Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zglaszam was w odpowiednie miejsce, poniewaz przez waszego klienta nawet formata nie moge zrobic, komputer co sekunda sie wylacza i gdy probuje skasowac waszego clienta ,nawet gdy jest wylaczony to pisze "nie można usunąć pliku odmowa dostępu". Klonuje sie jak pop*ierdolony... antyvir mi pokazuje ze co chwila inny plik w systemie jest zarazony. Jak psiaki zobacze ,ze cos mi hajsu z konta zniklo ,albo nie bd mogl wejsc na jakas poczte z miejsca was sprzedaje arbuzy jeb*ne!

Prosze o usuniecie tej prezentacji z tego forum, poniewaz niszcza ludziom komputery i wykradaja dane.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Osobiście nie miałem większych problemów z tym wirusem odrazu antywirus wziął go pod kwarantanne a następnie usunąłem go trwale :). Klienta też usunąłem nie chce mieć nic wspólnego z tym servem :).

Opublikowano

A Więc tak, czemu ciagniecie wersje o wirusach gdzie tutaj jest download do tego clienta ?:) gra 500 osób i jakoś nie mają problemu :).

sygna1.png
Opublikowano

Czy AVG 2014 z licencja wykryje tego wirusa co był w cliencie?

Wczoraj pobrałem antywirus zablokował odrazu kilka plików i pousuwał,a później usunąłem całego clienta

Skanując później all antywirusem wykrył on 2 wirusy ale je naprawił/usunął.

Od wczoraj skanuję komputer co jakąś godzinkę i nie wykrywa żadnego wirusa czyli nie mam co się bać że jest jeszcze w nim ten syf co był w cliencie?

Czy jednak warto zrobić formata.Zaznaczam że komputer działa normalnie,nie ma żadnych lagów,zacinek,wszystko działa jak należy.

Ps.Jeżeli będą jakieś problemy i coś stanie się z moimi danymi nie zostawię tego i zgłoszę to do odpowiednich organów..

Skanowalem AVG, Avastem, Nortonem, nod32, Panda i wykryly tylko to co panu UP@ , a kasperskim za 270zl wykrylo w hu* i jeszcze wiecej !!!

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

A Więc tak, czemu ciagniecie wersje o wirusach gdzie tutaj jest download do tego clienta ? :) gra 500 osób i jakoś nie mają problemu :).

Może i nie ma ale wasza ekipa go wypuściła i teraz będzie to za wami się ciągneło ^_^

A osoba która go wrzuciła i podała może mieć zatargi z prawem jak jakaś osoba się przyczepi do tego i zgłosi tam gdzie trzeba :D

Skanowalem AVG, Avastem, Nortonem, nod32, Panda i wykryly tylko to co panu UP@ , a kasperskim za 270zl wykrylo w hu* i jeszcze wiecej !!!

AVG 2014 z full pakietem wykupionym nie pamiętam za ile ale troszkę kasy poszło.

Wcześniej miałem AVG z każdego roku i nigdy nie miałem problemów,zawsze blokował zagrożenia.

Teraz skanowałem całego kompa na wysokich piorytetach i nic nie wykrywa,ale i tak się boję o swoje dane.

Zaznaczam że AVG nawet najmniejsze zagrożenie wykryje lub nawet plik który nie może odczytać traktuje odrazu jako wirus i usuwa go.

Opublikowano

A Więc tak, czemu ciagniecie wersje o wirusach gdzie tutaj jest download do tego clienta ? :) gra 500 osób i jakoś nie mają problemu :).

Jeb*y kretrynie bo inaczej nazwac cie nie moge, poczytaj dziesiatki innych postow wyzej ,albo kup se okulary... skoro nikomu nic sie nie stalo, a te 500 osob to chyba jak dodales jedno 0 od konca!

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Zglaszam was w odpowiednie miejsce, poniewaz przez waszego klienta nawet formata nie moge zrobic, komputer co sekunda sie wylacza i gdy probuje skasowac waszego clienta ,nawet gdy jest wylaczony to pisze "nie można usunąć pliku odmowa dostępu". Klonuje sie jak pop*ierdolony... antyvir mi pokazuje ze co chwila inny plik w systemie jest zarazony. Jak psiaki zobacze ,ze cos mi hajsu z konta zniklo ,albo nie bd mogl wejsc na jakas poczte z miejsca was sprzedaje arbuzy jeb*ne!

Prosze o usuniecie tej prezentacji z tego forum, poniewaz niszcza ludziom komputery i wykradaja dane.

W bajce byly smoki?

sygna1.png

Opublikowano

Jeb*y kretrynie bo inaczej nazwac cie nie moge, poczytaj dziesiatki innych postow wyzej ,albo kup se okulary... skoro nikomu nic sie nie stalo, a te 500 osob to chyba jak dodales jedno 0 od konca!

5b723cf64f939e563eb0085ebe6fd7e6_origina

500 osób gra ciągle i nic nie narzekają, a garstka osób sieje zamęt na MPC :).

sygna1.png
Opublikowano

Czyli jeżeli pozbyłem się clienta i wszystkiego związanego z nim to może coś złego się stać ?

Chlopie rob formata jak nie chcesz zadnych danych stracic, wszystkich virusow nie pokazuje, bo probowalem kilkoma antyvirami

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

5b723cf64f939e563eb0085ebe6fd7e6_origina

500 osób gra ciągle i nic nie narzekają, a garstka osób sieje zamęt na MPC :).

Bol to ci moge zrobic, tylko sie schyl krety*ie, zobaczymy jak bd spiewac gdy wiecej osob was zglosi.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Ja tam gram normalnie i zadnych virów nie ma no ale cuż konkurencja sieje ferment Server spoko polecam

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

WS.Reputation to nie wirus kochani w wiekszosci przypadkow. Niestety ale kazda binka ma tego rzekomo nazywanego "wirusa". Az sam bylem ciekaw patrzac po prezentacji czy faktycznie sa tu wirusy i musze przyznac iz oczywiscie hejty nie spia i gul im skacze ze odrodzil sie alien po raz ktorys , juz sam nie wiem ktory. Sami gowno potraficie wiec bedziecie teraz hejtowac serwer, a ja z mila checia bym zobaczyl jak wy byscie zrobili serwa. Acha zapomnialem ze nie macie bladego pojecia jak to zrobic.

Jedyna uwaga do administracji to:

-Skonczcie ta zenade z cloudflarem bo nawet zabezpieczyc ip nie potraficie od strony technicznej : 46.29.20.28

sygnatura.png

Opublikowano

WS.Reputation to nie wirus kochani w wiekszosci przypadkow. Niestety ale kazda binka ma tego rzekomo nazywanego "wirusa". Az sam bylem ciekaw patrzac po prezentacji czy faktycznie sa tu wirusy i musze przyznac iz oczywiscie hejty nie spia i gul im skacze ze odrodzil sie alien po raz ktorys , juz sam nie wiem ktory. Sami gowno potraficie wiec bedziecie teraz hejtowac serwer, a ja z mila checia bym zobaczyl jak wy byscie zrobili serwa. Acha zapomnialem ze nie macie bladego pojecia jak to zrobic.

Jedyna uwaga do administracji to:

-Skonczcie ta zenade z cloudflarem bo nawet zabezpieczyc ip nie potraficie od strony technicznej : 46.29.20.28

2 raz, była pierwsz aodsłowa w kwietniu/maju a teraz kolejna.

EVENT ZA 7 MINUT CH3 PUSTYNIA!!!!!

sygna1.png
Opublikowano

2 raz, była pierwsz aodsłowa w kwietniu/maju a teraz kolejna.

EVENT ZA 7 MINUT CH3 PUSTYNIA!!!!!

No ale zle zrobiliscie iz robicie reaktywacje , trzeba bylo ruszyc pod nowym szyldem, na nowej prezce trzeba bylo i bylo by git. Tak to te lapsy teraz nie przyjda a jedyne co beda robic to hejcic na serwer ze juz wczesniej upadl itd,itd. Wiem ze sa rozne przyczyny zamkniecia serwera no ale oni tego nie rozumieja. Potrafia tylko oczernic serwer, administracje itd. Mowie ze ktorys z koleji ale to chyba bylo powiazane wczesniej z aline czy sie myle?

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...