Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skan ??? ja zaryzykowałem i pobrałem przeskanowałem na www.virustotal.com i co https://www.virustot...9b89b/analysis/

Od razu usunołem :D

i to i tak przeskanowałem 1 pliczek

Aslani i także inni tłumaczyli, że ,,ten bot to wirus, ponieważ sam steruje systemem (patrz twoją postacią)''. No to jak chcesz to sobie graj normalnie, bez botów.

Aslani ten bot jest super, u mnie stabilniejza wersja to 3.4 i u mnie działa na full. nie wiem dlaczego. Pozdrowienia! Nowych pomysłów do bota! ;p

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja dziekuje AutoPot ma wirusa...

każdy z tych pliczków ma wirusa, podobnie jak każdy inny bot. Wirus musi sterować postacią aby expiła

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka Aslani. Mam pytanie czy Wykrywanie GM działa czy ją wyłączyłeś? Bo ja sprawdziłem czy działa (tak z ciekawości) kilka razy tracąc mane i włączając eq. I nic. Radzę aby wszystcy sprawdzili. Miłego ekspienia

No kurde bot zaznacza mi stworka ale nie wciska spacji chociaz ustawilem poprawnie zeby uzywalo spacji o co chodzi!?

Jeżeli nie działa spróbuj jako Admin. Jeśli nie pobierz jeszcze raz lub sprawdź plik confing.ini

Kiedy jest ,,Atak''(chyba nie pamiętam) to zobacz czy jest wpisane {spacja}. Jeśli nie to niewiem.

Zegarek BB

Opublikowano

https://www.virustotal.com/url/822f1c496213f2cfa1099dd2c8b03c99f908eaf220599c2e92b1a1b766373a44/analysis/1350766224/

prosze skan... Barycz, dodaj do posta głównego ;)

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Witam ponownie. Powróciłem.

Nie aktualizowałem bota od baaaardzo długiego czasu ponieważ po prostu przestałem grać w Nostale. Teraz mam zamiar powrócić do gry a co za tym idzie kontunuować pracę nad botem.

Kiedy nowa wersja się pojawi? Niewiem. Napewno nie w przeciągu najbliższego tygodnia ponieważ obecnie jestem za granicą i nie mam przy sobie plików z botem, a wracam do Polski w czwartek.

Opublikowano

Odpaliłem bota znaczą zbierać itemki(w końcu jakiś sukces) z ziemi a nie bije mobków?

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano

noo. Naprawdę dobrze że wróciłeś. Serio. Bot jest chyba najlepszy ... Jak sobie życzysz to dodam go do paczki ( mojej )...

Pozdrawiam, exModerator NosTale - MrJigoro

on kłamie :P

Baryczku mój kochany ;)... Nie wiem pod jakim względem kłamie ale wiem że jak cię na avalonie spotkam to inaczej pogadamy ;). Pozdrawiam elitke ;)

Po szkole za garażami :). Elitka pozdrawia Vertmara ;)

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Spoiler nowej wersji :)

beztytuuqea.jpg

Generalnie jestem w trakcie przepisywanie kodu z Vtaska do AutoIt. Póki co udało mi się przebrnąć przez odczyt HP i MP + funkcje ataku, skilli, zapisywania ustawień i innych dupereli.

Wysłał bys mi boa na email - [email protected] - ???? z gory dzienki

Wysłał byś mi bota na email albo wstaw w następnym poście z góry dzienki email - [email protected] !

Opublikowano

Ja na pewno zaczekam na nową wersje bota. Jak przepisujesz, to może naprawisz błąd z wykrywaniem GM bo u mnie w 3.8 nie działa.

Zegarek BB

Opublikowano

Tu ja JAjestemJAKUB z yt. Dosłownie ,, na oko '' trudno włączyć tego bota.

Zdaje mi sie, czy naprawdę masz 7?

Bo jeśli tak to mogę być testerem na XP servise pack 3

Zegarek BB

Opublikowano

Jeśli chodzi o włącznie bota to jest to częściowo prowizorka póki co. I tak jeżeli ktoś będzie miał problem z włączeniem to zrobię osobny filmik lub poradnik napiszę do tego.

Testerzy się przydadzą, jeżeli ktoś będzie chętny po testować nową wersje to może napisać na gg (45044450) w okolicach czwartku, piątku - myślę że do tego czasu już będzie gotowe.

Opublikowano

I gicio :). Ale GUI to jest (jak mój koleega to nazwał) w kupie xD. Ale co wymagam od AutoIT w GUI. Ale to nie ważne. Najważniejze, że bot będzie :)

Zegarek BB

Opublikowano

W pierwszym poście jest już link do downloadu v4.0 bota oraz filmiku jak go włączyć. Nie jest to pokazane na filmiku ale trzeba odpalić bota z prawami administratora. Po za tym polecam przejrzeć plik readme.

Testujcie! :) Acha, wszelakie błędy można zgłaszać w tym temacie lub na gg: 45044450

Opublikowano

Super z każdą wersją coraz lepiej , pamiętajcie o odpaleniu jako admin bo zapomniałem i przez to miałem problemy

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Ja próbowałem włączyć tak jak na filmiku, ale nie działa. Nagraj Camtasia Studio, potem poprzybliżaj gdzie co włączać. Hypercamem za bardzo nie widać.

Mam XP

Camtasia jest darmowa

Może znajdę to co źle zrobiłem.

Miałem być testerem, ale tydzień u mnie neta nie było. Sorki Za problemy

Albo Aslani zrób taki przycisk co zrobi to za Nas. Można zastosowac takie funkcje. Sorki za błędy:Dopiero zaczynam przygodę z AutoIT

Send ("Tutaj jakiś tekst")
MouseClick
Nie znam się jezcze na AutoIT. Zaczynam naukę. Jak jakieś błędy to napiszcie mi na PW.

Zegarek BB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...