Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale zle zrobiliscie iz robicie reaktywacje , trzeba bylo ruszyc pod nowym szyldem, na nowej prezce trzeba bylo i bylo by git. Tak to te lapsy teraz nie przyjda a jedyne co beda robic to hejcic na serwer ze juz wczesniej upadl itd,itd. Wiem ze sa rozne przyczyny zamkniecia serwera no ale oni tego nie rozumieja. Potrafia tylko oczernic serwer, administracje itd. Mowie ze ktorys z koleji ale to chyba bylo powiazane wczesniej z aline czy sie myle?

Nowa prezka itp, tylko ta sama nazwa :).

EVENT !! JEST JUZ WAS 400 NA PUSTYNI :)!

sygna1.png
  • Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale zle zrobiliscie iz robicie reaktywacje , trzeba bylo ruszyc pod nowym szyldem, na nowej prezce trzeba bylo i bylo by git. Tak to te lapsy teraz nie przyjda a jedyne co beda robic to hejcic na serwer ze juz wczesniej upadl itd,itd. Wiem ze sa rozne przyczyny zamkniecia serwera no ale oni tego nie rozumieja. Potrafia tylko oczernic serwer, administracje itd. Mowie ze ktorys z koleji ale to chyba bylo powiazane wczesniej z aline czy sie myle?

Jest zasadnicza różnica serwer nie jest na plikach aline tylko alien który startował jeszcze przed aline i na pierwszym starcie grało tam ponad 1000ludzi

33748387117269464751.png

Opublikowano

WS.Reputation to nie wirus kochani w wiekszosci przypadkow. Niestety ale kazda binka ma tego rzekomo nazywanego "wirusa". Az sam bylem ciekaw patrzac po prezentacji czy faktycznie sa tu wirusy i musze przyznac iz oczywiscie hejty nie spia i gul im skacze ze odrodzil sie alien po raz ktorys , juz sam nie wiem ktory. Sami gowno potraficie wiec bedziecie teraz hejtowac serwer, a ja z mila checia bym zobaczyl jak wy byscie zrobili serwa. Acha zapomnialem ze nie macie bladego pojecia jak to zrobic.

Jedyna uwaga do administracji to:

-Skonczcie ta zenade z cloudflarem bo nawet zabezpieczyc ip nie potraficie od strony technicznej : 46.29.20.28

kurwa, nie wiesz a się wypowiadasz. nie chodzi tutaj o ws.reputatation tylko o win32/ramnit.a. polecam lekturę o tym wirusie i jakie antywirusy go wykrywają.

nadal nie polecam serwera, licznik podbity, administracja kłamliwa, wirus w kliencie.

Opublikowano

kurwa, nie wiesz a się wypowiadasz. nie chodzi tutaj o ws.reputatation tylko o win32/ramnit.a. polecam lekturę o tym wirusie i jakie antywirusy go wykrywają.

nadal nie polecam serwera, licznik podbity, administracja kłamliwa, wirus w kliencie.

To chyba ty synku nie rozumiesz ! U mnie nie wykrylo zadnego wirusa a skoro u ciebie wykrylo to moze czas oczyscic komputer lamusie pierdolony ! Jedyny false positive to wlasnie WS.Reputation. Skoro ty masz inny to pewnie do japy chuja brales i syf zlapales. Tyle ode mnie cwelu niemyty !

sygnatura.png

Opublikowano

Hehehehe, skan z 18 stycznia, godziny 17, a to pewnie był stary client. :)

nie ważne czy stary czy nie, administracja upierała się że w tym kliencie nie ma wirusów, a jednak były.

To chyba ty synku nie rozumiesz ! U mnie nie wykrylo zadnego wirusa a skoro u ciebie wykrylo to moze czas oczyscic komputer lamusie pierdolony ! Jedyny false positive to wlasnie WS.Reputation. Skoro ty masz inny to pewnie do japy chuja brales i syf zlapales. Tyle ode mnie cwelu niemyty !

grzeczniej.. może w nowym nic nie wykryło ale na starym od zajebania było tego syfu c:
@down. tego klienta jeszcze nie pobierałem i nie mam zamiaru.
Opublikowano

Polecam zrobić porządnego formata komputera bo daleko nie pociągniecie , pozdrawiam te 550osob online ;)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Gdy mam 90% pobranego klienta to zaczyna sie pobierac od nowa juz 3 raz...

Pomoze ktos?

Pobierasz z d1.alien2.pl ? Nie możliwe ;/.

sygna1.png
Opublikowano

Polecam zrobić porządnego formata komputera bo daleko nie pociągniecie , pozdrawiam te 550osob online ;)

To samo bylo z algoria , administracja zniszczyla serwer piszac ze ma keylogera , serwer upadl a nikomu nic nie zniknelo.

Niech oni czasami zastanowia sie co pisza.

Opublikowano

Ja tam gram normalnie i zadnych virów nie ma no ale cuż konkurencja sieje ferment Server spoko polecam

nie ma wirusów ?

Widac koleggo ze nie wiesz chyba co to jest antywir i masz syf na kompie jak diabli zainwestuj te 100zl w porzadny antywirus to sie za leb chwycisz ile masz gowna na kompie ;] a ja tego serwa nie tkne z poczatku mysallem ze fajny serw po prezce ale jak komenty zobaczylem to uciekam staad ile tylko sil

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

nie ma wirusów ?

Widac koleggo ze nie wiesz chyba co to jest antywir i masz syf na kompie jak diabli zainwestuj te 100zl w porzadny antywirus to sie za leb chwycisz ile masz gowna na kompie ;] a ja tego serwa nie tkne z poczatku mysallem ze fajny serw po prezce ale jak komenty zobaczylem to uciekam staad ile tylko sil

Nie ma powodu do uciekania, wszystko jest czyste.

sygna1.png
Opublikowano

Dużo osób po ściągnięciu clienta alien2 ma problem z wszystkimi plikami .exe (chodzi o servery metin2) oraz z aplikacjami typu gg/skype nie działa

PS : Servera nie polecam

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

to czmeu ludzie pisza tak a nie inaczej?

Wczoraj była jakas akcja z wirusami, nei wiem nadal skąd one się wzieły ponieważ ja na kompie nic nie mam . :/

@Up

i po co ciagle tym spamisz? raz nie wyustarczy ? :)

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...