Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mógłbyś mi powiedzieć skąd wiesz, że serwer jest dopracowany i dobry team? Narazie to nie widać niczego oprócz tego że data wydania klienta jest przekładana któryś raz z kolei a tak postępują osoby, które nie wszystko dopracowały a na siłę wypuszczają serwer, nie zbyt rozumiem takie osoby jak Ty. Piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Co do serwer życzę powodzenia ale ludzi dużo nie będzie - robicie drugiego PLa z dodatkami i możecie mi wierzyć ludzie aż tak mocnych hardów nie lubią. Macie sporo udogodnień które się sprawdzą tylko i wyłącznie przy dużej ilości osób.

wyjdz i idz na serwer który masz w nicku , wczoraj padl i dzis znowu start od nowa ? będzie to samo ;)

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mógłbyś mi powiedzieć skąd wiesz, że serwer jest dopracowany i dobry team? Narazie to nie widać niczego oprócz tego że data wydania klienta jest przekładana któryś raz z kolei a tak postępują osoby, które nie wszystko dopracowały a na siłę wypuszczają serwer, nie zbyt rozumiem takie osoby jak Ty. Piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Co do serwer życzę powodzenia ale ludzi dużo nie będzie - robicie drugiego PLa z dodatkami i możecie mi wierzyć ludzie aż tak mocnych hardów nie lubią. Macie sporo udogodnień które się sprawdzą tylko i wyłącznie przy dużej ilości osób.

Wypierdalaj. ! chuja wiesz

z takim pomysłem i reklamą szykuje sie Hit Roku !

Opublikowano

Jesteś prorokiem typie ? Skąd wiesz że nie wbije tutaj na start 1,5k osób ? Bo co w zapowiedzi jest jedyne 80+ osób? Człowieku z choinki się urwałeś ?

Opublikowano

wyjdz i idz na serwer który masz w nicku , wczoraj padl i dzis znowu start od nowa ? będzie to samo ;)

Po pierwsze to masz chyba coś nie tak, bo "niby" serwer który mam w nicku nie miał jeszcze nigdy startu i nigdy nie było w ogóle zapowiedziane coś takiego. Po drugie każdy ma prawo wyrazić opinię w danym temacie jak się nie podoba zmień sobie forum albo stwórz własne i rozmawiaj sam ze sobą.

Opublikowano

Po pierwsze to masz chyba coś nie tak, bo "niby" serwer który mam w nicku nie miał jeszcze nigdy startu i nigdy nie było w ogóle zapowiedziane coś takiego. Po drugie każdy ma prawo wyrazić opinię w danym temacie jak się nie podoba zmień sobie forum albo stwórz własne i rozmawiaj sam ze sobą.

Pomylił się człowiek z tym na e który padł czy jak to, a Ty już z grubej rury, stonuj trochę ;)

Zapraszam na tsa serwerowego musi być was jak najwięcej!!

Czego tak naskakujesz, napisałem już. Serwer jest dobrze zrobiony bo po prostu mieliśmy styczność już z serwerami tychże osób. Jak masz jakiś problem wyjaśniaj to na pw a nie się wymądrzasz.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Koledzy co spamują tymi godzinami. Nie płaczcie tyle. Zróbcie kiedyś sami taki serwer to będziecie wiedzieli co znaczy dopracować szczegóły.

Jak klient będzie gotowy to dadzą linka. Po co mają dać dziurawego i nie dopracowanego.

imetin_logo.png

Opublikowano

Skąd wiem, widać po filmikach i prezentacji że jest dosyć dopracowany i wszystko jest zrobione

dobry team bo jestem na ts i od innych osób, słyszę ze da się dogadać z nimi i porozmawiać i pomagają, dobrze jest przekładany czas clienta

to jest nic porownianiu do twojego super ''syfu co może wystartuje '' zobaczymy twój start jak będzie heheh ^ ^

Client robią żeby nie było żadnego zbędnego bugu w nim, będziemy mieć czas pobrania tego clienta, ja ciebie nie rozumiem taką osobą którą jesteś

wchodzisz obrzucasz błotem ze serwer nie dopracowany itp, spojrz na twój serwer który może wystartuje kiedyś tam haha

powiedz który bedzie lepiej dopracowany

Prawdę mówisz serwer jest hard nie jest łatwy ale nie za Cieszki, jak mówisz że ten serwer jest kopią PL.a to chyba ty masz zero pojęcia o świecie metin2 serwerach dedykowanych

Jak dobrze wystartuję nie będzie żadnych strasznych bugów dobre reklamy, to będzie grało wiecej osob niż na 4fun ;)

pozdrawiam kończę z tobą dyskusje, idz najlepiej na twój kochany serwerek :)

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Jak tak samo ma wyglądać dodanie clienta jak włączenie serwera i jego gra czyli np. bugi itp. to chyba większość podziękuje za gre...

Opublikowano

Bez spiny chłopaki z tymi godzinami, to nie jest priorytetem w tej chwili żeby robić jakieś wąty o godziny, ważne żeby było zrobione jak trzeba ;)
Pytania ode mnie:
- drop broni 75 tylko z ripera?
- mapki w dt po relogu znikają czy zostają, tak jak to było kilka lat temu na PLu ?

Opublikowano

Jak tak samo ma wyglądać dodanie clienta jak włączenie serwera i jego gra czyli np. bugi itp. to chyba większość podziękuje za gre...

Jedyną osobą, którą mogę polecić do takich wróżb jest Pan Maciej. Więc proszę ^^ daj sobie siana bo nikt nie ma takiej mocy jak on.

Takie pytanko, jaka będzie kolorystyka forum, ciemne czy jasne? ^^

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dlaczego jak sie doladuje sms za 20 zł dostaje sie proporcjonalnie 2x wiecej SM niz za 10 zl? Zawsze jest tak ze dostaje sie troche wiecej

A w przelewach tak zrobiliscie

flashcs.jpg
Opublikowano
xxx

jest client!

Wchodzić XDDD

hahaha bardzo smieszne :DD

jak bedzie z tym clientem ? jak ktoś juz ma down. ponizej 100kb/s to juz na start nie wbije ..

Opublikowano

Info od admina na TS

Jeżeli pobierzesz clienta to nie da się go odpalić, jeśli serwer jest wyłączony. Także to nie żaden bug, żeby nie było :)

61911764369359525958.png

Opublikowano

hahaha bardzo smieszne :DD

jak bedzie z tym clientem ? jak ktoś juz ma down. ponizej 100kb/s to juz na start nie wbije ..

Tu macie clienta na ts dali :

xxx

ja juz mam pobranego tylko czekac na start ;)

xxx :)

xxx

DRUGI MIRROR DO POBRANIA:

xxx

Dodać mi skany do linków!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dodać mi skany do linków!

Skan dodany do pierwszego posta. Plik za duży na skanowanie online.

Link znajdziecie w pierwszym poście.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

ruszy dzis o 20 serwer?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...