Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawą zmianą, która jednoczyłaby graczy byłoby zniesienie podziału doświadczenia w grupach. Wtedy gracze mogliby zdobywać doświadczenie razem. Walki o spoty odbywałyby się z innymi królestwami, a gracze jednego królestwa jednoczyliby się w tych walkach.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawą zmianą, która jednoczyłaby graczy byłoby zniesienie podziału doświadczenia w grupach. Wtedy gracze mogliby zdobywać doświadczenie razem. Walki o spoty odbywałyby się z innymi królestwami, a gracze jednego królestwa jednoczyliby się w tych walkach.

Dokładnie, tak jest własnie na WoM.

Expiliśmy w full pt na spocie w v2 w tym 2 lurki :D razem mielismy 400expa ;p

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ja skrzynie bym zamienił na takie coś.

Po wbiciu 10/20 itp lvl dostajesz itemy i pisze na chacie coś takiego:

Dostałeś nagrodę za dobicie 10poziomu. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Wtedy nie ma żadnych bugów, chociaż myślę że tak czy siak bug ze skrzyniami poprawili, lecz jeżeli chcecie klimat to wam powiem że między innymi one to spier*oliły ;)

Do tego niespodzianki mogły by być losowe, jeden dostanie to drugi to... ;)

Może sprawdzili może nie. Niech lepiej przed startem ktoś sprawdzi czy po zapchaniu eq i po otwarciu skrzyni wypada na ziemie kolejna którą da rade podnieść innym kontem.

Opublikowano

10:13 Administracja olewa serwer 13 minut po 10 nie ma klijentuw boże co tera serwer to fejk spieprzajcie z nim gimbogimby

Zmieniliście coś na serwie od ostatniego filmu? ;P

Budowniczy
Opublikowano

haha kolego up tak i tak wbijesz na serwa jak się interesujesz i te hejty jpd ale mnie to wkurwia

fajnie się zapowiada a nie gra tylko na 1 tydzień i of 4ever xD

Opublikowano

haha kolego up tak i tak wbijesz na serwa jak się interesujesz i te hejty jpd ale mnie to wkurwia

fajnie się zapowiada a nie gra tylko na 1 tydzień i of 4ever xD

Ktoś nie wyczuł ironii :D

@Topic:

Uzurpator pisał mi, że wartości bonów są z PL'a, a czy bony wchodzą tak samo jak na PL chodzi mi o szansę :) Najlepiej prosiłbym o tabelkę jak te bonusy wchodzą.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Witam.

Ja mam pare pytan :)

1.Czy jest wiecej metinow na mapach ?

2.Czy zostal zmniejszony czas respawnu metinow ?

3.Czy zostal zmniejszony czas respawnu bossow?

4.Jak czesto dropia te szkatulki z rekawice z ISu ?

Wedlug mnie te zmianki z najsilniejszych bossow to troche przesada, bo zeby chociazby zbic smoka to trzeba juz porzadnie byc wybonowanym. Nie mowie, ze w jeden dzies sie wybonowac, ale z grubsza w tydzien tak mniej wiecej hp, reg, jakies silne przeciwko itp...

Opublikowano

Klient na 100% zostanie wystawiony o godz. 12:00.

Rejestracja zostanie włączona również o godz. 12:00

Przepraszamy za lekkie opóźnienie!

Opublikowano

ten pomysl to napisalem juz im 2 dni temu na pw :rolleyes:

czekamy na clienta :D

Opublikowano

Co do serwera ciężko będzie w "tych czasach" takim hardem osiągnąć dużą ilość graczy nawet z bardzo dużą ilośćią YouTube'rów ponieważ 60% populacji to takie typowe "gimby" bez obrazy, ale taka prawda w tych czasach to osiągnięcie i utrzymanie 2000 ludzi na serwerze (Hard) równa się z cudem ale życzę powodzenia może wam się uda i postawicie solidnego Hard'a który zostanie i będzie jak za początków "Chujmorki" :D.

Opublikowano

Co do serwera ciężko będzie w "tych czasach" takim hardem osiągnąć dużą ilość graczy nawet z bardzo dużą ilośćią YouTube'rów ponieważ 60% populacji to takie typowe "gimby" bez obrazy, ale taka prawda w tych czasach to osiągnięcie i utrzymanie 2000 ludzi na serwerze (Hard) równa się z cudem ale życzę powodzenia może wam się uda i postawicie solidnego Hard'a który zostanie i będzie jak za początków "Chujmorki" :D.

weź wyjdź i nie wracaj

aw@ skąd bodzie

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

kiedy reje

masz up napisane #187 post

weź wyjdź i nie wracaj

aw@ skąd bodzie

dropić bd z mobów tak jak szkaty ;) ew.pewnie v2 oraz grota tak wiecej :D

Opublikowano

Będzie możliwość kupienia konia bojowego w is ? Jeżeli tak to ile zł będzie kosztował ?

Gdzieś to pisali, bodajże nie, Na pewno ma nie być wierzchowców tylko będą z OX etc.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Gdzieś to pisali, bodajże nie, Na pewno ma nie być wierzchowców tylko będą z OX etc.

O wierzchowcach to wiem :) Ale głównie tutaj o boja mi chodzi.

Opublikowano

Będzie możliwość kupienia konia bojowego w is ? Jeżeli tak to ile zł będzie kosztował ?

Nie. Tylko z misji.

weź wyjdź i nie wracaj

aw@ skąd bodzie

Losowo z mobów od 50 poziomu i z misji (na pewno są od 20 poziomu z misji).

ten pomysl to napisalem juz im 2 dni temu na pw :rolleyes:

czekamy na clienta :D

Co do tego pomysłu - nadal myślę, jak to zrobić i narazie nic mi nie przychodzi do głowy. Jednak chcę takie coś wprowadzić, więc kiedyś na pewno się to znajdzie w grze.

Witam.

Ja mam pare pytan :)

1.Czy jest wiecej metinow na mapach ?

2.Czy zostal zmniejszony czas respawnu metinow ?

3.Czy zostal zmniejszony czas respawnu bossow?

4.Jak czesto dropia te szkatulki z rekawice z ISu ?

Wedlug mnie te zmianki z najsilniejszych bossow to troche przesada, bo zeby chociazby zbic smoka to trzeba juz porzadnie byc wybonowanym. Nie mowie, ze w jeden dzies sie wybonowac, ale z grubsza w tydzien tak mniej wiecej hp, reg, jakies silne przeciwko itp...

1. Tak.

2. Nie.

3. Nie.

4. Szkatułki z rękawicą (z IS) dropią trochę lepiej, jednak tą samą rękawice można zdobyć z metinów. Jedyną różnicą jest to, że kupując z ISu, nie zajmujecie slotu na przedmiot specjalny, a także dotyczyć was będzie EXP PREMIUM w czasie eventów oraz parę innych przywilejów :)

Ze względu na problemy z klientem, udostępnimy wam go o 15. Przepraszamy, ale chcemy wszystko dopiąć na ostatni guzik, a wiadomo jak to jest :| Serwer jest już gotowy.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...