Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortis

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient dopiero o 15? Już miał być o 10 później o 12 a teraz o 15? Żarty jakieś ?

Moglibyśmy udostępnić teraz, ale po co, skoro byście musieli pobierać łatki lub ściągać patcha?

Chcemy dać całego klienta naraz, byście nic nie kombinowali z plikami, tylko włączyli i grali.

Wiem, że tutaj daliśmy ciała, no ale proszę o chwile cierpliwości.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Moglibyśmy udostępnić teraz, ale po co, skoro byście musieli pobierać łatki lub ściągać patcha?

Chcemy dać całego klienta naraz, byście nic nie kombinowali z plikami, tylko włączyli i grali.

Wiem, że tutaj daliśmy ciała, no ale proszę o chwile cierpliwości.

Jak o 15 to nie zagram myslalem ze wstane i nastawie do sciagania, dzieki

571811439657432513510.png

Opublikowano

ile tu bedzie graczy gralo ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jak tutaj będzie grało poniżej 1000 osób to, to będzie bez sensu taki serwer musi mieć bardzo dużą liczę online bo będzie szkoda czasu na taki typu serwer gdzie wszystko będzie trudne do zdobycia.

Opublikowano

Witajcie!

Rejestracja została włączona. Zapraszamy do zakładania kont.

Wkrótce podamy link do gry.

Opublikowano

Najlepiej by bylo jak byscie dali teraz tego klienta teraz a nie czkali do 15, nie kazdy zdazy pobrac -,- a z łatka to juz kazdy sb poradzi

spokojnie, client będzie na pewno przed startem

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

bedzie 500 osob +? i o ktorej start ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

bedzie 500 osob +? i o ktorej start ?

reklama jest na YT, więc 500 to minimum

co do startu to

Planowany start: 25.01.2014 (Sobota) o 20:00

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

hmm okey a "planowany" nie jest na 100% ;>

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Zagram na pewno ponieważ

serwer jest dopracowany i dobry team, i przypomina mi starego dobrego fajnego metin2.pl starego

Roku.

jak będzie grało 500/700 to będzie najlepszy hard moim zdaniem, nie za łatwo nie za trudno

jak wam się nie podoba to idzcie na medium/4fun gdzie można zdobyć wszystko w 1 dzień, powiedzcie co to za zabawa i frajda ze zdobędziesz wszystko odrazu w 1 dzień

wystartujecie bez żadnych problemów ''dzisiaj'' to zagra duża ilość graczy

a jak będziecie robić '' resety , restarty off co 5min albo przekładanie terminu '' to ludzie uciekną bo nie będą czekać .

i zwie krzcie trochę drop zmianek i będzie miodzio frakcja, bo trochę widzę drop za mały jak na hard.

zagram i zapraszam !

mam pytanie podacie ts-a tego serwera?

pozdrawiam

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Zagram na pewno ponieważ

serwer jest dopracowany i dobry team, i przypomina mi starego dobrego fajnego metin2.pl starego

Roku.

jak będzie grało 500/700 to będzie najlepszy hard moim zdaniem, nie za łatwo nie za trudno

jak wam się nie podoba to idzcie na medium/4fun gdzie można zdobyć wszystko w 1 dzień, powiedzcie co to za zabawa i frajda ze zdobędziesz wszystko odrazu w 1 dzień

a jak będziecie robić '' resety , restarty off co 5min albo przekładanie terminu '' to ludzie uciekną bo nie będą czekać .

i zwie krzcie trochę drop zmianek i będzie miodzio frakcja, bo trochę widzę drop za mały jak na hard.

zagram i zapraszam !

pozdrawiam

Dzięki za słowa otuchy i liczę, że zobaczymy się na serwerze :)

Nie będzie przekładania terminów ani restartów. Postaraliśmy się dopracować wszystko (niestety, poza klientem:P).

TS3 podany na początku prezentacji - ts.mortis.pl,

Możecie prosić mnie i moderatorów o zakładanie kanałów gildii :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie zwiększajcie żadnego dropu zmianek. nwet pomniejszcie. hard to hard.

Dobre bony muszą być w cenie, a nie każdy zaraz będzie śmigał w perfect eq.

imetin_logo.png

Opublikowano

Zagram na pewno ponieważ

Roku.

zagram i zapraszam !

pozdrawiam

A mógłbyś mi powiedzieć skąd wiesz, że serwer jest dopracowany i dobry team? Narazie to nie widać niczego oprócz tego że data wydania klienta jest przekładana któryś raz z kolei a tak postępują osoby, które nie wszystko dopracowały a na siłę wypuszczają serwer, nie zbyt rozumiem takie osoby jak Ty. Piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Co do serwer życzę powodzenia ale ludzi dużo nie będzie - robicie drugiego PLa z dodatkami i możecie mi wierzyć ludzie aż tak mocnych hardów nie lubią. Macie sporo udogodnień które się sprawdzą tylko i wyłącznie przy dużej ilości osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...