Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

synek kto powiedzial ze sie ,,zale" wyrazam tylko swoja opinie na temat serwa jesli ci sie to nie podoba to spier****

i kto powiedzial ze mnie zycie yebie w dupe ? tylko ty a twoje slowa sie nie licza bo jestes nikim ;)

i w c**uja to ciebie robili rodzice :) i zapoznaj sie ze slownikiem jezyka polskiego napewno wyjdzie ci to na dobre ;)

jesli masz zamiar obrazac mnie dalej to smialo ;)

@TOPIC

wbije jakos w polodnie na serwa i zobacze czy cos zmienili jesli nic nie zmienia to usuwam tego clienta

Pragne zauwazyc ze nie wyrazasz swojej opini tylko w wulgarny sposob hejtujesz tworcow jak i serwer i mozesz pisac co chcesz to nie zmieni faktu ze jestes zerem i burakiem daj se swiety spokoj z grami bo ci zylka pierdyknie ;)

Co do serwera to prosze o zwiekszenie szansy na zdobycie przepustki na mape od 95lv.

Co do serwera to prosze o zwiekszenie szansy na zdobycie przepustki na mape od 95lv :)

sygna1.png

Opublikowano

Ale wy pier*olicie nie ma zadnego wirusa mam eseta za 300 zl i jakby byl wirus to by wykryl co nie? Kilka osob robi multikonta i spamuje ze im komputer nie dziala.Beka. Wszystko co jest w is mozna zdobyc w grze. przepustke na mapke 95 mozna dropnac z metkow w red lesie ale ze znalezieniem metka jest ciezko bo gra duzo osob. Skarzycie sie na exp a jakos na alienie byl identyczny i problemu z tym nie bylo. Troche sie trzeba pomeczyc myslicie ze wszystko na tacy bedzie podane? Serwer polecam

Opublikowano

Ale wy pier*olicie nie ma zadnego wirusa mam eseta za 300 zl i jakby byl wirus to by wykryl co nie? Kilka osob robi multikonta i spamuje ze im komputer nie dziala.Beka. Wszystko co jest w is mozna zdobyc w grze. przepustke na mapke 95 mozna dropnac z metkow w red lesie ale ze znalezieniem metka jest ciezko bo gra duzo osob. Skarzycie sie na exp a jakos na alienie byl identyczny i problemu z tym nie bylo. Troche sie trzeba pomeczyc myslicie ze wszystko na tacy bedzie podane? Serwer polecam

Tego antywirusa to kupiłeś na ruskim rynku chyba jak ci nic nie znalazł

Opublikowano

Nie grałem w metina 2 lata myślę sobie ok nudy to spróbuję pograłem 1 dzień efekt? Jak do tej pory 2k wirusów dziękuje dobranoc. :)

Opublikowano

W Tym cliencie nie ma wirusów, zanim go tutaj daliśmy, przeskanowało go z 5 osób...

POPRAWKI I BUGI JUŻ W DRODZE :) !

sygna1.png
Opublikowano

1.Serwer pod IS'a

2. Co zmienione po ostatnim stracie chyba nic .

3.Exp takie ,że maskara jak by był medium a nie easy

4.Serwer postoi chwilkę i potem padnie

NIE POLECAM

Opublikowano

Sprawdziłem pierw IS i je*łem bardzo :D

Wy pisaliście że serwer nie będzie nigdy pod IS, a co tam zauważyłem? Auto poty po 500 sm gdzie 500 sm macie za 10 ZŁOTY PRZELEWEM a SMS 12 zł macie 600 sm.

I to tylko jedna auto potka :)

Dalej drążymy temat IS, przepy w IS - Porażkaaaaaa, rozumiem do dungeonów ale nie do expowisk gdzie w grze na pewno super to one nie dropią.

Przejdźmy do kuponów SM :)

Mamy kupony o wartościach:

1600 SM

1250 SM

100 SM

50 SM

Gdzie ceny są następujące

1605 SM

1255 SM

105 SM

55 SM

Na każdym NORMALNYM serwerze nawet jeśli jest TROCHĘ pod IS administrator nie podjąłby się takiego świństwa by sępić dodatkowy przelew/sms by sprzedać kupon wart 30 zł za wartość większą niż dostaje się SM za tą kwotę.

Lećmy do kostiumów.

Co takiego w sobie mają że również jego koszt dochodzi co 30 zł?

Ładnie wyglądają? Ohh. No tak bo wygląd w GRZE ważny i trzeba dać do is kostium za 30 zł :)

Bez ulepszaczy w IS by się nie obeszło więc również dali. Nie napalajcie się. Koszt JEDNEGO ULEPKA WYNOSI 3zł - Niby nie dużo, ale jeśli potrzebujesz 5 a w grze jest znikoma szansa na drop takowego ulepka bo np. jest na najlepsze EQ no to cóż.

Tak tak rozumiem, gracze nie muszą wydawać na IS, ale sam fakt że ludzie chcą mieć trochę łatwiej albo sprzedawać SM i dostawać ulepki, yang itd jest taki że IS to wasz największy błąd.

Dodaliście itemy z kości smoka itd. Koszt itemka wynosi 200 SM, a szkatułki z takim itemem 300 SM, jaki w tym sens? Myślę że żaden.

Nawet petardę potrafiliście władować do IS:

Jedna sztuka ognistej petardy - tej co daje % na omdlenie to 100 SM - Mamy 2 sztuki za 3 zł :)

Fryzury po 6 zł - dobra można wybaczyć, ale za to by kupić fryzurkę przelewem musisz dać 10 zł. Sens? Żaden.

Co do gry, również nie ma się czym zachwycać.

Zapowiadał się na jeden z lepszych EASY a wyszedł CH*JOWY MEDIUM.

Ogólnie rzecz ujmując serwera nie polecam.

Opublikowano

W Kliencie mieliście wirusa, i nie wiem dlaczego dostaliście pozwolenia na zrobienie następnej prezentacji, ale mniejsza o większe. Serwer nie ma przyszłości na start 500 on-line, a teraz 200, i zapewne dnia na dzień będzie coraz mniej i serwer upadnie. Nie polecam.

xD 

Opublikowano

Serwera nie Polecam z różnych powodów jak :

- zawirusowany klient po którym musiałem robić format kompa i poprosić znajomego informatyka o program przeciw właśnie takimi robakami .

Informatyk powiedział że wirusy te otwierają dostęp do mojego komputera i mogą wykraść moje wszystkie dane i hasła. Serwer powinien być zgłoszony natychmiast do odpowiednich organów ponieważ 2k wirusów było w tej grze i dużo ludzi go pobrało na swoje komputery

- Administracja liczy tylko na kase z IS Dowód ?

Autopot za 10zł ?

- Licznik jest podkręcony i nie było wczoraj tam 500 osób

Potem spadło do 300 bo rozpoczeli atak na komputery.

Serwer SZCZEGÓLNIE nie polecam !

Jeśli chcecie zrobić joke koledze z komputerem dajcie mu klienta gry tego serwera.

Format komputera i pomoc informatyka jak nic musi być. Bo jeszcze po formacie mogą zostać jakieś robaki.

Opublikowano

Serwera nie Polecam z różnych powodów jak :

- zawirusowany klient po którym musiałem robić format kompa i poprosić znajomego informatyka o program przeciw właśnie takimi robakami .

Informatyk powiedział że wirusy te otwierają dostęp do mojego komputera i mogą wykraść moje wszystkie dane i hasła. Serwer powinien być zgłoszony natychmiast do odpowiednich organów ponieważ 2k wirusów było w tej grze i dużo ludzi go pobrało na swoje komputery

- Administracja liczy tylko na kase z IS Dowód ?

Autopot za 10zł ?

- Licznik jest podkręcony i nie było wczoraj tam 500 osób

Potem spadło do 300 bo rozpoczeli atak na komputery.

Serwer SZCZEGÓLNIE nie polecam !

Jeśli chcecie zrobić joke koledze z komputerem dajcie mu klienta gry tego serwera.

Format komputera i pomoc informatyka jak nic musi być. Bo jeszcze po formacie mogą zostać jakieś robaki.

Wirusa to chyba masz pomiędzy nogami bo jakoś na forum serwera nikt nie hejtuje że jakieś wirusy są a na mpc konkurencja się boi i wymyśla sobie bajki o dupie marynie.

Jeszcze raz polecam i dla pewności ściągnijcie sobie nowego klienta i przeskanujcie go jak się tak boicie :)

Pozdrawiam Apa3

Opublikowano

Wirusa to chyba masz pomiędzy nogami bo jakoś na forum serwera nikt nie hejtuje że jakieś wirusy są a na mpc konkurencja się boi i wymyśla sobie bajki o dupie marynie.

Jeszcze raz polecam i dla pewności ściągnijcie sobie nowego klienta i przeskanujcie go jak się tak boicie :)

Pozdrawiam Apa3

Konkurencja się boi, to dlaczego temat wczoraj został zamknięty z powodu wirusów ? Może powiesz, że żadnych wirusów nie było, i każdy gracz co pobrał klienta wrzucił go sobie tam sam, apa ogar ; ) Jeszcze raz nie polecam.

xD 

Opublikowano

Konkurencja się boi, to dlaczego temat wczoraj został zamknięty z powodu wirusów ? Może powiesz, że żadnych wirusów nie było, i każdy gracz co pobrał klienta wrzucił go sobie tam sam, apa ogar ; ) Jeszcze raz nie polecam.

Wszystko jest juz na dobrej drodze upniety jest czysty client zaraz bedzie maly restarcik serwera zeby wprowadzic wszystkie poprawki, co do licznika to do poznej nocy bylo grubo ponad 400 online ;)

sygna1.png

Opublikowano

Pobieram nowego clienta, bo wczoraj po wbiciu 77lvl'a odechciało mi się grać. Mam nadzieję, że chociaż dacie te raty jak narazie, bo wątpię, że ludzie będą czekać aż podniesiecie. Oby client był bez wirusów.

Podajcie mi chociaż jeden sensowny argument czemu mam wam zaufać ponownie i zostawić waszą prezentację na forum?

Zostaw, bo serwer godny uwagi :) tylko ma małe bugi.

2ufgk6u.png

Opublikowano

@UP.
Gdzie teraz znowu widzicie wirusy czy co ?. Wczoraj tego clienta z 5 osób sprawdzało różnymi antywirusami i nic nie było.........

eventy.png

//Bugi jak i exp, resp już prawie poprawiony, teraz drobne drobnostki i restart i gramy :)

sygna1.png
Opublikowano

@UP.

Gdzie teraz znowu widzicie wirusy czy co ?. Wczoraj tego clienta z 5 osób sprawdzało różnymi antywirusami i nic nie było.........

eventy.png

//Bugi jak i exp, resp już prawie poprawiony, teraz drobne drobnostki i restart i gramy :)

O ile powiększyce exp :)? I kiedy zrobicice ten restart.?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer naprawde polecam, własnie jest 10 minutowa przerwa, zeby poprawić exp i jakieś drobne bugi, więc będzie wszystko dobrze.
Wczoraj grało około 500 osób, teraz 400, myślę ze po poludniu będzie jeszcze więcej.. WBIJAC !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer naprawde polecam, własnie jest 10 minutowa przerwa, zeby poprawić exp i jakieś drobne bugi, więc będzie wszystko dobrze.

Wczoraj grało około 500 osób, teraz 400, myślę ze po poludniu będzie jeszcze więcej.. WBIJAC !

licznik jest podbity. widziałem ss'a z m1 jinno. 2 sklepy i 5 osób stało xD w chuj ludzi na prawdę xD

nie polecam serwera ze względu na kłamliwą administrację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...