Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja olewka :) Miałem obiecane nagrody za bete oraz za kalendarz który jest na stronie (ja wymyśliłem) i kupa :)

Kto powiedział, że bedziesz miał nagrodę? byłeś w temacie ? zapraszam na pw na forum do HA :).

svhost to aplikacja windowsowa służąca do aktualizacji systemu więc nie pierdziel głupot.

Plik został po prostu zarażony.

@ Michał, mógłbym się dowiedzieć jak stoisz z reklamą?

narazie na takiej zasadzie, że

POSZUKUJEMY YOUTUBERÓW, KTÓRZY CHCĄ KRĘCIĆ ODCINKI W ZAMIAN ZA WYNAGRODZENIE :). Myślę nad reklamą, ale na razie ważniejsze jest aby odbugować cały serwer!

sygna1.png
  • Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Dla debili ktorzy nie maja mozgu ! NAM CHODZI O KLIENTA KTORY BYL WCZESNIEJ JELOPY UPOSLEDZONE, NIE O TEGO CO JEST TERAZ, WIEC LASKAWIE ZAMKNIJCIE MORDY, JEZELI NIE WIECIE O CO CHODZI.

I nikt nie chce zepsuc reputki serwera, ona sama sie zepsula przez to, ze Admini nie posiadaja pewnej rzeczy, ktora jest MOZG.

Opublikowano

Prezentacja już dawno powinna zostać zamknięta ze względu na STAREGO clienta w którym był backdoor.

Beka z tego że tak nieudolnie to robili.

Wiadomo każdy chce mieć coś z czego by się wysługiwał przy niszczeniu innych. Np. Mieliście backdoora i macie zje*any IS :D

Mimo że nie gram nie zabrania mi regulamin wypowiadania się na temat tak dennego serwera i jego administracji :)

A tu powtórzę :)

prawdziłem pierw IS i je*łem bardzo :D

Wy pisaliście że serwer nie będzie nigdy pod IS, a co tam zauważyłem? Auto poty po 500 sm gdzie 500 sm macie za 10 ZŁOTY PRZELEWEM a SMS 12 zł macie 600 sm.

I to tylko jedna auto potka :)

Dalej drążymy temat IS, przepy w IS - Porażkaaaaaa, rozumiem do dungeonów ale nie do expowisk gdzie w grze na pewno super to one nie dropią.

Przejdźmy do kuponów SM :)

Mamy kupony o wartościach:

1600 SM

1250 SM

100 SM

50 SM

Gdzie ceny są następujące

1605 SM

1255 SM

105 SM

55 SM

Na każdym NORMALNYM serwerze nawet jeśli jest TROCHĘ pod IS administrator nie podjąłby się takiego świństwa by sępić dodatkowy przelew/sms by sprzedać kupon wart 30 zł za wartość większą niż dostaje się SM za tą kwotę.

Lećmy do kostiumów.

Co takiego w sobie mają że również jego koszt dochodzi co 30 zł?

Ładnie wyglądają? Ohh. No tak bo wygląd w GRZE ważny i trzeba dać do is kostium za 30 zł :)

Bez ulepszaczy w IS by się nie obeszło więc również dali. Nie napalajcie się. Koszt JEDNEGO ULEPKA WYNOSI 3zł - Niby nie dużo, ale jeśli potrzebujesz 5 a w grze jest znikoma szansa na drop takowego ulepka bo np. jest na najlepsze EQ no to cóż.

Tak tak rozumiem, gracze nie muszą wydawać na IS, ale sam fakt że ludzie chcą mieć trochę łatwiej albo sprzedawać SM i dostawać ulepki, yang itd jest taki że IS to wasz największy błąd.

Dodaliście itemy z kości smoka itd. Koszt itemka wynosi 200 SM, a szkatułki z takim itemem 300 SM, jaki w tym sens? Myślę że żaden.

Nawet petardę potrafiliście władować do IS:

Jedna sztuka ognistej petardy - tej co daje % na omdlenie to 100 SM - Mamy 2 sztuki za 3 zł :)

Fryzury po 6 zł - dobra można wybaczyć, ale za to by kupić fryzurkę przelewem musisz dać 10 zł. Sens? Żaden.

Co do gry, również nie ma się czym zachwycać.

Zapowiadał się na jeden z lepszych EASY a wyszedł CH*JOWY MEDIUM.

Ogólnie rzecz ujmując serwera nie polecam.

Opublikowano

Również podepnę się pod to, że tamten klient lekko mówiąc rozjebał mi parę aplikacji, powiem tu o 1 z... no właśnie.

Gdy wyjdę z gg (zakończę po prostu) to nie mogę od nowa włączyć, muszę przeinstalowywać, o reszcie się nie wypowiem, i nie wiem dlaczego autor nadal perma nie dostał a prezka jeszcze jest, nie pozdrawiam jak i nie polecam a wręcz odradzam gdy tutaj.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Zdałby się większy drop z metków 85/90 i większy resp, ponieważ ubić tego metka samemu to wyczyn -.-

tam gadasz, pomyślimy aby dać ich więcej, bo sporo osób czeka na metki.

POSZUKUJEMY YOUTUBERÓW / REKLAMIARZY !!!! PW

sygna1.png
Opublikowano

Ty chcesz jeszcze ten.syf reklamować ?

Serwer pod is i zawirusowany.

Polecam wezwać pomoc informatyka bo format nie pomoże. Bo mi nie pomógł.

A i serwer zgłoszony na policje.

Opublikowano

format nie pomógł ? :D nHAHAHAHAHAHAHAHA , ja pier#$%^ chłopie Ty nie wiesz co Ty gadasz :). NA POLICJE ? XDDDDDD ok.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA SERWER, JUZ JUTRO ZOSTANA POPRAWIONE OSTATNIE BUGI I GRA BEDZIE PRZYJEMNIEJSZA ! W TYM TYGODNIU DODAMY NOWE QUESTY :)

sygna1.png
Opublikowano

NO serwer ma prawo byc zgloszony do wladz , Takie cos podglega KK jest to rownoznaczne z powielaniem i rozpowszechnianiem danych osobistych , niemowie juz o kradziezach , pare artykułow na wasz serwer by sie znalazlo ale chyba nikomu sie nie chce

Opublikowano

Tak samo jak mnie zgłaszałeś na policje za niby jakieś ataki, weź sie człowieku mocno pierdolnij w głowe, okej?

1390305976-U336505.png

Opublikowano

NO serwer ma prawo byc zgloszony do wladz , Takie cos podglega KK jest to rownoznaczne z powielaniem i rozpowszechnianiem danych osobistych , niemowie juz o kradziezach , pare artykułow na wasz serwer by sie znalazlo ale chyba nikomu sie nie chce

Naucz się pisac ;) to zgloś i zobacz co z tego wyjdzie. Serwer już jest w porządku i jutro poprawki maja być
Opublikowano

Client ma trojana , zgadzam się z innymi użytkownikami miałem staszne problemy z komputerem oraz mam też problem z usunięciem tego trojana.

streszczenie

Program, który w tajemnicy i złośliwie integruje się do programu lub danych plików . Rozprzestrzenia się poprzez włączenie się do wielu plików przy każdym uruchomieniu programu jest uruchamiany.

Szczegóły techniczne

Wirus : W32/Ramnit.N jest rozprowadzany w zainfekowanym EXE , DLL i pliki HTML , ale może być również dystrybuowane poprzez dysków wymiennych .

Po aktywnym ,wirus infekuje plik EXE , DLL i plików HTML znajdujących się na komputerze . Będzie również spadek szkodliwy plik , który próbuje połączyć się i pobrać inne pliki z serwera zdalnego .

SS : http://oi42.tinypic.com/2bw21u.jpg
SKAN SS : https://www.virustotal.com/pl/file/72c21e5bc9d057b3545d4a0dbee6e307aef1e801e0134bfbea431cefa442eec8/analysis/1390166101/

Opublikowano

Client ma trojana , zgadzam się z innymi użytkownikami miałem staszne problemy z komputerem oraz mam też problem z usunięciem tego trojana.

streszczenie

Program, który w tajemnicy i złośliwie integruje się do programu lub danych plików . Rozprzestrzenia się poprzez włączenie się do wielu plików przy każdym uruchomieniu programu jest uruchamiany.

Szczegóły techniczne

Wirus : W32/Ramnit.N jest rozprowadzany w zainfekowanym EXE , DLL i pliki HTML , ale może być również dystrybuowane poprzez dysków wymiennych .

Po aktywnym ,wirus infekuje plik EXE , DLL i plików HTML znajdujących się na komputerze . Będzie również spadek szkodliwy plik , który próbuje połączyć się i pobrać inne pliki z serwera zdalnego .

SS : http://oi42.tinypic.com/2bw21u.jpg

SKAN SS : https://www.virustotal.com/pl/file/72c21e5bc9d057b3545d4a0dbee6e307aef1e801e0134bfbea431cefa442eec8/analysis/1390166101/

"Gówno wiem, ale się wypowiem"

Opublikowano

Wiecie tak na prawdę tyle co znajdziecie w Google. Trochę to śmieszne bo tak na prawdę nie macie pojęcia co to jest. Mimo iż macie nowe systemy każdy z Was na 100% używa pirackich programów i oczywiście jeżeli chcecie z nich w pełni korzystać używacie do aktywacji cracka co jest niczym innym jak wirusem. Tego zapewne też większość z Was nie wiedziała. Mam każdą wersję klienta którego Wy pobraliście nawet tego "zawirusowanego" i żaden z 5 antywirów nie wykrył nic jak do tej pory. Zadbajcie lepiej o swój system. Wystarczył jeden błąd w którymś z wpisów i wirus którego mieliście od dawna na komputerze uaktywnił się. Jak już tak wierzycie w regułki szperajcie w google. Wiecie tyle co zjecie niestety...

sygna1.png
Opublikowano

udało się usunąć Trojana uff... , co do pana 2@ up dowody że to client ;) ?

już wszystko chodzi płynniej nawet komp się uspokoił i chodzi cichutko wszystko działa nie muli.

Dodam od siebię że z waszego "starego clienta" po uruchomieniu całyczas wracały wymienione wyżej Wirusy , nie wiem jak jest z "Nowym"
to nie jest info z google , po prostu przy końcowym skanowaniu wszystko mi pisze co jak działa , w jakich plikach się znajdowało bądź co zainfekowało plik.

SS : http://oi39.tinypic.com/nnjxwh.jpg
SKAN SS : https://www.virustotal.com/pl/file/bee2e8a5daae34fd87278c090507d9007922d3dccec709d9ac3502f745c9e25e/analysis/1390167804/

Opublikowano

HeHe, śmieszne w kliencie Trojan :) przed upaniem klienta zawsze się go skanuje a nie ze potem naście osób m problemy z komputerem ..

zawszę możesz zeskanować co innego z taką samą nazwą i podłożyć co innego z podobną nazwą użyj mózgu ;)

Opublikowano

Również podepnę się pod to, że tamten klient lekko mówiąc rozjebał mi parę aplikacji, powiem tu o 1 z... no właśnie.

Gdy wyjdę z gg (zakończę po prostu) to nie mogę od nowa włączyć, muszę przeinstalowywać, o reszcie się nie wypowiem, i nie wiem dlaczego autor nadal perma nie dostał a prezka jeszcze jest, nie pozdrawiam jak i nie polecam a wręcz odradzam gdy tutaj.

SS : http://oi42.tinypic.com/1htana.jpg

SKAN SS : https://www.virustotal.com/pl/file/1c52571fef6cad9428d5c08823d40df5f856ad9b33b1e6db187ce4cbed5bcd43/analysis/1390169309/

Przypadek ? , nie sądze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...