Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz prowadzić ze mną dyskusję zapatrz się w słownik.

I to nie jest wymyślone, bo potwierdzi Ci to 70% ludzi.

PS. Dopiero wykryło 6 zagrożeń a przeskanowanych 1k plików, widzimy się potem.

Pierdolisz glupoty juz ktorys dzien i twoich pierdol nie potwierdzi wiecej jak 5% ludzi chcesz wplynac tylko na zla opinie serwera smieciu co ci nie wychodzi bo gra okolo 500 osob kazdy skanowal clienta platnym/darmowy anty wirusem i nic nie wykrylo xD dziwne w huj ale ty i tak bedziesz w kolko wyskakiwal z jakim nowym wirusem :>

sygna1.png

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdolisz glupoty juz ktorys dzien i twoich pierdol nie potwierdzi wiecej jak 5% ludzi chcesz wplynac tylko na zla opinie serwera smieciu co ci nie wychodzi bo gra okolo 500 osob kazdy skanowal clienta platnym/darmowy anty wirusem i nic nie wykrylo xD dziwne w huj ale ty i tak bedziesz w kolko wyskakiwal z jakim nowym wirusem :>

chuj* jak już, i w tej prezce wypowiadam się pierwszy raz, daj mi dowód gdzie pisałem wcześniej o tym.

ps. polecam skanować dr. web, 30 minut i ok 11 wirusów. tylko zróbcie potem restart komputera.

nie polecam serwera!:-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano
Jeefo nie rozprzestrzenia się automatycznie. Przenoszą go zainfekowane pliki wykonywalne, które mogą być zapisywane na płytach CD-ROM, dyskietkach i innych nośnikach danych, a także udostępniane i przesyłane za pomocą sieci lokalnej i Internetu (e-mail, FTP, WWW, P2P).

Objawy i działanie

Jeefo jest trudny do rozpoznania, ponieważ nie informuje o infekcji w żaden widoczny sposób.

Jeefo wywołuje następujące skutki:

Infekuje pliki PE.
Zwiększa wielkość pliku o rozmiary własnego kodu.
Szyfruje infekowane przez siebie pliki.
Podczas pierwszej aktywacji Jeefo tworzy plik SVCHOST.EXE w katalogu Windows. Plik zawiera kod wirusa.

Jeefo tworzy wpis w Rejestrze systemów Windows Me/98/95:

HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ RunServices
Power Manager = %windir%\ svchost.exe
W ten sposób zapewnia sobie automatyczne uruchamianie wraz z systemem operacyjnym.

Atakując Windows 2003/XP/2000/NT, Jeefo działa jako usługa Windows o nazwie PowerManager. Jest ona uruchamiana wraz z systemem.

Działanie Jeefo przebiega zgodnie z przedstawionym poniżej schematem:

Po uruchomieniu zapisuje się w pamięci operacyjnej.
Infekuje wszystkie pliki PE uruchamiane na zainfekowanym komputerze, dopisując swój kod.
Rozmiar pliku po infekcji zwiększa się o 36,352 B. Szkodnik szyfruje zainfekowany plik.
Po uruchomieniu zainfekowanego pliku, jest on rozszyfrowany i leczony.

tyle w temacie ludzie uciekajcie stad

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano
Jeefo nie rozprzestrzenia się automatycznie. Przenoszą go zainfekowane pliki wykonywalne, które mogą być zapisywane na płytach CD-ROM, dyskietkach i innych nośnikach danych, a także udostępniane i przesyłane za pomocą sieci lokalnej i Internetu (e-mail, FTP, WWW, P2P).

Objawy i działanie

Jeefo jest trudny do rozpoznania, ponieważ nie informuje o infekcji w żaden widoczny sposób.

Jeefo wywołuje następujące skutki:

Infekuje pliki PE.
Zwiększa wielkość pliku o rozmiary własnego kodu.
Szyfruje infekowane przez siebie pliki.
Podczas pierwszej aktywacji Jeefo tworzy plik SVCHOST.EXE w katalogu Windows. Plik zawiera kod wirusa.

Jeefo tworzy wpis w Rejestrze systemów Windows Me/98/95:

HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ RunServices
Power Manager = %windir%\ svchost.exe
W ten sposób zapewnia sobie automatyczne uruchamianie wraz z systemem operacyjnym.

Atakując Windows 2003/XP/2000/NT, Jeefo działa jako usługa Windows o nazwie PowerManager. Jest ona uruchamiana wraz z systemem.

Działanie Jeefo przebiega zgodnie z przedstawionym poniżej schematem:

Po uruchomieniu zapisuje się w pamięci operacyjnej.
Infekuje wszystkie pliki PE uruchamiane na zainfekowanym komputerze, dopisując swój kod.
Rozmiar pliku po infekcji zwiększa się o 36,352 B. Szkodnik szyfruje zainfekowany plik.
Po uruchomieniu zainfekowanego pliku, jest on rozszyfrowany i leczony.

tyle w temacie ludzie uciekajcie stad

NIC NIE MA IDIOTO W TYM CLIENCIE>....

Zmieninice czas respu metka w red lesie ?

Opublikowano

Nie Polecam , od hu*a wirusow... tylko koledzy tego calego [HA] wciskaja bajki ,ze ich klient jest czysty. Wystarczy zerknac na poczatek i popatrzyc ilu osobom spieprzyli komputer... ( nie ktorzy nawet wlaczyc nie moga). Zglaszajcie do bolu o spam'ie, tylko nwm po jaki hu*j ludziom niszczycie komputery, procz tego chyba terazniejszy klient juz nie posiada tego keyllogera ? Teraz kazdy kto pobral ten badziew niech sprawdzi stan konta jesli logowal sie przez kompa do banku! Dziwi mnie to jakim sposobem wasza smieszna prezentacja tego go*wna do wykradania hasel i niszczenia komputerow stoi jeszcze na MPC. Nie pozdrawiam

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Nowy klient jest czysty można ściągać ja osobiście mam klienta z bety i też czysty.

Serwer dobry do gry ale jak dla mnie zwątpiłem bo miałem nadzieję że to będzie typowy easy a tu jakieś medium czy ch*j wie jeszcze....;/

Opublikowano

@UP

PIER$%^ PIER%^& ja posłucham, terraz nie mamy wgl wirusów.

W NOCY PRZERWA TECHNICZNA (15MINUT)

Tak teraz, a resztę miej w 4 literach, jak dostaniecie jakiekolwiek łatki to skanujcie 248724 razy:-)

To jest już żałosne...przynajmniej mam nauczkę na następny raz, żeby nie pobierać takiego gówna za przeproszeniem.

Wmawiajcie sobie dalej że nic nie ma, jak wam zacznie znikać hajs z banku to w końcu przejrzycie na oczy.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

i jak jest na serwie ? :) nadal is rzadzi? WH i jazda ? :D
nadal brak autopotow ? zbugowane pieczeci ? drop przepustek marny ? :)
i bony masakryczne ? :)

jesli nadal tak jest to nie polecam serwa ;)

Opublikowano

@UP

PIER$%^ PIER%^& ja posłucham, terraz nie mamy wgl wirusów.

W NOCY PRZERWA TECHNICZNA (15MINUT)

Kurwa a poprzedni? co maja zrobic ludzie ktorzy pobrali poprzedni w z wirusami? uzywaj czasami mózgu.

Opublikowano

Nie polecam...

Mówicie że nowy client czysty?

Wykupcie sobie płatnego Kasperskiego po przeskanowaniu całego nowego clienta wykryło mi 17 wirusów.

Pozdrawiam...

Prezka powinna już być w koszu.

Sygna.png

Opublikowano

Kurwa a poprzedni? co maja zrobic ludzie ktorzy pobrali poprzedni w z wirusami? uzywaj czasami mózgu.

Dodam też, że tworzy się wirus który czasami blokuje niektóre domeny, np. dzisiaj jak skanowałem komputer i próbowałem wejść na jakąkolwiek stronę o dziwo wygasła, a internet działał. Po restarcie komputera (5 min.. z czego włącza się ok. 50 sek) musiałem dokładnie resetować router. Ale strony i tak wolno nadal chodzą (jestem świeżo po formacie) a gg jak nie działało tak nie działa, jestem ciekawy jak inne aplikacje, jeśli stracę tak photoshopa to się tak bawić nie będę, bo wypuszczacie klienta zawirusowanego jak nie wiem, i resztę macie w 4 literach. Nie pozdrawiam.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki wirus i tyle w temacie !

Nie polecam.

Pokaż by mi chociaż jednego wirusa jaki się znajduje na serwerze, chyba, że jesteś chory i zarażasz ;/.

DZISIAJ W NOCY ODBĘDZIE SIĘ PRZERWA TECHNICZNA (10MINUT)

sygna1.png
Opublikowano

A ja polecam serwer jest fajny, ciekawy. Zachęcam do gry wszystko co potrzeba znajduje się na Alien2:)

A Wy co mówicie smuty ze w cliencie jest wirus polecam kupić "maść na ból dupy" bo żadnego wirusa nie ma a jak chcecie odstraszyć osoby które chciały by zagrać to nie uda Wam się to nobki <3

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki wirus i tyle w temacie !

Nie polecam.

Wbiłeś im na maszynę i przebadałeś całe FreeBSD 9.0-RELEASE 64-bit?

Szczerzę wątpię więc daruj sobie posty bo latasz i niby zawsze masz "potwierdzone info" które jest wzięte z dupy.

Client był zawirusowany Ramnitem i każdy o tym wie ale potem został zmieniony na inny.

Michał by mógł wyjawić kto niby wpuścił wirusa do clienta ponieważ napisał, że ktoś przed udostępnieniem to zrobił (jakiś wróg)

Więc mam dwa pytania do administratora:

1. Kto dokładnie wpuścił tego wirusa do pierwszego clienta który został udostępniony?

2. Czemu administrator serwera dał ingerować w clienta lub brał jakieś pliki od swojego wroga?

0LsM05U.png

Opublikowano

nie ma co jak ktos jest glupi i nie ma pewnej wiedzy to nie zrozumie pewnych rzeczy i bedzie dalej uwazal swoje za prawde pamietajcie niektorzy was ostrzegali co wy zrobicie to wasza sprawa tylko jak wam kompy padna miejcie pretensje tylko i wylacznie do waszej wlasnej glupoty!

aha zainwestujcie w antywir bo z tego co widze 80% go nie posiada i nie wie co to jest dlatego mowicie ze nie macie wirusow a reszta czyli 20% ma jakies darmowe gowno

70zl to nie duzo

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

H.uj nie serwer gracz o nicku OKOCIMM wgl nie byl w rankingu

a teraz juz nagle top 1 160 lvl...

jebac administracje i ten serwer... tyle w temacie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Beka to jest z was placzki pd z is, i pd z lasu +puste spoty na nowych mapkach i mozesz robic co chcesz ;> Co do wirusow to cwele z konkurencji znalazly sobie nowy sposob na hejtowanie w temacie i odstraszania graczy od gry;>

sygna1.png

Opublikowano

Beka to jest z was placzki pd z is, i pd z lasu +puste spoty na nowych mapkach i mozesz robic co chcesz ;> Co do wirusow to cwele z konkurencji znalazly sobie nowy sposob na hejtowanie w temacie i odstraszania graczy od gry;>

Beka z nas? haha topka tez jechala na isie- a on rano nawet nie mial 120 lvla a to juz ma 160? wiec?

impossible

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Szkole konczylem jak ty do podstawowki chodziles xD co to za problem wbic 160lv od rana to jest serwer easy jak nie potrafisz grac to chociaz nie oczerniaj innych i sie nie udzielaj smieszne polaczki z was.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...