Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

od dłuższego czasu widzę, że siedzisz w temacie i piszesz nie wiadomo co. co do bugowania jakbyś siedział na forum to byś wiedział.

od dluzszego czasu siedze w temacie bo tu gram i fajny serwer ale powiedz mi czemu nic z wh nie robicie jak co 2 osoba na wh gra i pisza na wolaju i nic nie sprawdzacie ? Druga sprawa mowisz ze pisze nie wiadomo co a na forum waszym jest nawet temat o bugowaniu , Wybacz ze siedze na tym forum wiecej niz na waszym i nie wiem co jest grane dlatego tu mi wyjasniaj

Ja osobiście serwera nie polecam ze względu na to że 80% graczy gra na WH i dziwicie się że luda ubywa z czasem .

Wybór należy do was czy grać czy nie.

No dokladnie tyle graczy na wh az w oczy idzie jak sie expi to jest masakra , pisze do kolesia wylacz wh a ten pisze ze wszyscy graja i nawet nie banuja to moze grac na wh

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Wczoraj za wh zbanowaliśmy z 15 osób i nadal to robimy, tylko ja nie bede siedzial na serwerze teraz i banował bo wole poprawić bugi, a później zacząć tępić cheaty a GM mają prace / szkołę , wrócą to będą dalej robić to co wczoraj.

sygna1.png
Opublikowano

Serwer lipny w ch.. znudził się po jakiś pięciu innych serwach bazowanych na tym samym między innymi Tuor i alien poprzedni :)

Dużo ludzi na wh ,w cliencie wykryło mi10 wirusów rambid coś takiego^^

@AW Czy z generała w av2 dropne 6/7b?

Opublikowano

Serwer lipny w ch.. znudził się po jakiś pięciu innych serwach bazowanych na tym samym między innymi Tuor i alien poprzedni :)

Dużo ludzi na wh ,w cliencie wykryło mi10 wirusów rambid coś takiego^^

@AW Czy z generała w av2 dropne 6/7b?

UP W TYM CLIENCIE NIE MOZLIWE, ZE CI COŚ WYKRYŁO. Moze dropnąć, do końca tego tygodnia dodamy nowe MISJE, Mapy do "dropu" i wgl :)

@2xUP

Sporo osób jest jeszcze w szkołach / pracy itp.

sygna1.png
Opublikowano

UP W TYM CLIENCIE NIE MOZLIWE, ZE CI COŚ WYKRYŁO. Moze dropnąć, do końca tego tygodnia dodamy nowe MISJE, Mapy do "dropu" i wgl :)

Obiecanki cacanki, pisz tak dalej będziesz miał jeszcze większy spam.

Co do klienta to nawet powiem, że w tym pierwszym był wirus, przez co mam okazje w końcu zmienić xp na windows 7.

Co do serwera średnio, exp ustawiony po starcie (tzn 2x zwiększony)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Obiecanki cacanki, pisz tak dalej będziesz miał jeszcze większy spam.

Co do klienta to nawet powiem, że w tym pierwszym był wirus, przez co mam okazje w końcu zmienić xp na windows 7.

Co do serwera średnio, exp ustawiony po starcie (tzn 2x zwiększony)

Exp podwiekszylem, no jednak mozliwe, nie robić mediuma jak miał być easy. Obiecanki cacanki ok, ale już prawie poprawione wiekszosc.

sygna1.png
Opublikowano

ZWIEKSZYC DROP Z METKOW 90 !! NIE MA PRZEPUSTEk.. rozwaliłem około 7 0 przepustek.. 1 stalka i jakies badziewia..

Dzisiaj po przerwie bedzie lepszy drop + więcej tych metinów.

sygna1.png
Opublikowano

Kiedy przerwa bedzie ?

I jeszcze mi powiedz co ile respi sie BOS w re lesie ?

Dzisiaj jeszcze na pewno :). Co 100minut.

sygna1.png
Opublikowano

Ogl nic nowego, mają gotowca, innego serwa...

I nie polecam sciągać moj avast wykryl 168 trojanów

w którym cliencie ? w tym co jest podany na samej górze clienta NIC NIE MA, masz skan z avasta :). GOTOWIEC INNEGO SERWERA? powiedz jakiego , heh ..

sygna1.png
Opublikowano

clienta z waszej strony, odpaliłem download i juz pokazało ze strona zawirusowana, a na lapku co chiałem sciągnąć tam nie mam zadnego Anty wira. to sciągnełem, lecz gdy wypakowałem to cały windows mi sie zawalił wirusami i teraz, jest w serwisie i na nowo mi windowsa wgrywają thx xD

A co to plików to nwm, ale kuzyn (Dekster z mpc) mi mowil ze pliki to kopia, a on wie o co kaman.

I jeszcze raz thx za rozjeban** mi win.

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

clienta z waszej strony, odpaliłem download i juz pokazało ze strona zawirusowana, a na lapku co chiałem sciągnąć tam nie mam zadnego Anty wira. to sciągnełem, lecz gdy wypakowałem to cały windows mi sie zawalił wirusami i teraz, jest w serwisie i na nowo mi windowsa wgrywają thx xD

A co to plików to nwm, ale kuzyn (Dekster z mpc) mi mowil ze pliki to kopia, a on wie o co kaman.

Wiesz co ? puknij się w głowę :). Jakby znowu były wirusy to dawno tej prezki by tu nie było :)

sygna1.png
Opublikowano

[sGM]Taharii

(Administrator GameMasterów, odpowiedzialny, za atmosferę na serwerzę jak i ograniczanie botów)

[GM]Maestro

(Grafik serwerowy, GameMaster, odpowiedzialny za brak botów na serwerze)

I takie pytanie do tego: Kiedy panowie wyzej wymienieni zaczna prace? Wystarczy przeleciec po mapach 95+ zeby zlapac paru na wh czy ninja hacku ;)

sygna1.png

Opublikowano

zjadłeś parówki i świecisz?

Opublikowano

Doigracie się w końcu tego, jeśli ktoś nie wie jaki wirus w BYŁYM kliencie jest to tak:

Wirus W32.Jeefo

Polecam poczytać sobie trochę na jego temat.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Jako gracz, który pierwszy raz widzi tą prezentacje mogę was zapewnić że się boje, że tak naprawde, coś jest w tym kliencie, tylko dobrze schowane, nie znam sie na takich wirusach,trojanach; tego rodzaju gowna itp, i boje się zaryzykować pobierając ten klient, chętnie bym pograł, ale martwię się co do mojego PCta.

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Doigracie się w końcu tego, jeśli ktoś nie wie jaki wirus w BYŁYM kliencie jest to tak:

Wirus W32.Jeefo

Polecam poczytać sobie trochę na jego temat.

I znowu kolejna a wymyslona bajka po to aby odstraszyc graczy w nowym cliencie nie ma zadnych wirusow w huj ludzi go skanowalo i jest czysty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sygna1.png

Opublikowano

[sGM]Taharii

(Administrator GameMasterów, odpowiedzialny, za atmosferę na serwerzę jak i ograniczanie botów)

[GM]Maestro

(Grafik serwerowy, GameMaster, odpowiedzialny za brak botów na serwerze)

I takie pytanie do tego: Kiedy panowie wyzej wymienieni zaczna prace? Wystarczy przeleciec po mapach 95+ zeby zlapac paru na wh czy ninja hacku ;)

ciągle są w grzew / na ts.

sygna1.png
Opublikowano

I znowu kolejna a wymyslona bajka po to aby odstraszyc graczy w nowym cliencie nie ma zadnych wirusow w huj ludzi go skanowalo i jest czysty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli chcesz prowadzić ze mną dyskusję zapatrz się w słownik.

I to nie jest wymyślone, bo potwierdzi Ci to 70% ludzi.

PS. Dopiero wykryło 6 zagrożeń a przeskanowanych 1k plików, widzimy się potem.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Jeśli chcesz prowadzić ze mną dyskusję zapatrz się w słownik.

I to nie jest wymyślone, bo potwierdzi Ci to 70% ludzi.

PS. Dopiero wykryło 6 zagrożeń a przeskanowanych 1k plików, widzimy się potem.

Koles bez urazy ale juz kilka stron w temacie to samo piszesz . wystarczy raz napisac a nie ciagle to samo pisac , Po co to ciagle powtarzasz , napisałes , nie grasz tu to idz na inny serwer i to w zupelnosci wystarczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...