Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alien2.pl [Dedyk] [Easy]

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam. Może ma lekkie lagi ale moim zdaniem opłaca się tutaj grać.

@up

Ty pewnie jesteś tym gimbusem co pisał że client zawirusowany i nie grać tutaj i iśc na "AKLERIOS".

A co do wirusów ja mam eseta 7 i nic nie wykrył więc proszę cie jak chcesz zrobić żeby mniej osób tutaj grało to weź wyjdz z tego tematu bo coś nie za bardzo ci to idzie.

A po drugie co ty myślałeś że każdy siedzi w m1 i nic nie robi.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rowniez polecam

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

PRZERWA 19.01.14r 11:50 WNIOSŁA:

-2x WIĘKSZY EXP NA KAŻDEJ MAPIE !!!

-Większy resp mobów w AV1
-Większy resp mobów w AV2
-Zmnieszony czas czekania na RESP metinów i bosów
-Odbugowane pieczęcie wierzchowców z IS
-Odbugowane pieczęcie wierzchowców z dropu

licznik jest podbity. widziałem ss'a z m1 jinno. 2 sklepy i 5 osób stało xD w chuj ludzi na prawdę xD
nie polecam serwera ze względu na kłamliwą administrację.
sygna1.png
Opublikowano

wow 6 sklepów i ok. 20 luda XDDDDDD faktycznie graczy tam jest od zajebania XDDDDD

cały czas nie poleca, administracja kłamliwa, wirusy w kliencie.

Opublikowano

Ja bym jeszcze te bony zmienił bo jeśli ma być to serwer easy to niech będzie easy . Możecie zostawić dwie wartości najmniejszą i największą ale żeby duże szanse na wbicie max bona były...

Ja tam wirusów nie mam żadnych klient z bety :))

Jeśli mało ludzi w mieście to od razu dla Ciebie oznacza że mało na serwerze ? Chore start serwera to i wszyscy expią biegają tu , tam nie stoją w mieście jak ta pi*da ....

Opublikowano

Ja bym jeszcze te bony zmienił bo jeśli ma być to serwer easy to niech będzie easy . Możecie zostawić dwie wartości najmniejszą i największą ale żeby duże szanse na wbicie max bona były...

Ja tam wirusów nie mam żadnych klient z bety :))

Jeśli mało ludzi w mieście to od razu dla Ciebie oznacza że mało na serwerze ? Chore start serwera to i wszyscy expią biegają tu , tam nie stoją w mieście jak ta pi*da ....

Bony są dobre, co za dużo to nie zdrowo :).

14:00 EVENT ZUO !!!!!!

wow 6 sklepów i ok. 20 luda XDDDDDD faktycznie graczy tam jest od zajebania XDDDDD
cały czas nie poleca, administracja kłamliwa, wirusy w kliencie.
ups, matematyka się kłania :(
sygna1.png
Opublikowano
@up
Ty pewnie jesteś tym gimbusem co pisał że client zawirusowany i nie grać tutaj i iśc na "AKLERIOS".
A co do wirusów ja mam eseta 7 i nic nie wykrył więc proszę cie jak chcesz zrobić żeby mniej osób tutaj grało to weź wyjdz z tego tematu bo coś nie za bardzo ci to idzie.
A po drugie co ty myślałeś że każdy siedzi w m1 i nic nie robi.

gimbusa to sobie znajdź w rodzinie.

gówno mnie interesuje twój antywirus za 10zł. polecam poczytać sobie o wirusie win32/ramnit.a i wykrywalności przez antywirusy.

@up ano, faktycznie 7 sklepów, mój błąd.

Opublikowano

zrobcie drop przedmiotow dla biologa bo kupować je to masakra

skad na to kase brac jak lipnie dropi samo 100kk poszło na ks za zeby kolejne 50kk i nie mam jak zrobic reszty pozdro

Opublikowano

huj wam w dupy kurwa polowe programow mi usunelo z kompa niech jakis moderator usunie ten serwer z publikacji

//Spokojniej...

Nie mamy żadnych wirusów w cliencie.

sygna1.png
Opublikowano

Jak tak wszyscy się skarżą, to macie zamiar coś zrobić z tymi yangami? W końcu to jest easy, kasa to powinna się wylewać z ekwipunka, a nie...

Tak poza tym, na tym zuo gracz z np. 10 lvl nie będzie miał co szukać, nie prawdaż? Nie lepiej może OX'a? Po tym wszystkim, co niektórzy dopiero zaczynają rozgrywkę na Waszym serwerze, więc nawet eq nie będą mieć (w tym ja)

Opublikowano

Serwera nie polecam , pisali ze to easy a

- exp - medium

- yang - medium

- drop z metinow - medium

Wszystko w is jest i to ceny kosmiczne sa a w grze bardzo trudno do zdobycia

coraz mniej osob gra,

Klient jedni maja wirusa jedyni nie , duzo osob na wh gra i nic z tym nie robia

Jak by byl easy wszystko by latwo bylo a tu porazka

Opublikowano

Jak tak wszyscy się skarżą, to macie zamiar coś zrobić z tymi yangami? W końcu to jest easy, kasa to powinna się wylewać z ekwipunka, a nie...

Tak poza tym, na tym zuo gracz z np. 10 lvl nie będzie miał co szukać, nie prawdaż? Nie lepiej może OX'a? Po tym wszystkim, co niektórzy dopiero zaczynają rozgrywkę na Waszym serwerze, więc nawet eq nie będą mieć (w tym ja)

Tutaj 10 lvl masz jak wejdziesz na serwer i uderzysz pare psów, ZUO o 14:00 będzie dobrym rozwiazaniem.

sygna1.png
Opublikowano

@UP

dostajemy na g1 i 10 kamyków do p (kamyki u npc)

EXP ZWIEKSZYMY SPOKOJNIE !!!

Czyli rozumiem ze jesli np ja sie mecze z wbiciem 100lvl to za 2 dni jakis nowy gracz bedzie mial 2-3 razy latwiej?

Bronie na 75 napewno leca z zinow? ponad godzina bicia i nic .

Jesli zwieksza expa to max lvl bedzie w tydzien wiec to chyba bedzie bez sensu , exp dobrze leci i tak powinni zostawic.

Opublikowano

Tutaj 10 lvl masz jak wejdziesz na serwer i uderzysz pare psów, ZUO o 14:00 będzie dobrym rozwiazaniem.

Ale zrobcie easy z tego a nie jakis medium z is , Przepustki powinni lepiej dropic np a nie ze przepustka z 500kk kosztuje w m1 i raz na nia sie wchodzi , na rzadnym easy tak nie ma , druga sprawa bronie 75 to porazka jak na easy dropnac tu graniczy cudem

Czyli rozumiem ze jesli np ja sie mecze z wbiciem 100lvl to za 2 dni jakis nowy gracz bedzie mial 2-3 razy latwiej?

Ja dropilem 3h i lwi dropl... Dropia ale porazka jakas ale to easy a nie 4fun ;d I tak dobrze rozumiesz ze exp zwiekszony i ktos ma 2-3 razy lepiej

Opublikowano

gimbusa to sobie znajdź w rodzinie.

gówno mnie interesuje twój antywirus za 10zł. polecam poczytać sobie o wirusie win32/ramnit.a i wykrywalności przez antywirusy.

@up ano, faktycznie 7 sklepów, mój błąd.

Widzisz udowodziłeś własnie to że jesteś gimusem przez napisanie "gimbusa to sobie znajdź w rodzinie". Serwer polecam w 100%

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Jesli zwieksza expa to max lvl bedzie w tydzien wiec to chyba bedzie bez sensu , exp dobrze leci i tak powinni zostawic.

exp juz zwiekszony wszystko jest ok

sygna1.png
Opublikowano

Czy AVG 2014 z licencja wykryje tego wirusa co był w cliencie?

Wczoraj pobrałem antywirus zablokował odrazu kilka plików i pousuwał,a później usunąłem całego clienta

Skanując później all antywirusem wykrył on 2 wirusy ale je naprawił/usunął.

Od wczoraj skanuję komputer co jakąś godzinkę i nie wykrywa żadnego wirusa czyli nie mam co się bać że jest jeszcze w nim ten syf co był w cliencie?

Czy jednak warto zrobić formata.Zaznaczam że komputer działa normalnie,nie ma żadnych lagów,zacinek,wszystko działa jak należy.

Ps.Jeżeli będą jakieś problemy i coś stanie się z moimi danymi nie zostawię tego i zgłoszę to do odpowiednich organów..

Opublikowano

Czy AVG 2014 z licencja wykryje tego wirusa co był w cliencie?

Wczoraj pobrałem antywirus zablokował odrazu kilka plików i pousuwał,a później usunąłem całego clienta

Skanując później all antywirusem wykrył on 2 wirusy ale je naprawił/usunął.

Od wczoraj skanuję komputer co jakąś godzinkę i nie wykrywa żadnego wirusa czyli nie mam co się bać że jest jeszcze w nim ten syf co był w cliencie?

Czy jednak warto zrobić formata.Zaznaczam że komputer działa normalnie,nie ma żadnych lagów,zacinek,wszystko działa jak należy.

Ps.Jeżeli będą jakieś problemy i coś stanie się z moimi danymi nie zostawię tego i zgłoszę to do odpowiednich organów..

czemu miałby nie wykryćjak avast niby free wykrywał ?.

Ten client nie ma żadnego wirusa.

za 1h EVENT !

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...