim jak np. 2k pż czy też 10 ludzi będzie miał wartość. Rozmyślaliśmy dosyć długo jak zrobić system zmianek. Jednak ciężko utworzyć wymienioną wyżej politykę gdy bony będą dropić standardowo. Nie będzie tak źle jak wam się wydaje! Bony będą wpadać do waszego ekwipunku dosyć często z misji, z skrzyń levelowych czy podczas eventów. I mieliśmy również założenia, żeby wzrosła wartość samego itemu+8/9, żeby bonowanie to była drugorzędna opcja. Co komu po itemku +5 wybonowanym? Lepiej jest mieć+9 i wtedy ewentualnie starać się o bony, wtedy właśnie użyć odłożonych bonów z misji itd.

Myślmy logicznie, na Ravii do 45lvla na poczatku serwera podnosilem naszyjniki, buty i inne, ani razu nie polecial itemek z 1khp+

Szansa jest tak mała że to poezja.

+ tutaj dodam iż dodanie jakichś serwerowych skrzynek z których dropią wspomagacze typu dodania, zmianki, dloni krytyka i innych jest urozmaiceniem serwera i nie ma takiej nudy, zawsze można sobie iśc podropić.

Nikt wam nie mówi ze mialy by leciec odrazu po 10 sztuk, dodanie jakiejś małej szansy na drop byłby dobrym pomysłem.

Zróbcie serwer też troche pod graczy a nie pod klimat starego metina :)

Wykorzystajcie to że macie dobrą reklame.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

1.Noc furii

Po co to? Z tego co napisaliście tylko i wyłącznie utrudni to grę na serwerze i nic więcej.

2.Utrudnione strasznie robienie konia.

Mam nadzieje że medale czy też certyfikaty w IS się nie znajdą.

3.System premium i non-premium

Z tego wynika że gracze wydający pieniądze z IS dostaną większy % bonusów jak będzie event?

Opublikowano

- Wzmocnienia Przedmiotu71085.png, Zaczarowanie Przedmiotu 71084.png oraz Marmur Błogosławieństwa 70024.png możecie otrzymać ze Skrzyni, która dropi losowo w czasie zabijania potworów (drop od 20 poziomu).

HXT8qD2.png

Dodano do prezentacji (oczywiście klucz nie jest potrzebny). Słuchamy was i dodajemy to, co chcecie zobaczyć na serwerze. Czy to oznacza, że ułatwiamy grę? NIE. Szansa na wypadnięcie szkatułki jest bardzo mała i można powiedzieć, że posiadanie jej będzie prawdziwym fartem (nie gra, a farci).

Prosimy o więcej sugestii i uwag.

Opublikowano

Bardzo podoba mi się serwer, normalnie epicki. Wejdę na pewno :)

Chyba takiego prywatnego serwera jeszcze nie było.

Zajebiście by było, gdyby była jakaś zagraniczna reklama, na forach czy yt jakimś czy coś, aby były osoby z różnych państw.

61911764369359525958.png

Opublikowano

Bardzo podoba mi się serwer, normalnie epicki. Wejdę na pewno :)

Chyba takiego prywatnego serwera jeszcze nie było.

Zajebiście by było, gdyby była jakaś zagraniczna reklama, na forach czy yt jakimś czy coś, aby były osoby z różnych państw.

W ten sposób, gra musiałaby być po angielsku, a właśnie chcieliśmy zrobić serwer dla polaków głównie, którzy nie chcą grać na World Of Metin2 czy Singapore, bo im brakuje eventów.

Poza tym, naprawa pewnych rzeczy pewnie by się wydłużała ze względu na tłumaczenie na angielski i inne pewnie sprawy, które ciężko by było zrozumieć (chociaż z angielskim nie mam żadnych problemów) :)

Opublikowano

Całkiem ciekawy hard.

Na taki właśnie czekałem :)

Jest to trochę łatwiejszy PL.

Jak ktoś grał na serwerach 4 lata temu to już może się domyślić jaki tutaj będzie klimat.

Mam nadzieje, że serwer będzie bardzo HARD.

Podoba mi się rozwiązanie z sklepem z zwojami egzo itd. za yangi, ale za to spore ilości tych yang trzeba - Będzie ubywało nieustannie yang z serwera co zaowocuje normalnymi cenami przez długi okres czasu, bardzo mądrze pomyślane.

Serwer ma przyszłość i do tego mega reklamę.

Ja na pewno wpadnę obadać temat.

Skąd można zdobyć trute?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

No fajnie się zapowiada , lecz szczerze uznam go za Mega Hard

Nie podoba mi się akcja z zmiankami i dodaniami no trochę po IS tym bardziej , ze dopiero 86+ będą dropić .

Do tego system skili to Jest czysty PL 1 KU z metka i 55 KU do G to Jest już Hard .

No , ale poczekam do startu wbije i wtedy zobaczę czy warto zagrać i się męczyć.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie polecam serwer pod IS i nic innego. Niby "stare czasy" hahaha taki chuy, hajs sie liczy :)

czemu sadzisz ze pod is? przeciez co w isie to u npc

Opublikowano

czemu sadzisz ze pod is? przeciez co w isie to u npc

Jemu chodzi o zmianki i dodania ja też sądzę , że to trochę po IS , no ale każdy mówi że serwer musi się z czegoś utrzymać , lecz ja bym zrobił to innaczej no , ale klamka zapadła .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jemu chodzi o zmianki i dodania ja też sądzę , że to trochę po IS , no ale każdy mówi że serwer musi się z czegoś utrzymać , lecz ja bym zrobił to innaczej no , ale klamka zapadła .

Dodania, Zmianki, Marmur Błogosławieństwa będą dropić z "Skrzyni Bonusów"

Skrzynie będzie można wydropić rzadko z każdego moba od 20 poziomu! /

Czytaj troche wczesniejsze posty i prezentacje wgl , i jak ktoś pisze że serwer pod is jest serio stuknięty , każdy serwer musi zarabiać na utrzymanie go , czy tego chcecie czy nie, ja na 100% zagram na tym hardzie , zapowiada się konkretnie.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...