Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Alien2.pl

Pan skanuje zapakowanego klienta w rar. A nie jego zawartość. Dlatego nic ci nie wykrywa.

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co chcecie wskórać tym, że piszecie ciągle, że klient zawirusowany - BYŁ, ale już nie jest - można spokojnie grać!

Co do serwera, mam kilka sugestii i mam nadzieję, że zostaną wprowadzone w życie, bo bez tego będzie ciężko:

- Powiększcie drop z metków i bossów,

- Zwiększcie resp wyżej wymienionych rzeczy,

- Jeśli to jest easy, to dajcie maksymalne bony, albo żeby częściej wchodziły max...

Jak można się męczyć na bs'ie od padmaka (5 zmianek na sekundę), żeby stal, naszyjnik, 2x tarcze, bransoletka weszły na perfect ponad 2 godziny, po czym weszła tylko bransoletka i już nie miałem kasy na zmianki..

Panowie, nie przesadzajcie... (wydałem ponad 250kk na zmianki, a z 5 itemków, wszedł jedynie 1...) (Padmak ma funkcję, że może bonować od razu 5 itemów, dla nie wiedzących)

Opublikowano

Nie wiem co chcecie wskórać tym, że piszecie ciągle, że klient zawirusowany - BYŁ, ale już nie jest - można spokojnie grać!

Co do serwera, mam kilka sugestii i mam nadzieję, że zostaną wprowadzone w życie, bo bez tego będzie ciężko:

- Jeśli to jest easy, to dajcie maksymalne bony, albo żeby częściej wchodziły max...

Jak można się męczyć na bs'ie od padmaka (5 zmianek na sekundę), żeby stal, naszyjnik, 2x tarcze, bransoletka weszły na perfect ponad 2 godziny, po czym weszła tylko bransoletka i już nie miałem kasy na zmianki..

Panowie, nie przesadzajcie... (wydałem ponad 250kk na zmianki, a z 5 itemków, wszedł jedynie 1...) (Padmak ma funkcję, że może bonować od razu 5 itemów, dla nie wiedzących)

Nie rozumiem Cie..To, że nie weszły Ci all itemki, to wina Administracji? hahaha xD

Pecha masz kolego i tyle.

Co do powiększenia dropu z metków/bossów polecam rękawicę złodzieja z IS.

Bonusy niech zostaną tak jak są, wszystko jest dla ''cierpliwych''

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jak takie cos czytam to az mi sie zle robi 250kk to jest wielkie nic takie male gowno o to chodzi nie kazdy pionek bedzie biagal w perfect eq ;>

Mozna w grze wytwarzac smocze luski/szpony? jak tak to w jaki sposob?

sygna1.png

Opublikowano

Wydaje mi sie ze rekawica zlodzieja(ta z gry ) nie dziala... Zobaczcie i naprawcie

Wszystko działa, sprawdzane było na starcie.

sygna1.png
Opublikowano

Wszystko było do przewidzenia. Masa błędów i bugów, na wbijanie lvla jest kilka sposobów... Serwer kompletna porażka niestety. Administracja bardzo nie profesjonalna. Nie polecam osobą które oczekują przyzwoitego serwera. Dla osób mało wymagających chcących pograć 2-3 dni może ew. być. Na forum śmietnik jakich mało, brak rozważania propozycji zmian graczy. Bardzo słaby kontakt.
Jedyny + to, że start odbył się punktualnie i bez większych problemów.
Jest to tylko opinia a nie żaden hejt!

Opublikowano

prosze skan rozpakowanego clienta

77227416335843087020.jpg

>avast

>darmowy

>wypierdalaj z gównem

Serwer marny, poza tym ta akcja z klientem... pierwsza lepsza łatka i się to powtórzy bo znając zycie umieszczenie wirusa tam było celowe.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

POLECAM ! Poprzednio coś się wyebaobao do clienta teraz jest bez wirusów. GRAJCIE ! Licznik sięga już 500online :] Jutro będzie więcej. Codziennie eventy prawie :] wbijać !

"..Codziennie eventy prawie..." :) a serwer stoi nie całe 2 dni .. no no :)

Opublikowano

>avast

>darmowy

>wypierdalaj z gównem

Serwer marny, poza tym ta akcja z klientem... pierwsza lepsza łatka i się to powtórzy bo znając zycie umieszczenie wirusa tam było celowe.

Ile razy mam powtórzyć, nic nie było celowe nie na marne Alkoholic udzielał się na forum aby uzyskać "KIDA" , ciągle pomagał aby z tego konta wystawić tego clienta.. Nic nie wiedzieliśmy , chociaż mam sugestię jak to się stało.

@UP

po prostu staramy się jak możemy, start wyszedł bardzo dobrze.. TYLKO TEN CLIENT ;/.. MASAKRA, WIEM, ŻE ZJEBALI%^Y I WGL, ALE PRÓBUJEMY TO NAPRAWIĆ ;).

sygna1.png
Opublikowano

Ile razy mam powtórzyć, nic nie było celowe nie na marne Alkoholic udzielał się na forum aby uzyskać "KIDA" , ciągle pomagał aby z tego konta wystawić tego clienta.. Nic nie wiedzieliśmy , chociaż mam sugestię jak to się stało.

@UP

po prostu staramy się jak możemy, start wyszedł bardzo dobrze.. TYLKO TEN CLIENT ;/.. MASAKRA, WIEM, ŻE ZJEBALI%^Y I WGL, ALE PRÓBUJEMY TO NAPRAWIĆ ;).

Wiesz, nie na marne? Daronian też sobie kiedyś fejmu narobił, stwierdził, że wstawi klienta z backdoorem bo ludzie mu zaufają. W tej sytuacji mogłoby być tak samo, także? :) A zdobyć kida w dziale Metina to nie jest nic trudnego, a zaufanie jednak budzi wśród userów.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Wiesz, nie na marne? Daronian też sobie kiedyś fejmu narobił, stwierdził, że wstawi klienta z backdoorem bo ludzie mu zaufają. W tej sytuacji mogłoby być tak samo, także? :) A zdobyć kida w dziale Metina to nie jest nic trudnego, a zaufanie jednak budzi wśród userów.

No niby tak, nic trudnego, ale myslisz, ze by sie starał miał tyle "PLAKIETEK" i wgl, zna jednak pare osób z teamu na MPC wiele razy mu pomagali i to dla nich też było dziwne, ale cóż na to poradzimy.. Tylko wiem, że jeden serwer tez mial wirusy i nie dostała za to perma..

sygna1.png
Opublikowano

No niby tak, nic trudnego, ale myslisz, ze by sie starał miał tyle "PLAKIETEK" i wgl, zna jednak pare osób z teamu na MPC wiele razy mu pomagali i to dla nich też było dziwne, ale cóż na to poradzimy.. Tylko wiem, że jeden serwer tez mial wirusy i nie dostała za to perma..

Plakietki nie mają już tutaj dawno żadnej wartości.

Może miał wirusy, ale nie groźne. A teraz sam widzisz ile szkód narobiliście potencjalnym graczom, mają teraz problemy z aplikacjami a nawet i swoim sprzętem, gj.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

nowy client nie ma juz wirusow w 100%???

Tak nie ma masz skany.

@Harnaś, kur#$.. Myślisz, że specjalnei by mzrobił zapowiedź widniała tyle czasu i wgl.. Chcieliśmy jak najlepiej

sygna1.png
Opublikowano

Tak nie ma masz skany.

@Harnaś, kur#$.. Myślisz, że specjalnei by mzrobił zapowiedź widniała tyle czasu i wgl.. Chcieliśmy jak najlepiej

Nie trzęś się już:*

Macie zabezpieczonego klienta? Potrzebny mi jest jakiś serwer do testowanie designu a nie wiem czy Waszego pobierać...

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Nie trzęś się już:*

Macie zabezpieczonego klienta? Potrzebny mi jest jakiś serwer do testowanie designu a nie wiem czy Waszego pobierać...

śmiało możesz brać, ściągnij nowego i prosze zrób sam skana i podeślij mi na pw...

sygna1.png
Opublikowano

@UP

od dłuższego czasu widzę, że siedzisz w temacie i piszesz nie wiadomo co. co do bugowania jakbyś siedział na forum to byś wiedział.

sygna1.png
Opublikowano

Ja osobiście serwera nie polecam ze względu na to że 80% graczy gra na WH i dziwicie się że luda ubywa z czasem .

Wybór należy do was czy grać czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...