Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z nas? haha topka tez jechala na isie- a on rano nawet nie mial 120 lvla a to juz ma 160? wiec?

impossible

Już to sprawdzamy dajcie nam chwilke czasu ;)

33748387117269464751.png

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknij piz.de bo cie jebne w podoblizne szmaciazu...

skoro nie problem wbic dlaczego inni nie wbili tylko on? skoro nie byl nawet w rankingu

Już to sprawdzamy dajcie nam chwilke czasu ;)

I daj znac co z tego wyszlo

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Zamknij piz.de bo cie jebne w podoblizne szmaciazu...

skoro nie problem wbic dlaczego inni nie wbili tylko on? skoro nie byl nawet w rankingu

Ty nedzna imitacjo czlowieka ty mi chcesz jebnac haha zaloze sie ze nawet sobie konia nie mozesz zwalic bo ci reka puchbie po minucie xD wysisz mi piwo bo wylalem przypadkowo jak to przeczytalem xD ja nikomu nie groze tak jak ty ale jak ktos go zna to prosilbym o jego adres na PW :D

sygna1.png

Opublikowano

Panowie spokojnie ;)

Aktualizacja:

2.PRZERWA 21.01.14r 00:30 WNIOSŁA:
-Poprawiony Drop z metinów na mapach 95+
-Poprawiony Drop przepustek na mapy od 95+ (więcej metinów)
-Literówka gdy pisaliśmy na % (gdy nie byliśmy w gildii)
-Przedmiot przypisany (gdy go się wydropiło) nie znikał - teraz znika po 1minucie
-Większy drop na zinach broni 75
-Zwiększono ilość metinów w RED LESIE
-Wstajemy z 100% HP
-Potki daja więcej HP
-Poprawiony drop ze szkat. ripera
-Kupony SM działaja poprawnie
-PD POPRAWIONY Z LASU
-ZMNIEJSZONA CENA AUTOPOTEK
-Śr i umki z Epika chakramów (100lv)
-Rękawice (Podwójny drop) DZIAŁAJĄ POPRAWNIE

1356721310-U739101.png

Opublikowano

moj adres? czy jego? bo swoj moge ci podac odrazu

co do tego cweluna z topki

admin odrazu temat zamknal

xxx

czyli w hu.ja wala

Opublikowano

Szkole konczylem jak ty do podstawowki chodziles xD co to za problem wbic 160lv od rana to jest serwer easy jak nie potrafisz grac to chociaz nie oczerniaj innych i sie nie udzielaj smieszne polaczki z was.

Kopara ci opadla? a byles taki madry...

Typek dostal bana wiec kto jest lepszy ja czy ty?

oczywiscie ze ja

Opublikowano

2.PRZERWA 21.01.14r 00:30 WNIOSŁA:
-Poprawiony Drop z metinów na mapach 95+
-Poprawiony Drop przepustek na mapy od 95+ (więcej metinów)
-Literówka gdy pisaliśmy na % (gdy nie byliśmy w gildii)
-Przedmiot przypisany (gdy go się wydropiło) nie znikał - teraz znika po 1minucie
-Większy drop na zinach broni 75
-Zwiększono ilość metinów w RED LESIE
-Wstajemy z 100% HP
-Potki daja więcej HP
-Poprawiony drop ze szkat. ripera
-Kupony SM działaja poprawnie
-PD POPRAWIONY Z LASU
-ZMNIEJSZONA CENA AUTOPOTEK
-Śr i umki z Epika chakramów (100lv)
-Rękawice (Podwójny drop) DZIAŁAJĄ POPRAWNIE

sygna1.png
Opublikowano

Kopara ci opadla? a byles taki madry...

Typek dostal bana wiec kto jest lepszy ja czy ty?

oczywiscie ze ja

Nie opadla xD nie wiesz za co bana dostal wiec po co sie udzielasz nie potrzebnie? Dalej jestem madry lepszy to ty jestes ale w pierdzieleniu glupot.

Na wytworzenie smoczej luski/szpona potrzeba zbyt wiele ulepek nie rozumiem tego :> do tego sa w IS...

sygna1.png

Opublikowano

Nie opadla xD nie wiesz za co bana dostal wiec po co sie udzielasz nie potrzebnie? Dalej jestem madry lepszy to ty jestes ale w pierdzieleniu glupot.

Na wytworzenie smoczej luski/szpona potrzeba zbyt wiele ulepek nie rozumiem tego :> do tego sa w IS...

Wrócę z lamp to sprawdzę :).

ZAPRASZAMY DO GRY !

sygna1.png
Opublikowano

Ty kre*tynie spamujesz od samego poczatku wmawiasz ludziom ,ze czysty klient... jestem ciekaw jaki udzial masz w tym niszczeniu komputerow i wykradania hasel ?

Wrócę z lamp to sprawdzę :).

ZAPRASZAMY DO GRY !

To sie nazywa [HA] co w przypadku rozpierdole*nia tak wielu komputerow z winy ich klienta ,nawet nie przeprosil... ,bo po co ? Lepiej dalej wciskac kit ,ze jest czysty.

Zobaczymy cwaniaki , niech tylko wiecej osob sie zbierze i pojdzie wniosek od kilku ludzi do prokuratury ;)... posracie sie na miekko .

Nie pozdrawiam !

Nie polecam !

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Ty kre*tynie spamujesz od samego poczatku wmawiasz ludziom ,ze czysty klient... jestem ciekaw jaki udzial masz w tym niszczeniu komputerow i wykradania hasel ?

To sie nazywa [HA] co w przypadku rozpierdole*nia tak wielu komputerow z winy ich klienta ,nawet nie przeprosil... ,bo po co ? Lepiej dalej wciskac kit ,ze jest czysty.

Zobaczymy cwaniaki , niech tylko wiecej osob sie zbierze i pojdzie wniosek od kilku ludzi do prokuratury ;)... posracie sie na miekko .

Nie pozdrawiam !

Nie polecam !

czysta prawda co Pan wyzej napisal :)

nie polecam bo jest od ch... roznych rzeczy co spokojnie mozna prawnie doje bac :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

widziałem że parę osób znalazło w nim wirusa polimorficznego Jeefo. czy 2-3 osoby które mają klienta tego serwera mogą się zgłosić do mnie na pw? chciałbym zobaczyć czy znajdę u nich plik "C:\Windows\svchost.exe" :)

Opublikowano

Witam chyba zacznę tu gre i Zacznę serię krecić więć ktoś kto ogląda różne gry na yt to zapraszam

www.youtube.com/user/topicrpk

Będzie seria z Tego serwera

Opublikowano

widziałem że parę osób znalazło w nim wirusa polimorficznego Jeefo. czy 2-3 osoby które mają klienta tego serwera mogą się zgłosić do mnie na pw? chciałbym zobaczyć czy znajdę u nich plik "C:\Windows\svchost.exe" :)

svchost.exe jefoo nie wykrywalny praktycznie ale jest dzieki wspanialemu clientowi alien2.....

dla tych co niby nie wierza ze maja wirusy polecam poczytac o tym :) svchost.exe jefoo

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

svchost.exe jefoo nie wykrywalny praktycznie ale jest dzieki wspanialemu clientowi alien2.....

jest wykrywalny poprzez logi otl. jeśli znajdę dowód na to że jest w nim jeefo to zgłoszę to.

Gandalf, jeśli pobrałeś tego klienta i grasz na tym serwerze to napisz na pw ;)

Jeefo posiada usługę PowerManager przykład w logach :
-SVR - File nor found [Auto | Stopped] -- -- (PowerManager)
C:\Windows\svchost.exe
Uwaga nie pomylić z systemowym plikiem C:\Windows\system32\svchost.exe
Jeefo modyfikuje także klucz w rejestrze :
HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current Version \ PowerManager

Objawy:
-Obecność pliku C:\Windows\svchost.exe (waży około 35 bajtów)
-Wyraźnie spowolnienie komputera
-Niemożność uruchomienia się programów
-Blokada Menedżera Zadań oraz Edytora Rejestru.
Opublikowano

Jestem zwykłym randomem, który lubi popykać w metka. Ściągnąłem nowego clienta, ponieważ zacząłem grać 19 stycznia, i od tamtej pory nie mam żadnych problemów z komputerem, a więc nie wmawiajcie, że client jakiś zawirusowany, bo ja żadnych problemów nie mam ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Witajcie,

Może i nie odpowiedni czas na wyjaśnienia, ale napiszę WAM jak to było - prawdę. Alkoholic leży w szpitalu i ma transfer na internecie ograniczony, w domu ma słaby transfer i zawsze clienta uploadował Taharii ponieważ dla niego to chwila.. Zawsze było wszystko ok, podesłałem dla niego łatkę aby wrzucił do clienta i upnął. Ok upnął, a, że to było już rano wrzuciłem szybko go do najlepszego postu (Ponieważ u mnie na PC jak skanuje aliena to NIC A NIC NIE MA ponieważ client sam w sobie nie miał i nie ma wirusów).. Tak więc, Alko stracił rangę na MPC jak i rep. ALIENA spadła, przez głupotę, że nie sprawdziliśmy dokładnie tamtego clienta co uploadował taharii, ponieważ jak wiecie przed startem zamieszanie.. czy wszystko ok i wgl.. Sporo osób Nas nie zrozumiało i nie zrozumie nigdy.. Dla Serwera chcemy jak najlepiej (Proszę wejść na alien2.pl i zobaczyć listę zmian..). Wszyscy którzy się zawiedli na naszej grze WIELKIE PRZEPRASZAM!

sygna1.png
Opublikowano

to ze nowy client moze i niema tego co mial wczesniejszy powtarzam MOZE , to nie znaczy ze poprzedni MIAL i to nie takie zwykle sobie wirusiki...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

55.gif

Wielu z Was bardzo martwi się o życie serwera i całą sytuację, która panuje w grze. Osoby grające na serwerze wiedzą, że wszystkiego nie da się naprawić od razu, ale bugi są codziennie eliminowane i gra się bardzo przyjemnie. Serwer jest stabilny, posiada bardzo dobre zabezpieczenia i warto na nim zagrać. Bardzo duża liczba osób burzy się, ponieważ był w obiegu klient, który zawierał wirusy, lecz sytuacja, który wniknęła była nie celowa. Powyżej jeden z administratorów wyjaśnił całą aferę i stary klient, który miał w sobie zagrożone pliki został zdegradowany i zastąpiony nowym 100% sprawnym, bez żadnych wirusów. Ludzie grający na serwerach prywatnych muszą liczyć się z tym, że człowiek nie jest maszyną i każdy popełnia błędy. Serwer nie posiada żadnych off'ek, konserwacje odbywają się w nocy. Bardzo niesprzyjającym faktem jest, że Alkoholik leży w szpitalu i nie jest wszystkiego od razu zrobić, bardzo się stara. Myślę, że należy mu się troszkę wyrozumiałości, ponieważ nie jest w stanie odejść od laptopa. Serwer będzie stał bardzo długo, znacząco widać zaangażowanie teamu, aby wszystko szło w należytym porządku. Kilka osób skarży się na drogi IS, ale nie pomyślą o kosztach utrzymania serwera, a wszystko do zdobycia jest w grze. Nie ma IS jest źle, bo serwer może paść, jest IS.. to również jest źle.. w takim razie wypowiedzcie się, czego oczekujecie?

Pozdrawiam: Kropeczka -> LadyLans

c8f7.png

Opublikowano

55.gif

Wielu z Was bardzo martwi się o życie serwera i całą sytuację, która panuje w grze. Osoby grające na serwerze wiedzą, że wszystkiego nie da się naprawić od razu, ale bugi są codziennie eliminowane i gra się bardzo przyjemnie. Serwer jest stabilny, posiada bardzo dobre zabezpieczenia i warto na nim zagrać. Bardzo duża liczba osób burzy się, ponieważ był w obiegu klient, który zawierał wirusy, lecz sytuacja, który wniknęła była nie celowa. Powyżej jeden z administratorów wyjaśnił całą aferę i stary klient, który miał w sobie zagrożone pliki został zdegradowany i zastąpiony nowym 100% sprawnym, bez żadnych wirusów. Ludzie grający na serwerach prywatnych muszą liczyć się z tym, że człowiek nie jest maszyną i każdy popełnia błędy. Serwer nie posiada żadnych off'ek, konserwacje odbywają się w nocy. Bardzo niesprzyjającym faktem jest, że Alkoholik leży w szpitalu i nie jest wszystkiego od razu zrobić, bardzo się stara. Myślę, że należy mu się troszkę wyrozumiałości, ponieważ nie jest w stanie odejść od laptopa. Serwer będzie stał bardzo długo, znacząco widać zaangażowanie teamu, aby wszystko szło w należytym porządku. Kilka osób skarży się na drogi IS, ale nie pomyślą o kosztach utrzymania serwera, a wszystko do zdobycia jest w grze. Nie ma IS jest źle, bo serwer może paść, jest IS.. to również jest źle.. w takim razie wypowiedzcie się, czego oczekujecie?

Pozdrawiam: Kropeczka -> LadyLans

A tym co zawirusowało komputer z WASZEJ winy ponieważ nie sprawdziliście to odkupujecie kazdemu komputer tak?

Opublikowano

A tym co zawirusowało komputer z WASZEJ winy ponieważ nie sprawdziliście to odkupujecie kazdemu komputer tak?

A Ci co przez nas ucierpieli niech przeskanują dobrym antywirem komputer i po wszystkim.

sygna1.png
Opublikowano

Dałoby się coś zrobić z tymi bonusami? Bo żeby robić na bs'ie 24h stal 2.5k hp, 15% x4 abs i żeby i tak nie weszło to jest chyba przesada...

Straciłem 2kkk i nie mam perfect stalki, wtf?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...