Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ci co przez nas ucierpieli niech przeskanują dobrym antywirem komputer i po wszystkim.

Najlepiej niech przeskanują komputer Dr web cure it.

dostałem otl od 2 graczy, nie znalazłem w nim Jeefo. sam pobiorę na jakiegoś vpsa wasz klient i zobaczę czy na 100% nie macie tam jakiegoś syfu.

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dostałem otl od 2 graczy, nie znalazłem w nim Jeefo. sam pobiorę na jakiegoś vpsa wasz klient i zobaczę czy na 100% nie macie tam jakiegoś syfu.

Proszę bardzo pobierz najlepiej jak najszybciej i napisz tutaj ;).

sygna1.png
Opublikowano

Chlopie bym ci podeslal all ,ale jak przez te hu*jostwo wszystko mi sie blokowalo i nic po za formatem nie dalo sie zrobic. Chwile sie zastanowilem czy pobieralem cos procz ich klienta i nic mi do glowy nie przyszlo, ale se mysle kur*wa nie mozliwe zeby jakis parol specjalnie wjebal jakis syf. Jak juz wgralem czysciutkiego win 7 i sterowniki z plytki to pobralem kolejny raz ich klienta ,po czym komputer totalnie swira dostal blad za blendem, blokowanie wszystkiego po kolei. Dzwonie do kolegi pytam czy juz gra, a on na to ze ich rozj*ebie ,bo kompa nie moze wlaczyc... nawet formata nie moze zrobic. Zaniosl do naprawy i dysk twardy do wymiany poszedl ;).

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Macie niezle przejeba*e jak ktoś to zglosi w odpowiednie miejsce.

Opublikowano

Ja już swoje napisałem, nigdy więcej nikomu nie dam aby uploadował clienta.

Już dzisiaj o godzinie 20:30 odbędzie się ZUO. Mapa zostanie podana na 10 min przed startem. Zapraszamy!

sygna1.png
Opublikowano

Spokojnie o to sie martwic dlugo nie beda. Czekam az wiecej osob sie zglosi do mnie na rozmowe i kazdy sie uda w swojej miejscowosci do prokuratury z wnioskiem odpowiednim. Jak na razie mam szesciu graczy ktorzy poniesli koszta naprawy komputera po przez ich klienta. Kontaktujemy sie na ts odnosnie tej sprawy na bierzaco. Paragony plus rachunek ze szczegolami wymienionego sprzetu w komputerach zostawiamy na dodatkowy dowod. Posiadamy rowniez pendrive z tym kurestwe*m zarazonym. Jesli ktos jeszcze chetny by panowie poniesli konsekwencje swojego czynu i zwrocili koszta naprawy, prosze na PW

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

No i co im zrobią? Nie kazali im tego ściągać...

Piszę już po raz 3, ZROBICIE COŚ Z TYMI BONAMI?

Opublikowano

No i co im zrobią? Nie kazali im tego ściągać...

Piszę już po raz 3, ZROBICIE COŚ Z TYMI BONAMI?

A im nie kazali wsadzać wirusa do clienta.

Ja już swoje napisałem, nigdy więcej nikomu nie dam aby uploadował clienta.

Już dzisiaj o godzinie 20:30 odbędzie się ZUO. Mapa zostanie podana na 10 min przed startem. Zapraszamy!

I tak juz za pozno trzeba bylo myslec wczesniej.

Opublikowano

Tak jak @up

Bony chociaż wyj*bcie te 13% zostawcie 10/15% zawsze coś ;)

Dobry pomysł :).

@UP

DAJEMY Z SIEBIE WSZYSTKO, ABY CHOCIAŻ TROCHĘ NAPRAWIĆ SYTUACJĘ.

sygna1.png
Opublikowano

Napisane mieliście kur.wa "macie pobrać klienta" ? Nie ! Teraz wielki płacz i pier.dolenie o szopenie że zgłosicie to do odp. miejsc. Gówno mogą im zrobić ! Pobierane było na własną odpowiedzialność. Po 2 nie wrzucał tego klienta i wirusa technik tylko inna osoba która mogła celowo to zrobić.

Macie problem, czasami lepiej zainwestować w lepszego antywirusa i patrzeć na to co się ściąga. Aż łeb boli o patrzenia na te wasze " zgłosimy to na policję " idź idź, jeszcze tobie karę wpierd.olą za to że ściągasz programy a nie kupujesz.

Opublikowano

Płaczecie o backdoora i inne syfy w cliencie.

Zgłosicie to że ktoś podesłał Wam zawirusowany plik, a wyjdzie na to że serwer metin2 jest nielegalny no i?

Tak czy siak nic im nie zrobią pewnie, a te pisania to tylko pisania.

Nie potrzebny był format czy co innego, sam miałem to na kompie i sobie poradziłem.

Poza tym co było w cliencie pewnie mieliście 10 tys. innych wirusów czy innych syfów, a darmowy kaspersky czy inny antywir Wam zbytnio nie pomoże.

Co do serwera już napisałem że za drogo tu macie, oczywiście nikt nie karze kupować, ale sam fakt AUTOPOTY w IS to już śmiech :D

Ogarnijcie się, ale po tej akcji wiele osób już nie będzie ufało Wam, zapamiętają co zrobiliście i pewnie zapamiętają serwer, więc jak będziecie startowali nawet na nowo pod nowym szyldem ale na tych samych plikach to nic Wam to nie da :)

Nie polecam, lecz życzę powodzenia.

Opublikowano

Napisane mieliście kur.wa "macie pobrać klienta" ? Nie ! Teraz wielki płacz i pier.dolenie o szopenie że zgłosicie to do odp. miejsc. Gówno mogą im zrobić ! Pobierane było na własną odpowiedzialność. Po 2 nie wrzucał tego klienta i wirusa technik tylko inna osoba która mogła celowo to zrobić.

Macie problem, czasami lepiej zainwestować w lepszego antywirusa i patrzeć na to co się ściąga. Aż łeb boli o patrzenia na te wasze " zgłosimy to na policję " idź idź, jeszcze tobie karę wpierd.olą za to że ściągasz programy a nie kupujesz.

I bardzo dobrze gadasz!

@UP

To zróbcie tak, bo żeby wbić perfect bony to śmiech na sali...

Opublikowano

@UP

Dajesz z siebie wszystko piszac "przepraszam"? myslisz ze od tego wszystkim zaczna normalnie chodzic komputer?

Kurwa nie pierdol no wlasnie server pryw jest nielegalny wiec moga miec problem :) to ze ty akurat tego clienta nie pobrales to cwaniak, postaw sie w sytuacji innych.

Opublikowano

Ale o co wam chodzi? "gdzieś było napisane by ściągać?" no nie.. A musi? Skoro pobrał i miał wirusa przez co musiał ponieść koszta naprawy czy wymiany itd. To może iść z tym na policje.. Ktoś udostępnił pliki które można pobierać, a więc to nie jest tak, że musi być olbrzymia strzałka z napisem "pobierz mnie" by dopiero mógł iść na policję..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Gdzie wy niby macie tego wirusa?

mi go nie wykrylo

a jak jest to co ten wirus robi?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Gdzie wy niby macie tego wirusa?

mi go nie wykrylo

a jak jest to co ten wirus robi?

Może ci zjeb** komputer .

Top:

Ile było już startów tego serwera i za każdym razem coś nie tak .

Weście róbcie serwer długo a ,żeby był pewny a nie tak jak teraz jest :3

Opublikowano

Ale o co wam chodzi? "gdzieś było napisane by ściągać?" no nie.. A musi? Skoro pobrał i miał wirusa przez co musiał ponieść koszta naprawy czy wymiany itd. To może iść z tym na policje.. Ktoś udostępnił pliki które można pobierać, a więc to nie jest tak, że musi być olbrzymia strzałka z napisem "pobierz mnie" by dopiero mógł iść na policję..

Japierdole czlowieku pobral, bo chcial zagrac na serverze ty wgl kurwa myslisz? a im kazali wsadzic tego wirusa? jakbys sam mial ten problem, to bys marudzil.

Opublikowano

Admi, dajecie ze siebie wszystko ok rozumiem to. Ale jeźeli chcesz by serwer stał i się utrzymał to najlepiej zamknij go i ogarnij. 500 osób w godzinach szczytu co to jest.. I nie widać by przybywało każdy od 128 dostaje lvl w sekund 5 za metina.. Głównie to naprawcie cofka reset uj już wie co ale coś zrób!! A potem go otwórz bo bugi to bugami reszte pierdot można spokojnie stopniowo ogarnąc. Ale ludzie grają wciąż Ci sami a w dodtaku już zaczynają co po nie którzy odchodzić!

Opublikowano

Japierdole czlowieku pobral, bo chcial zagrac na serverze ty wgl kurwa myslisz? a im kazali wsadzic tego wirusa? jakbys sam mial ten problem, to bys marudzil.

No akurat w moim poście byłem po waszej stronie więc...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...