Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam wchodzić na ts3 administracja grozi DDOS'ami więc proszę uważać chciałem normalnie sb posiedzieć a ktoś puszcza famy gratuluję rozumu i jescze raz nie polecam takie dziecinne zachowanie ;).

Opublikowano

Nie polecam wchodzić na ts3 administracja grozi DDOS'ami więc proszę uważać chciałem normalnie sb posiedzieć a ktoś puszcza famy gratuluję rozumu i jescze raz nie polecam takie dziecinne zachowanie ;).

Oj grubasie... I tak nie odstraszysz graczy i nie przejdą na tą twoją zajebaną restię;d Administracja ci nie groziła tylko gracze, więc zamknij mordę :) Siedzę i słyszę.

z moich informacji wynika, że to ty chcesz ddosować Mortisa, także nie przekręcaj.

Serwer warty uwagi to już trzeba oczerniać nie? Płytka osobo, po co tu siedzisz?

aw@ jakich przedmiotów w is można się spodziewać?

61911764369359525958.png

Opublikowano

Oj grubasie... I tak nie odstraszysz graczy i nie przejdą na tą twoją zajebaną restię;d Administracja ci nie groziła tylko gracze, więc zamknij mordę :) Siedzę i słyszę.

z moich informacji wynika, że to ty chcesz ddosować Mortisa, także nie przekręcaj.

Serwer warty uwagi to już trzeba oczerniać nie? Płytka osobo, po co tu siedzisz?

aw@ jakich przedmiotów w is można się spodziewać?

Grubasa to szukaj tam po znajomych, to raz a 2 to zobacz mój 1 post tutaj a nie pisz głupot ;* ponieważ nie oczerniam zacznijmy od tego tylko piszę jak było i tyle :). Congównoria dawała mało haj$u wiec cza nowy serwer pod Haj$y pozdrawiam...

aw@ Za ile navicat bo na concordi tanio było i chciałbym skorzystać z usług :D

Opublikowano

Grubasa to szukaj tam po znajomych, to raz a 2 to zobacz mój 1 post tutaj a nie pisz głupot ;* ponieważ nie oczerniam zacznijmy od tego tylko piszę jak było i tyle :). Congównoria dawała mało haj$u wiec cza nowy serwer pod Haj$y pozdrawiam...

Zacznijmy od tego, że metin x-wordl dalej stoi i jest opłacany, a nie przynosi żadnego hajsu, także twoja teoria jest błędna :)

Co do grubasów to mam w znajomych, ale jakoś zbytnio się z nimi nie zadaje haha ;d

aw@ jeżeli ktoś nie ma configu w plikach serwera to polecam wrzucić z innego clienta - działa, sprawdzony sposób.

61911764369359525958.png

Opublikowano

Hahahahh, kto tu mówi o navi i rozdawaniu itemów.. xD

Juz się zgubiłem :( to w końcu da mi ktos takiego już oficjalnego clienta z skanem?

Masz na stronie głównej

http://www.mortis.pl/

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co z tego, skoro klient odpala i działa ;)

http://scr.hu/0rsu/a1o5x

Tak ja wiem że można wkleić config z innego clienta ale ty napisałeś to tak jakby ci to wisiało koło Ch*** ważne że działa ale kij że gracz będzie się męczył na małym okienku co nie ?

Opublikowano

A mnie jedna sprawa boli.

Dacie na start pierścień TP? Tak zaraz mnie zwyzywacie, ale to nie jest jakieś mega ułatwienie, a naprawdę trochę pomaga przy monotonni w grze ...

Opublikowano

Przy necie 10mb pobiera po 170 z kazdego mirroru - porażka

Pobieraj z mega, tam masz bez limitu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam ! Mam prośbę, czy jest możliwość wrzucenia jakiegoś Launchera ? Bo z moim łączem niestety do jutra tego nie pobiore. Z góry dziękuję.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Ma ktoś może plik config? Bo nie mogę roździałki zmienić :D

:)

mam już nie potrzeba.

btw. Dlaczego client tak długo się włącza?

Opublikowano

dziękuje za serwa , ktoś znajomy z innych serwów tam zawita ale na razie nie podam wam mojego nicka (mała tajemnica)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bardzo poprawnie zbudowane zdanie, gratuluje ...

Będzie ten pierścień TP na start? Czy jest jakoś do zdobycia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...